maanantai 6. elokuuta 2018

Bahama Mama & muut ihanat the Balm poskipunat ( +alekoodi )

Yhteistyössä Oletkaunis.fi. Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta ostamalla tuet blogini toimintaa. Kiitos jos käytät linkkejäni :) Postauksesta löydät myös alekoodin jolla saat -20% alennuksen the Balm meikeistä. Voimassa elokuun loppuun :) 

Sain Oletkaunis.fi -verkkokaupalta the Balm* meikkejä. Jonkun verran olen näitä käyttänyt, sen mitä helteiltä pystyi :D nyt vähän enemmän :) Joukossa oli muutamia kulttituotteita ja löysin myös kivoja uusia tuttavuuksia. the Balm on tunnettu hassuttelevista pakkauksista ja leikittelevistä nimistä. Sarjalla on ihania luomiväripaletteja, laadukasta värikosmetiikkaa sekä ennenkaikkea ihania poskipunia, bronzereita sekä highlightereita joista tunnetuin lienee Mary-Lou Manizer*.

the Balm Bahama Mama

the Balm Bahama Mama

Kun valitsin testituotteita, ihan ensimmäiseksi halusin Bahama Mama* aurinkopuuterin. Tästä olen kuullut puhuttavan hyvää ja väriltään tämän kerrotaan olevan monille sopiva koska ei sisällä oranssisia vivahteita. Arvostan myös 7g kokoista pakkausta joka on joskus käytettävissä loppuunkin. Vaikka miten rakastan jotain tuotetta, olen kuitenkin niin kokeilunhaluinen etten halua käyttää yhtä ja samaa koko aikaa.
Mutta sen verran Bahama Mamaan ihastuin että sipaisin tällä päivittäin rusketukset kasvoille. Pronssinen hehku on kaunis ja lopputulos mattainen. Ei kimallusta, kiitos :D Hyvin luonnollinen lopputulos ja sävy on just oikea; täydellisen tummuinen ruskea ja kasvoista huomaa että on laitettu bronzeria mutta just sillee luonnollisesti ;) Tästä tuotteesta pidin todella, todella paljon. Bahama mamalle jää -20% alennuksen jälkeen hintaa 16 euroa! 

the Balm Frat Boy

the Balm Frat Boy

Frat Boy* poskipuna oli yllärituote jota en ollut valinnut. En valitsisi itse näin pinkkiä poskipunaa mutta kylläpä yllätyin positiivisesti! Poskipunasta kerrotaan että "tällä onnistut aina" ja kylläpä on osuvasti sanottu! Sävy mukautuu ihanasti iholleni ja näyttää hyvin luonnolliselta. 14 euron alennushintaan löydät joka päivän punan joka soveltuu kaikkiin meikkeihin. the Balm poskipunat eivät myöskään kulu kasvoilta päivän mittaan kuten käy esim. essencen poskipunille. Vielä illallakin bronzer, poskipuna ja highlighter erottuvat kivasti kasvoilta. 

the Balm Frat Boy

Kolmas tuote oli Cindy-Lou Manizer* poskipuna. Tässä on kyllä niin hauska pakkaus! 

the Balm Cindy-Lou Manizer

the Balm Cindy-Lou Manizer

Cindy-Lou Manizer on sävyltään persikkaisen vaaleanpunainen. Antaa iholle kevyttä hehkua, kuulautta ja näyttävyyttä. Poskipunan lisäksi tuote sopii käytettäväksi korostuksissa tai vartalokimalteena sekä tottakai luomivärinä. Itse käytän tätä poskipunana jossa se on parhaimmillaan vaalealla iholla. Vaikka tämä on hehkuva tuote niin näyttää yllättävän nätiltä eikä ollenkaan yliampuvalta :) Poskipuna maksaa 17,52 e minun alennuskoodiani käyttäen. 

the Balm Cindy-Lou Manizer

idkuva

Meikissä Bahama Mama, Frat Boy, Mary-Lou Manizer sekä Nude` Tude paletti :)

P8040030.ORF

P8040023.ORF

the Balm, Oletkaunis.fi

Alennuskoodillani CHARMING saat -20% alennuksen the Balm meikeistä oletkaunis.fi* -verkkokaupassa. Voimassa elokuun lopuun :)

The Balm postauksia on tulossa lisääkin, mulla on nimittäin niin monta ihanaa tuotetta joista haluan kertoa enemmän :) Oletko sinä tutustunut ihaniin the Balm meikkeihin? Mikä kiinnosti ehkäpä eniten?

