maanantai 22. lokakuuta 2018

Benton etanatuotteet

Etanatuotteet ovat kiehtoneet minua jo jonkun tovin ja nyt pääsin tutustumaan niihin. Kasvovesi on pr-näyte elevenistä* mutta tahdoin tutustua merkkiin vielä enemmän joten tilasin vielä seeruminkin. Etanalima on ihoa parantava aine ja muistelen että joskus ihoni ollessa huonommassa kunnossa, meinasin hankkia etanalimaa sisältäviä voiteita. Mutta jotenkin se sitten jäi, nyt vasta tuli hankittua testiin :) 

Benton tuotteet ovat Cruelty Free. Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty raaka-aineiden fermentointia joka on tuttua Korealaisesta kosmetiikasta. Bentonin tuotteissa käytetään laadukkaita ainesosia ja luonnonmukaisia säilöntäaineita.

Benton etanaseerumi

Aloe BHA Skin Toner* sisältää hyaluronihappoa, etanaseerumia ja salisyylihappoa. Kasvoveden tarkoitus on kirkastaa ja rauhoittaa ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti epäpuhtaalla/rasvoittuvalle iholle. Salisyylihappo BHA kuorii hellästi ihoa ja poistaa talia. Kasviperäinen glyseriini yhdessä hyaluronihapon kanssa kosteuttaa ihoa. Etanaseerumi edistää ihon uusiutumista ja kosteuttaa sitä. 

Juokseva, hiukan geelimäinen koostumus on miellyttävä käyttää, käytän tätä muutamana päivänä viikossa. Useammin käytettynä kuivattaa hieman ihoani mutta niin tekevät kaikki kuorivat kasvovedet. Tuoksua en oikeastaan erota ollenkaan. Tämä on kyllä kaikkien kehujen arvoinen ja säännöllisesti käytettynä pitää ihoni kurissa. 27,80 e hintainen kasvovesi tekee ihostani mukavan pehmeän, kimmoisan ja kirkkaan, tykkään oikein kovasti! Pullokin on nätin näköinen ja pumppu toimii hyvin :)

Benton Snail Bee High Content Lotion* on suomennettuna seerumi/essence/hoitoneste. Etanaseerumia, kasviuutteita, aloe veraa ja mehiläismyrkkyä sisältävä neste kosteuttaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti aknearpiselle tai vaurioituneelle iholle. 

Kirkas hoitoneste pumppautuu pullosta hyvin ulos ja pieni määrä riittää. Kyseessä on siis hyvin riittoisa tuote eikä hinta 32,70 e ole vielä kipukynnykseni yli. Neste virkistää ja imeytyy nopeasti ihoon. Pidän yleensä aloe veraa sisältävistä tuotteista koska ne tuntuvat sopivan hyvin pintakuivalle sekaiholle. En erota tässä mitään tuoksua eikä tämä jää iholle lähmäiseksi. Käytän ennen yövoidetta ja mielestäni on yksi kivoimmista hoitonesteistäni. Toimii todella hyvin voiteiden alla ja sopii päiväkäyttöönkin jos on aikaa imeyttää tuotteita.


Benton tuotteet löydät elevenistä*. Oletko sinä kokeillut merkkiä tai muita etanatuotteita?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Mä olen taas vaihteeksi innostunut korealaisesta tavasta hoitaa ihoa, eli ensin läträän kasvoille runsaasti kasvovettä ja sitten essenceä. Päivällä saatan jättää ihon kosteutuksen näiden varaan, koska ihosta tulee jo niin hoidettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla seerumit ja kaikki hoitovedet auttavat pintakuivuuteen ihan parhaiten :)

      Poista
  2. Mä en ole kovin paljoa etanatuotteita käyttänyt. En ole oikein sisäistänyt, että mikä niiden juju loppujen lopuksi ja mahtaisiko itse tarvita juuri niitä... Benton merkkinä on kyllä kiinnostava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minunkin mielestä vaikuttaa oikein laadukkaalta merkiltä :)

      Poista
  3. Mä oon ihan rakastunut hoitonesteen ideaan, toimii hyvin pintakuivalla rasvoittuvalla iholla, antaa mukavasti lisäkosteutta. Mutta ajatus etanalimasta jotenkin ällöttää 😀 On ollut mahdollisuus kokeilla etanavoidetta mutta jänistin 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bentonin etanaseerumi on kyllä mukavan tuntuista iholla, ei missään nimessä limaista ;D ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti!

      Poista
  4. Mä rakastan etanatuotteita, ne rauhoittaa ihanasti ihoa. Toimii myös atooppisella iholla loistavasti, sillä olen testaillut erilaisia etanatuotteita mieheni iholla jolla on atopia. Rauhoittavat ihoa jo yön aikana huomattavasti. Ihmeainetta. ;)

    VastaaPoista
  5. Bentonin tuotteita en ole testannut, mutta muita etanatuotteita on tullut käytettyä senkin edestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinultakin olen lukenut mielenkiintoisia arvosteluja :)

      Poista
  6. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaa kokeilla. Esittelemistäsi kasvovesi kuulostaa oikein pätevältä tuotteelta. Onko seerumi mielestäsi enemmän talvikäyttöön sopiva?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaan käyttäisi kesällä kun ihoni ei silloin kaipaa seerumeita :)

      Poista

Kiitos kommentista <3