sunnuntai 12. elokuuta 2018

Elokuun meikkilaatikko

Ihana Elokuu! Mun lomakuukausi vaikka lomaa olikin vain viikko. Tukalat helteet alkavat helpottaa mutta silti on lämmintä. Mutta mitäs meikkejä elokuussa käytetään?

MAC Hipness blush

Koralliset poskipunat kuuluvat kesään. Mielestäni eivät sovi minulle talvella. Make Up Storen Arancione on lämpimähkön korallisen sävynsä puolesta odottanut kesää kuten aiemmin tuuminkin. Kaksi erittäin rakasta MAC poskipunaani ovat Hipness ja Marine Life. Mielestäni Hipness ei kuulu valikoimaan mutta on usein esillä kausikokoelmissa. Kannattaa kyllä ostaa, on ehkäpä ihanin koralli poskipuna. Hyvin luonnollinen ja sopii viileällekin iholle. Voisin käyttää talvellakin!
Marine Life on vanha kausituote jota en ole raaskinut käyttää. Sen kultainen meriheppa kuluu heti pois mutta alhaalta paljastuu satiininen poskipuna. Nämä kaikki ovat mattaisia/satiinisia ja siitähän minä tykkään ;) Highlighterilla voi sitten hohtaa mutta muut meikit mattana, kiitos!

P7290119.ORF

Niin se highlighter! Kaivelin esille Yves Rocherin kausituotteen joka on baked tyyppinen highlighter. En muistanutkaan miten hillitön tämän kuulto on, samanlainen kuin MAC Mineralize Skinfinish puutereissa! Ihan älyttömän ihana, Yvesillä on kyllä helmiä kausikokoelmissaan. 
Bronzeriksi valitsin Dermosilin myöskin kausituotteen. Summer Glow aurinkopuuteri antaa luonnollisen päivetyksen eikä ole liian tumma. Matta hyvin hennolla glitterillä.

P7290121.ORF

Kulmat meikkaan Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomaden sävyllä Chocolate*. On kyllä saanut tehdä duunia että tämän saa loppuun :D pohja paistaakin aika mehevästi ja en malta odottaa että saan ostaa tämän Taupen sävyssä. Chocolate on tumman tukan ajalta joten aika varovasti saa laittaa vaalean tukan kanssa. Liian tumma on!
Lisää Anastasiaa, ystävystyin uudelleen Prism paletin* kanssa joka on kyllä mainio arkimeikkailuun. Vaikka joskus taisi muuta epäillä? Tykkään ABH paleteista ja vaihtelen usein mitä niistä käytän.

Jeffree Star Liquid Lipstick Gemini

Huuliin sipaistaa mattapunaa. Matta on kyllä meikäläisen juttu :D NYX Lingerie Exotic* on hyvä arkipunainen. Sellainen nude, ei räväkkä punainen. Jeffree Starin Gemini* on hiukka samanlainen nudepunainen. Mannequin* on taas nude vaaleanpunainen. Jeffree nestemäiset huulipunat on kyllä parhaita! 

Sellainen meikkilaatikko tässä kuussa! Jokohan ensi kerralla ollaan siirrytty syksysävyihin?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä joiden kautta ostaminen tukee blogin toimintaa.'

20 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo Dermosilin bronzeri. En ole aikoinaan tuollaista upeata kausituotetta hoksannutkaan. Harmi! Olen samaa mieltä, että korallit poskipunat sopii etupäässä vain kesään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on ehkä 3-4 vuotta kun se ilmestyi? Joskus nuo kausituotteet muuten loppuu tosi äkkiä, onneksi tuli tämä silloin ostettua :)

      Poista
  2. Oih, miten ihana tuo MUS:in poskipuna on! <3 Mulla on ollut Jeffree Starin Watermelon kovassa käytössä kesällä, ainoa matta mitä olen käyttänyt, välillä laittanut sen päälle Chanelin kultahippuista väritöntä huulikiiltoa, jos en ole halunnut sen olevan ihan matta, täydellinen kesäsävy!

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo yr.n korostuspuuteri 😍
    Kiva postaus!

    VastaaPoista
  4. Kivan sävyisiä noi huulipunat, neutraaleja mutta näkyviä. :)

    VastaaPoista
  5. Ihania tuotteita sun elokuun meikkilaatikossa<3

    Mikähän siinä muuten on, että esim. tässä postauksessa osa noista sun mainoslinkeistä näkyy mulla ja osa ei? Esim. noiden huulimeikkien kohdalla näkyy kaikki linkit ihan niin kuin pitäisi, mutta esim. edellisessä kuvassa teksti menee: "Kulmat meikkaan Anastasia *." ja "Lisää Anastasiaa, ystävystyin uudelleen * kanssa.." eli sanoja tai niitä linkkejä ei oo lainkaan. Mulla on siis joo selaisemssa AdBlock käytössä mikä tohon varmasti vaikuttaa, mutta ihmettelenkin nyt sitä, miksi osa näkyy ja osa ei :D Johtuuko eri affifirmasta tai jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä osaa sanoa...valitettavasti :/ onhan sitä varmasti ärsyttävä lukea jos teksti ei näy oikein..

      Poista
  6. Hyvältä näyttää! Voisin kelpuuttaa kaikki omaan meikkilaatikkooni :D

    -Martina

    VastaaPoista
  7. Olen miettynyt Geminin sopivuutta itselleni, oisko se sittenkin liian ruskea. Nathan menee mulla just ja just, mutta Mannequin on liian nude. Noi poskipunat on upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Gemini on enempi punainen kuin ruskea :) mulle just hyvä sävy <3 samaten Mannequin!

      Poista
  8. Miten kaunis tuo Marine Life! Mäkään en jotenkin osaa käyttää korallisia poskipunia talvisin, mutta kesäisin kyllä :) Tuo NYXin Lingerie Exotic näyttää myös aika hyvältä sävyltä! Just sellaiselta arkeen sopivalta punaiselta, miten kuvailitkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just hyvä arkisävy koska en tykkää liian punaisista :)

      Poista
  9. YR:n hohde näyttää hyvälle! Ootko tehnyt kulmien meikkaamisesta mitään tutoa? Kiinnostais sellanen koska sulla on aina aika kivasti laitetut kulmat, ei liikaa vaan just hyvät huolitellun näköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Just tänään tuskailin mun kulmia, en tykkää niistä yhtään :D mutta kiva kuulla että ovat hyvät! Voisin kuvata tuton kyllä jos on jossain vaiheessa aikaa, kiitti vinkistä :)

      Poista
  10. Mun täytyis kyllä kokeilla noita Jeffreen huulivärejä, kun ne vaikuttaa niin hyviltä! Oon tosin nyt hurahtanut vähän Hudan huulimeikkeihin :D Ja toi MACin merihevosposkipuna! <3 Ihan mielettömän hieno, en raaskis itekään käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan, minusta ovat parhaita mattapunia mitä on <3

      Poista

Kiitos kommentista <3