perjantai 24. elokuuta 2018

Punainen lakkaus Ruby Wing lakoilla

Muistin että mullahan on kesään sopivia Ruby Wing lakkoja joten lakkaillaan niillä pitkästä aikaa :) Ruby Wing lakat vaihtavat väriä lämpötilan mukaan, väri vaihtuu kynnellä kokonaan eikä siis pelkistä kärjistä.

Ruby Wing Horizon

Punainen lakka on Horizon, vaihtaa väriä tummempaan punaiseen. Todella helppo lakka levittää, ei valu kynsinauhoille ja peittää kahdella kerroksella. Tästä olenkin aina tykännyt! Nimettömään laitoin kultaista glitteriä Strawberry Shortcake. Tämä on kynnet helposti peittävä kultaglitter hologrammisilla hipuilla. Todella kaunis ja just hyvä kun ei tarvitse tuputtaa meikkisienellä vaan peittää helposti kahdella kerroksella, eikä jää läpikuultavia kohtia. Tämän pohjaväri on kultaisena kirkas mutta muuttaa väriä punaisempaan lämpötilan vaihtuessa.

Ruby Wing kynsilakat

quatrefoil nail art

Mutta...huomasin että eihän nämä lakat enää toimi! Väri ei kultaisessa vaihdu enää ollenkaan, punaisessa vähän. Onko siis totta että thermolakat saattavat hyytyä vuosien mittaan? Punainen lakka on 6 vuotta vanha että voi tosiaan olla etteivät kestä avattuna sen pidempään. Mielenkiintoista nähdä miten esim. Color Club thermojen käy. Mutta toisaalta ei mua haittaa koska punainen on ihana lakka näinkin ja kultainen glitter on parempi pelkästään kultaisena. 

Ruby Wing Strawberry Shortcake

Mutta niihin koristeluihin! Leimasin quatrefoil kuviot Moyran laatasta The Last Day Of Summer ja laitoin päälle water decalit. Leimauslakka Moyra foliolakka White ( sopii folioleimaukseen tai tavalliseen ) ja päällyslakka Konad Top Coat

Moyra The Last Day Of Summer

Moyra The Last Day Of Summer

Mitä pidät kynsistä? Ainakin mulle nämä oli tosi mieluisat :) nyt onkin ollut hyvä putki koristeluiden suhteen ;D

Ruby Wing kynsilakat 7 euroa CesarsShopissa! Avaamattomissa pulloissa uskoisin efektin olevan vielä voimissaan, se voi olla menetetty vaan näissä mun avatuissa pulloissa ;) Tuotteet pr-näytteitä. 

24 kommenttia:

  1. Heippa! Mulla on sellaisia Ruby Wingejä jotka vaihtavat UV:n avulla väriä, mutta nekään ei useamman vuoden jälkeen enää toimi. Ystäväni kemian alalta sanoi, että periaatteessa tuo värinvaihtoefekti on sellainen, joka toistuu vaikka kuinka kauan (ainakin thermoissa), mutta lienee lakan muut kemikaalit vanhetessaan syynä vaihtumattomuuteen. Joka tapauksessa, ylläoleva lakkaus on nätti! -HH

    VastaaPoista
  2. Aivan upean kauniit kynnet!!!

    VastaaPoista
  3. Niin kauniit, mä vaan ihailen noita täällä ♥ Sä oot niin pro ♥

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet jälleen kerran<3 Mä en oo koskaan omistanut väriä vaihtavia kynsilakkoja, mutta toisaalta mulle kyllä riittää ihan "perinteiset" lakat silloin harvoin, kun kynnet pääsen lakkaamaan :D

    VastaaPoista
  5. Punaiset kynnet toimii aina ja näissä on kyllä kaikki enemmän kuin kohdallaan <3

    VastaaPoista
  6. Hyvä, kun toit tämän asian esille. Itse käytin omaa RW:ä pari viikkoa sitten pitkästä aikaa ja ihmettelin, kun väri ei vaihtunut. On näköjään yleinen piirre vanhoissa avatuissa lakoissa, ettei värivaihdosta enää tapahdu. Omani on ostettu noin 3-4 vuotta sitten.
    Todella nätit kynnet teit RW:llä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toivottavasti sinunkin lakkasi on niin kivan värinen että siitä tykkää, vaikka väri ei vaihtuisikaan :)

      Poista
  7. Taas niin taitavasti tehdyt kynnet <3

    VastaaPoista
  8. Voi miten kaunis lakkaus<3 Mä muistelisin joskus jostain lukeneeni et thermot lakkaa toimimasta vanhetessaan. Tosi kurjaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3