perjantai 3. elokuuta 2018

Jeffree Star Thirsty - Mitä loppujen lopuksi siitä pidin?

Ihana ja upea Thirsty* on vihdoin minun! Kovasti tätä odottelin ja juhannuksena tilasin OletKaunis.fi -verkkokaupasta heti kun tätä tuli myyntiin. Yli 50 e tilaukseen sai vielä lahjana Jeffree Star Velour Liquid Lipstick huulipunan, minulle valikoitui sävy Santa Baby. 

Jeffree Star Thirsty

Santa Babyn pakkaus on ihan supernätti! Puna on tumma viininpunainen, en ole sitä vielä kokeillut koska en ole varma onko minulle liian rohkea. Mutta parempi tämäkin kuin joku vihreä tai sininen, pitää vaan rohkaistua käyttämään näin tummaa väriä! 

Thirstyn pahvipakkaus ja itse paletti on vesipisaroin kuvioitu. Paletissa on 15 väriä, muut mattoja mutta keskirivi ultra metallisävyjä. Minulla on ennestään kaikki kolme muuta Jeffreen palettia joihin olen ollut supertyytyväinen. Tässä minua ihastuttivat kesäiset korallit ja mintut. Sekä mattakoostumus! Paletti vaikutti todella pigmenttiseltä Jeffreen esittelyvideolla mutta mitä paletti sitten loppujen lopuksi olikaan?

Jeffree Star Thirsty

Keskiriviltä tosiaan löytyy metallisia glittersävyjä. Ne kannattaa levittää suoraan sormilla koska siveltimellä ne varisevat ja tuntuvat hyvin kuivilta. Yllätyin vähän itsekin värien koostumuksesta koska Jeffreen videolla ne vaikuttivat kermaisen hyvin levittyviltä...värit ovat toki kauniit mutta vähän jäi pettynyt fiilis niihin. Mutta näyttävät ne sitten luomilla hienoilta mutta henk.kohtaisesti en tykkää levittää meikkejä sormin. 

Jeffree Star Thirsty

Jeffree Star Thirsty

Taste Buds, Biiiitch!, Stroke ja Filthy Rich.

Mattavärit ovat ihan pigmenttisiä. Mutta eivät taaskaan sen tasoisia kuin odotin. Pidän kyllä niistä ja värit ovat ihania mutta mulla taisi olla vaan liian suuret ennakko-odotukset. Värit katoavat jonkun verran häivyttäessä ja paletilla meikkaaminen vaatii aikaa sekä värien sommittelua. Värimaailma kuitenkin sointuu yhteen ja häivyttely on siltä osin helppoa. Toisaalta paletti on sitten helppo meikkaajalle joka arastelee värejä, nämä ovat siltä osin helppoja käyttää että ylilyöntejä tällä ei tule.

Jeffree Star Santa baby

Jeffree Star Thirsty

Quenche, Lick ja Submerge.

Thirsty on Jeffreen neljäs paletti. Kolme edeltäjäänsä olivat aivan loistavia ja pigmentti niissä on ihan verratonta. En kuitenkaan kadu tämän ostamista vaikka paletti olikin erilainen käytössä kuin toivoin. 

Hankitko sinä Thirstyä, mitä olet tykännyt? Mitä pidit meikeistäni?

Postaus sisältää affilinkin.

20 kommenttia:

  1. Hienot meikit <3 Itse tykkään meikata värikkäästi - ihmisten ilmoilla yritän olla vähän maltillisempi - niinpä tykkään kovasti noista värisommitteluista. Harmi, ettei laatu vastannutkaan odotuksia. Paletti näyttää siltä, että pigmentti olisi jotain ihan ultimaattista, mutta ainahan se ei niin välttämättä olekaan.
    Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ehkä mun pitää meikata tällä enempi, saattaahan se mielipide vielä muuttua ;) Mukavaa viikonloppua Sari!

      Poista
  2. Musta on aina tosi kiva nähdä värikkäitä silmämeikkejä, vaikka en itse osaisi ikinä sellaisia pitää. :)

    VastaaPoista
  3. Nuo glittersävyt näyttävät upeilta, harmi etteivät oikein toimi - itsekään en välitä sormella luomivärejä levittää :/

    VastaaPoista
  4. Kauniita sävyjä ja tuo elempi meikki oli mun mieleen ♥

    VastaaPoista
  5. Tykkään todella paljon. Submerge on ainoa mitä pitää laittaa enemmän, muista en löydä "vikaa". Nimetönhän on loistava glitter sävyille, pyöräyttää napissa ja painaa luomelle, voìla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis kokeilla näillä sun vinkeillä :D ei minustakaan varsinaista vikaa mutta värikkäät sais olla värikkäitä eikä pastellisia ;)

      Poista
  6. Kuva huulista!!? Nätti tuo eka meikki varsinkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Santa Babyä tarkoitat niin en ole vielä rohjennut kokeilla sitä, kesäväri se ei ainakaan ole ;D

      Poista
  7. Minä tykkään tosi paljon näistä sun tekemistä meikeistä! Itse paletti taitaa jäädä mulla ostamatta silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) parempiakin paletteja on sinun makusi tietäen :)

      Poista
  8. Ihanat meikit ja tämä olisi niin Pinkit korkokengät Maijun paletti. Harmi ettei laatu ole niin hyvä kuin aiemmissa. Yksi paletti täältä löytyy ja tykkään niin paljon.

    Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kolme aiempaa palettia ovat kyllä todella laadukkaita! Ihanaa viikonloppua Tiia :)

      Poista
  9. Ihana ihana persikkainen meikki!!!😍

    VastaaPoista
  10. Kivoja värejä tässä paletissa. Viimeisin silmämeikki on mielestäni oikein kiva. :) Raikas tänään katsottuna. Keltainen ja turkoosi sopivat kivasti yhteen.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3