tiistai 3. heinäkuuta 2018

L.A.Girl meikit testissä

Sain muhkean paketin L.A.Girl meikkejä testiin OletKaunis.fi verkkokaupasta. Kyseinen kauppa on omiakin suosikkinettikauppoja joten siinä mielessä yhteistyö on mieluinen koska olen heidän tyytyväinen asiakkaansa :) Huomaathan että yli 50 euron tilaukseen saat lahjana Jeffree Star huulipunan! Voimassa 8.7 asti. Tuotelahjan saa joka tilaukseen, tilasit sitten minkä merkin tuotteita tahansa, vaikkapa näitä L.A.Girl meikkejä. OletKauniilla on nyt alet menossa, mm. Jeffreen punia tai näitä L.A.Girl meikkejä löytyy tarjouksesta! 

L.A.Girl meikit

L.A.Girl on huokea merkki jonka kallein tuote maksaa 10 euroa. Edullinen hinta ei tarkoita huonoa laatua vaan ajankohtaisia, trendikkäitä värejä ja hirmu laajaa värikosmetiikan valikoimaa. Merkillä on paljon erilaisia ja erivärisiä huulimeikkejä. Vaikka rakastan mattapunia, en valinnut niitä nyt testiin koska mulla on aivan_liikaa_huulimeikkejä. Oikeastaan tosi mukava testailla ihan uutta merkkiä. Minulla on paljon kokemusta kalliimmista ja halvemmista merkeistä, hauska nähdä millaisia L.A.Girl meikit ovat koska essencelläkin on tosi hyviä tuotteita ja edulliset hinnat.

Testipaketissa oli tosi paljon kaikkea, esittelen tuotteita useammassa postauksessa. Tämän päivän postaukseen tein ihanan, kuulaan kesämeikin L.A. Girl meikeillä. Värejäkään en meikistä unohtanut koska rakastan värikkäitä luomivärejä!

P7010017.ORF

Pohjustin meikin Pro Prep HD High-Defination Smoothing Face Primerillä. Pohjustaja tasoittaa ihohuokosia, pieniä juonteita ja antaa meikkivoiteelle paremman levittyvyyden. E-vitamiinia sisältävä pohjustaja myös hoitaa ihoasi. Primer on läpinäkyvää ja hyvin levittyvää, peittää ihohuokosia ja antaa meikkivoiteella hyvän pohjustuksen. Tästä tykkäsin tosi paljon! 6,90 e.

P6300013.ORF

Valitsin testiin kaksi erilaista meikkivoidetta. Kesäksi ajattelin Pro Coverage Illuminating meikkivoidetta sävyssä Fair. Meikkivoiteen valoaheijastava koostumus luo virheettömän ja heleän koostumuksen. Kuulostaa kevyeltä mutta meikkivoide on kuitenkin yllättävän peittävä. 6 euron alehintainen meikkivoide on laadukas hintaansa nähden. Levittyy kauniisti ja peittää hyvin! Ei ole liian hohtava tai kuultava, siitä en tykkää...mutta vähän saa heijastaa eikä olla ihan pakkelimainen. Swatchkuvassa alempana oleva sävy vaikutti pullossa aivan liian tummalta mutta sulautui kesäkasvoille ihan täydellisesti. Tykkään!! 

P6300017.ORF

L.A.Girlin HD Pro Conceal peiteaine on ihan kulttimaineessa. Sävyissä löytyy paljon erilaisia kaikkiin ihon värivirheisiin. Itse valitsin Light Yellow Correctorin joka neutralisoi sinisen sävyjä silmänalusilta ja kirkastaa silmänalusia. Ajattelin tämän olevan hyvä koska tykkään banaanipuuteristakin! Kuvassa ylempänä! 
Peiteaine kannattaa levittää nopsasti ja annostelun suhteen oltava varovainen, liikaa levitettynä korostaa juonteita. Mielestäni kirkasti silmänalusia todella hyvin ja sävyvalinta oli onnistunut. Jälleen kerran peukku ja tykkäys! Irtoaa alesta 3 eurolla, kannattaa käydä kurkkailemassa!

