keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Meikki alle 10 euron tuotteilla

Tänään esittelen meikin jossa on käytetty max. 10 euroa maksavia värimeikkejä! Yhteistyössä OletKaunis.fi josta olen saanut nämä L.A.Girl meikit. Postauksen linkit mainoslinkkejä, ostamalla niiden kautta tuet blogini toimintaa. Käytän myös tässä meikissä pääosin L.A.Girl meikkejä sekä essenceä. Kannattaa vilkaista aiempi postaus, kerroin siellä enempi primeristä sun muista!

L.A.Girl Oletkaunis.fi

Pohjustin meikin Pro Prep HD High-Defination Smoothing Face Primerillä. Meikkivoiteena Pro Matte HD Hight-Defination Long Wear mattameikkivoide. Nimensä mukaan lopputulos on pehmeä ja samettisen mattainen. Kermainen, nestemäinen koostumus hillitsee kiiltoa. Sävyni on Ivory joka on nyt melko vaalea, mutta ajattelin että käytän mattapohjaa mieluummin syksyllä ja talvella. Koostumus on todella juokseva mutta helppo levittää. Tykkäsin tästä meikkivoiteesta, pumppupullokin on hyvä ja hygieeninen! Meikkivoide maksaa 10,90 e. 

L.A.Girl Glow palette

L.A.Girl Glow palette

Silmien alla L.A.Girl HD Pro Conceal peiteaine. Puuterina essencen mattapuuteri. Kasvoilla L.A.Girl Glow -paletti josta löytyy kaksi poskipunaa, bronzer ja highlighter. L.A.Girlillä on muutamia erilaisia kasvopaletteja jotka maksavat 9,50 e. Pigmentti on hyvä mutta käytettävä varovaisesti ettei tule liikaa. Bronzer on hiukka liian lämmin minulle mutta poskipunat ja korostus miellyttivät ja niille peukku! Korostus on ihana, sellainen kylmän kultainen. Tulee mieleen NARS Albatross kylmässä sävyssä. Hyvä paletti jossa kaikki samassa :) 

L.A.Girl Ultra palette

L.A.Girl Ultra palette

Silmämeikin tein Ultra -luomiväripaletilla. Paletissa on todella kauniita sävyjä; roosaa, kanervaa, nudea, violettia ja lämmintä ruskeaa. Ihanteellinen paletti vihreille silmille! Värit ovat pääosin hohtavia mutta eivät näytä pöllömmältä varjostuksissa. 

L.A.Girl Ultra palette

L.A.Girl Ultra palette

Pigmentti on hyvä ja värit asettuivat luomelle nätisti. Paletti maksaa 9,50 e ja minusta tässä hinta ja laatu kohtaa erihyvin! Tykkäsin ja sain tästä hyvän arkimeikkipaletin joka sopii kyllä villimpäänkin menoon ;)

L.A.Girl Ultra palette

Rajauskynä L.A.Girl Ultimate Eye Intense Stay Auto Liner ruskean sävyssä ihastutti kyllä ensi vedolla. Automaattikynässä on sileä geelimäinen koostumus ja se piirtää tarkkaa jälkeä. Teroittamisesta ei tarvitse huolehtia, kynä teroittaa itsensä. Sävy on hyvin tumma ruskea, lähes musta. Koostumus oli just hyvä, piirsi helposti ja pehmeästi luomelle. 5,90 e hinta on kyllä superhalpa näin hyvästä kynästä!

L.A.Girl Ultra palette

Testipaketissani oli kaksi erilaista ripsiväriä. Double D tuo silikoniharjallaan ripsiin dramaattista tuuheutta ja Oomph`d joka on pidentävä ja erotteleva mascara. L.A.Girl ripsivärit maksavat viitisen euroa joka vastaa hyvin laatua. Sopivat hyvin meikkaajalle jolla on omasta takaa pitkät ja näkyvät ripset. Erottelevat todella hyvin ja antavat siistin lopputuloksen. Itse kaipaan selkeästi näkyvämpää tulosta mutta myönnän että harva ripsiväri siihen aina kykenee.  

rokkitukka

Kulmat meikkasin Light Brow Kitillä ja huuliin sipaisin NYX Butter Gloss sävyä Sugar Cookie. Kulmiin olen tosi tyytyväinen koska käytin näissä vain paletin sävyjä siveltimellä laitettuna. Ei siis ollenkaan kulmakynää!

Mitä tykkäsit meikistä?

Muistakaa kurkata OletKaunis.fi alennukset, paljon Jeffree Staria, the Balmia, L.A.Girliä jne. jne. kaikkea ihanaa...

18 kommenttia:

  1. Kaunis meikki! Tulee vähän syksyfibat, mutta se ei ole ollenkaan huono juttu. Syksy on mun lempivuodenaika. :)
    Kiva kun esittelit näitä. Jospa joskus rohkaistuisi itsekin kokeileman. :)

    VastaaPoista
  2. Nättiä 😍👍 huokaisin ääneen tuosta korostuksesta! Wow

    VastaaPoista
  3. L.A.Girlin meikit on mun mielestä aivan loistavia melkein kaikki ja hintaansa nähden etenkin. Upea lila-kanerva -meikki ja tuossa sivukuvassa tulee erittäin hyvin esille mahtavat blendaukset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tästä joukosta on löytynyt varsinaisia helmiä!

      Poista
  4. Kiva meikkikin, mutta mikä erityisesti kiinnitti huomion on superkiva hiusväri. Tahdon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, taitaa olla KC Pearl shampoon & hoitoaineen aikaansaama helmiäissävy ;)

      Poista
  5. Upea meikki! Oon kuullut paljon hyvää L.A Girlin meikeistä ja niiden meikkipohjia olen itsekkin hinoinnut:)

    VastaaPoista
  6. Ihana meikki!!

    -Martina

    VastaaPoista
  7. Nättinä ollaan taas!
    Tilasin alesta tuon LA girlin meikkivoiteen, jospa pääsis kokeilemaan kun vesisadetta lupasi 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 kovin vähäiseksi tuo sade jäi, olis saanut viilentää enemmänkin...

      Poista
  8. Hieno ja nätti meikki. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3