sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Picture Polish Serendipity ja ihanat folioleimaukset

Nyt on satamiljoonaa kuvaa ja paljon luettavaa, pahoittelen etukäteen puheripulia ja kuvatulvaa...mutta nyt on kyseessä ennennäkemättömän ihana lakka ja täydelliset koristelut!

Picture Polish Serendipity

Ostin uusimmasta Picture Polishin spessukokoelmasta lakan Serendipity. Kyseessä on neljän duochrome/hololakan Limited Edition kokoelma. Mietin ensin muutamaa lakkaa mutta päädyin aluksi vain yhteen. Serenpidity yllätti kyllä positiivisesti koska on kynsillä paljon näyttävämpi kuin swatcheissa. Väriltään se on vihreä-violetti duochrome. Se peittää 2-3 kerroksella, vähän riippuu siitä miten intensiivisen lopputuloksen haluat. Lakka levittyy hyvin ja on nopeasti kuivuva, ei oikein mitään valittamista sen suhteen. PP voisi valmistaa enemmän tälläisiä oikeasti uniikkeja lakkoja.

Picture Polish Serendipity

Picture Polish Serendipity

Hologrammikuviokin näkyy hyvin auringossa. En meinannut saada katsetta kynsistä irti kun kävin näillä uittamassa koiraa. Piti pällistellä omia kynsiä koko ajan ja mietin kyllä että onneksi ostin tämän lakan! Holotus on scatteredmaista ja sen seassa välkkyy glitterit. Nam mikä lakka!!

Picture Polish Serendipity

Mutta lakka yksin ei riittänyt, halusin testailla samaan syssyyn samassa tilaamiani Moyran juttuja. Olen tosi ihastunut Moyran folioleimaamiseen joten tilasin hologrammisen folion sekä Silver folio leimauslakan. Kuviot leimasin Moyran minilaatasta A Day Like This. Pakko kyllä kehua Moyran leimaustuotteita, leimauslakka on todella pigmenttistä ja sitä riittää pieni määrä, silti kuvio nousee koko ajan kokonaisena.

Picture Polish Serendipity

Moyra foil stamping

Folioleimaamisen teen niin että leimaan ensin toisen käden. Putsaan välineet ja alan painella foliota väripuoli ylöspäin kynnelle. Painan sitä ja sivelen kynnen läpi. Folio tarttuu leimattuun kuvioon helposti ja värittää sen hologrammiseksi! Tälläistä lopputulosta et saa leimauslakalla, todella uniikki ja niiiiiin hieno!!! Toistan toiseen käteen ja levitän päälle Moyran Aqua päällyslakan ( saatu ). Se oikein räjäyttää värit esiin eikä rypistä foliota. Huomioithan että folioleimaus toimii vain Moyran omilla tuotteilla, ei siis muilla folioilla. 

Moyra foil stamping

folioleimaus

Laitoin vielä nimettömään kukkadecalin. Mietin ensin olisinko laittanut joka kynteen mutta ehkä ihan hyvä näin. Kynsistä tuli tosi ihanat ja voin kyllä lämmöllä suositella hankkimaan Moyran tuotteita jos leimailu yhtään enempää nappaa ;)

Mitä tykkäät? Joko olet kokeillut folioleimaamista?

19 kommenttia:

  1. On kyllä tosi hienot! :)
    En oo vielä ite kerennyt tilaamaan näitä Moyran uusia juttuja koska ei olisi ollut aikaa testailla niitä heti. Mutta ehkä nyt lomalla voisin pienen tilauksen tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, folioleimaus on tosi kivaa ja uskon että todellakin siitä innostuisit :)

      Poista
  2. Wau mitkä kynnet!!😍 ja upea lakka!

    VastaaPoista
  3. On kyllä upea! Heh ja mun hermoilla ei todellakaan kokeiltaisi folioleimailua eikä muutakaan, näyttää muuten nätiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itseasiassa tämä on kyllä aika helppo ja nopea tapa koristella kynnet! Kunhan saa itsestään sen verran irti että kasaa kaikki välineet pöydälle ja alkaa vaan hommiin. Mulla kun on kaikki koristelujutut hyllyssä piilossa, kissat muuten tiputtelisi ja koira söisi ne :)

      Poista
  4. Todella upeat! PP n uudet on kivoja kun saa kahta eriväristä lakkaa samalla, Aquiver on sininen ja auringossa ihan violetti.

    VastaaPoista
  5. Wau! On kyllä todella upeat ja uniikit kynnet! Mahtavan näköisiä nuo folioleimat. Ei taida kyllä itseltä onnistua, kun ei onnistu tavallinenkaan leimaus. Jotenkin en ole muutenkaan jaksanut pitkään aikaan panostaa kynsiin. Harmittaa. Mutta tällä viikolla lakkasin kynnet pitkästä aikaa. Tuli parempi mieli:)

    Koirien uittaminen on kyllä parhautta näillä keleillä.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä yksiväriset kynnetkin piristää, etenkin jos käyttää ihania kesävärejä :) kyllä koira tykkään, tänäänkin taas mennään vaikka se vaan kahlaa, ei ui :)

      Poista
    2. No auttaa se kahlaaminenkin. Mun kaikki koirat ovat oppineet uimaan ihan uimalassa opettamalla. Paitsi tuo pentu on oikeastaan oppinut nyt tänä kesänä ihan itsekseen. On kyllä tosi hyvä, kun ei kamalasti muuta liikuntaa voi näin kuumalla...
      -Tiia

      Poista
  6. Hienolta näyttää!
    Varasin kolme muuta, tätä en muistaakseni. Haen huomenna ihasteltavaksi. Lakata voi vasta viikonlopuksi, kun töissä ei voi olla lakkaa :(

    VastaaPoista
  7. Niin kauniit kynnet ja hieno lakka. :) Lakka taitaa olla ainutlaatuinen. Piti oikein katsoa tarkkaan kuvia, muistuttaako se OPI:n Peace&Love&OPI-lakkaa. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minusta ei ole ihan samanvärinen kuin OPI :)

      Poista
  8. Siis niin täydellinen lakkaus et huh huh<3 Mä tilasin pari päivää sit noi folioleimausjutut ja tarvii kyl heti kokeilla ku saan ne!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3