torstai 16. elokuuta 2018

Elokuun kauneussuosikit

Tässä kuussa valitsin vain muutaman suosikin! Mutta ne ovat ihan superhyviä ja ennenkaikkea mielenkiintoisia tuotteita joista haluan teille kirjoittaa. 

Glamglow My Little Pony

Glamglow on merkki josta tykkää tai sitten ei. Ymmärrän että mikromuoveja sisältävät yltiökalliit glitterpurkit herättävät keskustelua mutta katsokaa nyt...glitterinen ihana lila naamio ja purkki My Little Pony somistuksin, onko keksitty söpömpää? 

Glamglow My Little Pony

Olen kuluttanut kiivaasti vanhempia kuorintoja ja naamioitani pois tehden tilaa Glamglow kokoelmalle. Jostain syystä sain pienimuotoisen pakkomielteen haalia merkin kasvonaamioita itselleni. Kaikki lähti siitä mustasta tähtiglitternaamiosta...
Karkkipäivän Sanni kirjoitteli näistä MLP purkeistä ja lahjoitti minulle yhden näistä naamioista. Kiitos paljon, olin kyllä onnellinen saatuani tämän söpöliinipurkin kätösiini. Täydentää hyvin vielä pientä Glamglow kokoelmaani.
Gravitymud poninaamio kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. Ihoa liftaava Twilight Sparkle naamioni sisältää glittereitä, hajusteita ja väripigmenttejä Gravitymud ainesosien lisäksi. Naamiossa on huumaavan ihana tuoksu! Sitä kaavitaan spaatelilla kasvoille ja annetaan olla 30 minuuttia. Naamio on peel-off naamio eli irrotetaan vetämällä ja heitetään sitten roskiin, ei huuhdota viemäriin mikromuovin takia! Niin söpö mutta samalla niin turhamainen!

Bevita eye silmävoide

En muista miten törmäsin Bevita Eye Silmävoiteeseen, mutta ostin sitä testiin apteekissa asioidessani. Voide maksaa 10 euroa ja ajattelin sen olevan viimeinen silaus kuiville silmilleni. Vaseliinia sisältävä voiteleva silmävoide soveltuu vain yökäyttöön koska sumentaa silmät. On tosiaan kuin vaseliinia ja tätä laitetaan silmäluomen alle. Räpytellessä voide levittyy ja antaa pitkäkestoisen helpotuksen sekä suojan kuiville silmille. 
Voide tosissaan auttaa ja pystyin luopumaan silmätipoista. Käytän niitä silloin tällöin mutta silmävoidetta laitan jokaikinen yö. Silmät pesen aamuisin kylmällä vedellä ja ne ovat kosteutetun ja hoidetun tuntuiset, ei ollenkaan kuivat ja punoittavat kuten ennen. Mahtava tuote josta en kyllä uskalla luopua!

Curaprox BEYOU

Koska omaan keltaiset, värjäytyneet hampaat, olen mielettömän kiinnostunut kokeilemaan erilaisia valkaisevia hammastahnoja. Uusin tulokas pesualtaani reunalla on Curaprox [Be You] hammastahna Daydreamer* makuisena. Hammastahna maistuu mentolilta, karhunvatukalta ja lakritsilta. Sen tehtävänä on poistaa värjäytymät hampaista sekä raikastaa hengitys. Hauskinta näissä tahnoissa on kivan väriset pakkaukset ja eri maut. Moderni koostumus kirkastaa hampaita glukoosioksidaasiin perustuvalla valkaisumenetelmällä. Hammastahnat ovat vegaanisia eivätkä sisällä mikromuoveja. Matala hankausarvo, RDA ~50. 

P7120018.ORF

Mikäli kiinnostaa makustella eri makuja, Curaplex hammastahnoja löytyy myös minisetissä* jossa on kuusi eri makua. Minisetti on aika kiinnostava, maksaa samanverran kuin yksi iso tuubi eli 18 euroa. Hammastahnat sisältävät fluoria. Hauskinta näissä on just kivat pakkaukset ja ihanat maut! Curaprox tahna raikastaa suun ja kirkastaa hammasluuta. Se ei ole poistanut sitkeitä värjäytymiä mutta taitaa hammaslääkäri olla ainut joka pystyy ne poistamaan ;) siihen asti suosin näitä kirkastavia hammastahnoja ;) 

Mitä suosikkituotteita sulta löytyy elokuussa?

Hammastahna pr-näyte, muut tuotteet omia. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

  1. Pakko sanoa, että kyllä meitä tätejäkin tuo Glamglow niin houkuttaa ja glitter naamiota testattu, ei tosi tätä suloista Pony versioita, mutta näyttää aivan jäätävän ihanalta. Glamglown naamiot vielä toimii kuin häkä.

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä hyviä ja brändi houkutteleva ;) Mukavaa torstaita <3

      Poista
  2. Curaproxin tahnat on kyllä hyviä niissä on fluoria ja hankausarvotkin kohdillaan, ainoa musta hammatahna mitä suostun suuhuni pistämään on just Curaproxin vaalentava. :)

    VastaaPoista
  3. Elokuun highlighteja täällä on Novexpertin C-vitamiinisarja, josta on nyt kolme tuotetta käytössä. Ja tehoahan löytyy!
    Axiologyn huulipunia sai 10€/kpl (norm. 34€), joten nautiskelen uudesta kolmesta väristä. Aurinkopuuteri on myös ollut se juttu.
    Parasta on, että kesätyl loppuu ja koulu alkaa-jei!

    VastaaPoista
  4. Onpas hauskoja makuyhdistelmiä tuossa Curaproxin minisetissä :D

    VastaaPoista
  5. Glamglown naamio kieltämättä näyttää houkuttelevalta, ja onneksi on peel off naamio niin ei pääse turhaan vesistöihin tota glittermuovia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri, en kyllä käyttäisi tälläistä tuotetta jos se huuhdottaisiin viemäriin :/ turha ja hömppäjuttuhan tämä on mutta sentään menee roskiin yhtenä kappaleena.

      Poista
  6. Mua vähän mietityttää noissa Glamglown naamioissa niiden toimivuus eli mahtaako tuollainen söpö ulkonäkö tuoda kuitenkaan niihin muuta lisäarvoa kuin houkuttelevan ulkonäön...? Nätin värisiähän nuo on, ei passaa kieltää, ja kivempihan sellaisia on käyttää kuin jotain ankean beigen tahnaa, hen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamio kyllä napakoittaa ihoa ja olen kokenut merkin mutamaskit huikean hyvinä. Ponimaski ei ole suosikkini merkiltä mutta ei mulla ole toista näin söpöä ja turhamaisen ihanaakaan naamiota ;)

      Poista
  7. Glamglow:n tuotteet on ihania, just ostin dreamduon ja yhden mudmaskin. Tuota ja pari muuta glitternaamioita ihastelin Sokoksella, mutta en raaskinut ostaa :)

    VastaaPoista
  8. Poninaamiota kävin katsomassa, mutta haju oli sen verran imelä, että kauppaan jäi. :D Kiva, kun olet tykännyt siitä. :) Minun lempparituote tässä on ollut Madaran kevytkuorinta. Sitä ei pystynyt talvella käyttämään, mutta nyt on voinut.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaran kuorinnat on hyviä :) ja tosiaan ponimaskissa on äitelä tuoksu!

      Poista

Kiitos kommentista <3