perjantai 10. elokuuta 2018

piCture pOlish Destiny

Picture Polish kesäuutuus Destiny on odottanut vuoroaan päästä esittelyyn. Mulla ei oikeastaan olekaan nyt muita uusia lakkoja, tosi harvakseltaan tulee nykyään osteltua. Lakkaan tosi paljon vanhemmilla lakoillani ja hyvä vaan että niitäkin tulee käytettyä :)

Picture Polish Destiny

Destiny on mun silmään vaaleansininen harmaalla taitolla. Minusta tämä sopii hyvin merihenkisiin lakkauksiin joten matkin suoraan Solen kynnet, laatassa Moyra 113 - Love Is All Aroundissa kun on täydellinen räiskimiskuvio.

Picture Polish Destiny

Kuviot tuplaleimattu Konad valkealla, kromi Color Clubilla ja päällystetty Konad Top Coatilla. Ei tarvitse enää pelleillä water spotted tekniikan kanssa kun samat kuviot voi nykyään leimata. On tää koristelu nykyään helppoa kun vesimarmoroinnitkin hoituu leimaamalla ;)

Picture Polish Destiny

Moyra 113 - Love Is All Around

Mitä tykkäät kynsistä?

Konad ja Color Club pr-näytteitä, muut ostettu itse. Yritän muuten tehdä näitä kynsipostauksia useammn, sori kun niitä on ollut nyt vähänlaisesti ;)

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ! Toi kuvio tuli niin tarpeeseen 😁

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet totisesti. :)
  Minäkin käytin tänään vanhempia, tauolla olleita lakkoja. Untiakin olen jo kokeillut. ;) Toimi hyvin, tosin vähän liian nopeaan lähti irti, mutta tiheät käsipesut lakkauksesta seuraavana päivänä saattoivat vaikuttaa siihen. Poisto oli helppoa ja se on tärkeintä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oon huomannut että täytyy olla ihan kuiva kynsi, silloin UNT pysyy montakin päivää. CND ScrubFreshillä pyyhin aina kynnen puhtaaksi ennen sitä ;)

   Poista
 3. Joo, samaa mietin itsekin, että on hyvä vaan, että tuota vesimarmorointia voi leimata niin mullakin on mahdollisuus onnistua siinä. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana lakka ja upeat koristelut! ❤️

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