L.A.Girl Neon palette

L.A.Girl neons

Silmämeikin tein Neons luomiväripaletilla. Satiinia ja mattasävyjä sisältävä paletti on kyllä aivan ihana! Oli vaikea päättää mitä laittaa :) Paletissa oli aika kiva lime ja sammaleenvihreä, niitä yhdistin violettiin. On muuten aikaa kun olen viimeksi meikannut näin värikkäästä :) Paletin pigmentti miellytti minua, hiukan vaativan maun omaavaa meikkaajaa. Värit eivät karisseet tai pöllynneet. Pisteitä aika erikoisista väreistä, nuo punainen ja pinkki on jännät, samaten vihreet ja sinisiäkin on erilaisia sävyjä. Joten mielelläni testailen eri yhdistelmiä, tässä saa 6e alehinnalla ainakin monta eri väriä! Laatu on kyllä parempi kuin essencen luomiväreissä jotka ovat mun makuun aika hailakoita.

L.A.Girl neons

L.A.Girl neon palette

P6300026.ORF

Rajauksen tein Line Art Matte Eyelinerillä. Runsaspigmenttinen, vedenkestävä ja nopeasti kuivuva tussipäinen eyeliner. Joustava pää taipuu ohuisiin tai paksuihin rajauksiin. 7,50 e hintaansa nähden ihan ok! Paksuihin kissarajauksiin käytän toista lineriä, lupauksista huolimatta pää ei taivu hirmu hyvin ja lineri ei ole niin märkää kuin haluaisin. Täytynee säilyttää ylösalaisin ja testailla enemmän. Ohuisiin, nopeisiin rajauksiin tämä on loistava koska kuivuu niin äkkiä että ei sotke. Valitsinkin tarkoituksella ruskean värin niin tämä olis hyvä työmeikkeihin.

P6300029.ORF

Ripsivärejä oli testipaketissa useampi, avasin ensin kuituja sisältävän Fiber Lash mascaran. Ripsiväri on vedenkestävä, intensiivisen musta jonka kuidut rakentavat ripsiisi pituutta ja näyttävyyttä. Tää maksaa 5,90 e joten kyse on aika edullisesta mascarasta! Kokoa on 8 ml, Maybellinen ripsari on 9,5 ml. 
Kuidut tuovat kyllä pituutta ripsiin, ripsiväri ei paakkunnu tai klimpity. Hyvin helppo laittaa ja kestää kerrostamista eivätkä kuidut ärsytä silmiä eikä niitä varise päivän aikana herkkiin silmiini. Pitää taivutukset erittäin hyvin! Näyttävyys jäi uupumaan joten tämä ei liene paras ripsiväri raskaille luomille. Kuidut tuovat kyllä pituutta ja vaikka lopputulos on hyvä, se ei vaan näy raskaiden luomien alta. Mainio ripsari luonnostaan tuuheille ripsille jotka kaipaavat vain pituutta. Minusta tämä on myös parempi nuorille silmille joissa ripsiväri näkyy aina paremmin :)

P6300010.ORF

Kulmat meikkasin Brow Kitillä sävyssä Light. Blondille aika tummat sävyt mutta ei haittaa, tykkään tummista kulmista. Käytin erillistä sivellintä koska tuolla pienellä viistopäisellä meinasi tulla katastrofi, ihan liian kova ja rouhaisee liikaa napin pintaa. Olisin myös kaivannut settiin aplikaattoria jolla laittaa highlighteria kulmaluun alle. 9,90 e hinta on ok, tässä setissä on kyllä muuten kaikki mitä tarvitset kulmien meikkaamiseen. Värit eivät karise kulmia meikatessa ja highlight sävy on hyvin kaunis kulmaluun alla. 