Tuotteet pr-näytteitä. 

20 kommenttia:

  1. Mä en ole jostain syystä the Balm -fani, vaikka tuotteet ovat ulkonäöllisesti tosi kivat ja persoonalliset. Eniten ehkä kiinnostaa luomivärit. Itsellä on yksi pikkupaletti, Mont Balm, mutta se ei mun mielestä ole mikään huikea pigmentiltään eikä muutenkaan.
    Poskipunat kiinnostaa eniten näistä esitellyistä. Sävyt puhuttelee mua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmilta olen tykännyt eniten Nude`Dude ja Meet Matte paleteista. Ja näistä poskipunista löysin nyt monta hyvää aikuiseen makuun olevaa arkimeikkiä :)

      Poista
  2. Bahama Mama on kyllä ihan täydellinen aurinkopuuteri, sävy on just ei melkein oikea. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kyllä kivan näköinen tuo Frat Boy, sopivan luonnolinen :)

    VastaaPoista
  4. thaBalmin tuotteet on aivan ihania! Mary-Lou Manizer, Bahama Mama ja luomivärit etunenässä :) Poskipunia multa löytyy erilaisista matkapaleteista ja pitäisi kyllä ostaa niitä ihan yksittäinkin, sillä ne on laadullisesti todella hyviä!

    Tosi kaunis meikki<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, mun pitäisi ostaa se Mary-Lou yksittäisenä :) mulla on se siinä triossa ja pikku nappina muussa paletissa :)

      Poista
  5. Mulla menee jostain syystä the Balm ja Benefit sekaisin. Ehkä pakkauksissa on joku sama fiilis? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylä niissä on :) Benefitiä en ole itse kovin käyttänyt :)

      Poista
  6. Ihan uutta mulle, mutta nämä ovat ihan silmänkarkkeja :D

    VastaaPoista
  7. Josku olen tainnutkin mainita, että en ole Balmin luomivärien kanssa täysin sujut, mutta taas Mary-Lou highlighter on ihan huippu tuote! Aivan upea toi Cindy-Lou! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yllättävän ihana poskilla vaikka näyttää vaalealta ja liian hehkuvalta :D

      Poista
  8. Mary-Lou on yksi käytetyimmistä highlightereistani mutta nyt alkoi kiinnostaa myös toi Cindy-Lou. Näyttää todella kauniilta sävyltä :) Tuo Bahama Mama pitäisi myös jossain vaiheessa laittaa tilaukseen kun sitä tunnutaan kehuvan ihan valtavasti ja sävy näyttää kyllä juuri täydelliseltä ilman pienintäkään vivahdetta oranssiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bahama Mama ei ole oranssi ollenkaan vaan just täydellinen! Olen käyttänyt sitä jokaikinen päivä siitä asti kun sain nämä :) Cinly-Lou on ihana, tykkään siitäkin <3

      Poista
  9. Näillä tuotteilla on kivoja nimiä. :) Kaikki saamasi tuotteet näyttävät käyttökelpoisilta. Minua kiinnostaa eniten paletti, jossa on suosikkituotteet samassa sekä jotkin luomiväripaletit. Kiva, kun esittelet täällä theBalmin tuotteita. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta isosta paletista tulee vielä esittelyä :) kivoja tuotteita, kaikki jäi kyllä omaan käyttöön ja olivat mieluisia ;)

      Poista
  10. Onpa raikas tuo pinkki poskipuna! En kyllä tiedä sopisko mulle, mutta kiva silti :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3