maanantai 20. elokuuta 2018

Lakkaushaaste - Vesimarmorointi

On tämän kuukauden haastekynsien vuoro! Jokainen bloggaaja / Instaaja sai koristetyylin ja värit, näiden mukaan oli siis pakko mennä ja haastaa itseään. En ole varma osallistuiko haasteeseen kovinkaan moni muu. Olinko tyyliin Dioriinan ja Solen kanssa kanssa ainut :D Jos siis haluat mukaan tähän Lakkaushaasteeseen niin ilmaise kiinnostuksesi kommenttiboksissa ;)
Tämä itsensä haastaminen oli tässä kohtaa minulle vaikeaa koska vesimarmorointi on minulle todella vaikeaa. Se ei onnistu ikinä niinkuin haluaisin ja sitten inhoan kynsiä jos marmorointikuvio on yhtään epäonnistunut.

Niinkuin kävi näidenkin kynsien kanssa. Yhden päivän siedin näitä mutta sitten marmoroinnit VEKS! Marmorointi on vaikeaa koska en ikinä tajua minkä lämpöistä veden pitäisi olla, kuvio ei muodostu hyvin tai se menee rikki. Tai se sotkeentuu kynnelle viimeistään nostovaiheessa :D ja koska en ikinä marmorointeja tee, en niissä ikinä kehitykään. Siksipä olikin hyvä kokeilla tätä hommaa taas pitkästä aikaa ja huomata ettei se ole sen helpommaksi muuttunut :D

NCLA Out Of This World

Lakkoina käytin kolmea Color Club One Coated -kokoelman lakkaa; French Tip, Disco Dress ja Modern Pink. Ajattelin että tälläiset pigmenttiset lakat olisi helppoja marmoroinnissa. Muut kynnet lakkasin NCLA Out Of This World lakalla. 

NCLA Out Of This World

NCLA Out Of This World

Lisäsin kynsiin vielä kultaisia niittejä. Ihan kivat, ei ehkä ihan suosikit mutta hauskan väriset. Kaunis hololakka pelastaa paljon koska en tykkäisi marmoroinneista joka kynnellä. 1-2 kynnessä on jees, sellaisena efektijuttuna. Pitäisi siis harjoitella, sillähän sitä tässä lajissa kehittyy ;)

water marble nails

vesimarmorointi kynnet

Mitä tykkäsit mun marmoroinneista?

Käytetyt lakat pr-näytteitä. 

22 kommenttia:

 1. Mun mielestä nuo marmorointikuviot on just kivat, kun niissä ei ole tiettyä kuviota vaan ovat abstraktit. Oikea sävymaailma tukee hienoutta entisestään :) älä missään nimessä luovuta marmorointien suhteen vaikkei omasta mielestä mennyt niinku piti!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kynnet, hyvin on marmorointi onnistunut! :)

  VastaaPoista
 3. Tulipa sulla nätit, kyllä mäkin osallistuin koska en halunnut jättää sua yksin niin pakersin väkisin edes yhden kynnen :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat marmoroinnit! Marmorointi on vaikeaa, prk. Muista elävästi useamman vuoden takaa omat yritykset. Sellaista paksua mössöä kynsillä, että kyllä sai hinkata pois. :D
  Pikkutarkkana en marmorointia edes oikeastaan tekisi, jokainen kynsihän on silloin eri kuviolla, eieieie. Pitää näyttää samalta. Eli ihailen vain näitä hienoja muiden tekemiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi mennä hetki että saatte ihailla mun seuraavia marmorointeja :)

   Poista
 5. Onhan nuo nyt hienot! Mulla onnistu viimeksi Dependin lakoilla tosi hyvin,kuvio ei tietty ollu sama mutta kuvioita tuli kerralla.

  VastaaPoista
 6. Mä innostuin joskus sata vuotta sitten vesimarmoroinnista tai ainakin yritin innostua, kun enpä tainnut koskaan erityisen kaunista lopputulosta saada aikaan. Sun marmoroinnit näyttää tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
 7. Kivat lakat olit valinnut tähän. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 8. Siis voihan vesimarmorointi! Muistan kun vielä lakkailin kynsiä, että oon kokeillut vesimarmorointia monesti.. tuloksetta! :D

  VastaaPoista
 9. Tosi kauniit! Ei onnistuis kyllä multa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3