P6300027.ORF

Valitsin sellaisen poskipuna sävyn johon ei voi olla ihastumatta. Tämän kullanhohtoisuudesta tulee mieleen NARS Orgasm vaikka tämä ei ihan niin punainen ole. Just Radiant poskipuna on kultaglitterinen persikka. Napista pyyhittäessä tuntuu kovalta mutta siveltimellä laitettuna toimii kyllä hyvin. Kultaiset glitterit näkyvät poskilla ja värisävy on kesäinen. 5,90 e hinta tuntuu edulliselta kun värivaihtoehtojakin on paljon!

P7010050.ORF

Viimeistelin meikin Pro Setting Matte Finish Spray suihkeella. Mattapinnan tekevä suihke kiinnittää meikin ja parantaa sen kestävyyttä. Tästä tykkäsin tosi paljon, hienojakoinen sumu ei räiski ja sumuttaa hyvin. Edullinen ( 6,90 e ) ja toimiva meikinkiinnityssuihke! Iltapäivällä kasvot kiilsivät, ei siis yllä samaan pitoon kuin kalliimpi merkki mutta nyt kamppaillaankin edullisessa kategoriassa ;)

Oletko sinä tutustunut L.A.Girl meikkeihin? Suosikkisi merkiltä?

Yhteistyössä OletKaunis.fi. Postauksen linkit mainoslinkkejä, ostamalla niiden kautta tuet blogini toimintaa.

28 kommenttia:

  1. L.A. Girl on jo vanha tuttu ja ihan yksi mun lempparimerkeistä. Kiva, että oletkaunis.fi:stä saa melko hiljattainkin markkinoille tulleita tuotteita, ettei tarvitse kaikkia uutuuksia tilata ulkomaisista verkkokaupoista. Peiteainetta olen käyttänyt jo parisen vuotta suht säännöllisesti, ja uudet nelikkoluomiväriipaletit ja auto-eyelinerit, joista kirjoitin aiemmin blogissani, ovat todella hyvin. Ja muitakin hyviä tuotteita on todella paljon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelinkin sinua kommentoimaan postaukseen kun merkki on sinulle tuttu :) peiteaine oli minusta tosi hyvä!

      Poista
  2. Kivan oloinen luomiväripaletti. Olen yrittänyt perehtyä värioppiin viime aikoina, ja kuvittelen että tuossa olisi omaan ihonväriini sopivia sävyjä. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monipuolinen kattaus on, varmasti sopii monille ihonsävyille :)

      Poista
  3. En ole ikinä kokeillut L.A. Girl:n meikkejä, mutta pitää laittaa kyllä merkki mieleen, koska ainakin tuo eyeliner ja kulmasetti vaikuttavat hyviltä! :)
    Upean meikin olet loihtinut :).

    VastaaPoista
  4. En ole tutustunut L.A.Girliin. Tää postaus sai mielenkiinnon heräämään. Ihanan kirkas ja raikas meikki!
    Mikä on sun luottomeikinkiinnityssuihke? Olisko mahdollista saada vertailupostaus kaikista mitä oot kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meikinkiinnityssuihkeissa luotan eniten Skindinavian suihkeisiin. Mielestäni pitää kasvot mattaisina pisimpään. Hyvä hinta-laatusuhde oli L´orealin suihkeessa mutta se räiski laikkuja naamaan loppua kohden ja kuivatti ihoa. NYX suihke huono. essencen suihkeet on sellaisia ok mutta ei vedä vertoja kalliimmille. Loppuneet -postauksissa enempi sen hetkisiä ajatuksia loppuneista suihkeista :) seuraavaksi ostan UD:n suihkeen, niitä on kehuttu! Eniten pidän suihkeista jotka eivät kuivata ja joissa pumppu toimii hyvin loppuun asti. Toivottavasti tästä pika-analyysistä oli apua ;)

      Poista
  5. Meikkivoiteesta olen kuullut kehuja, joten sitä voisikin testailla. Vaikka sävyn valitseminen on aina vähän hankalaa, kun ei näe sävyjä livenä. Tässä voisikin olla seuraava edullinen merkki, joka voisi tulla myyntiin kauppoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se olis aika huippua! Totta että sävyä on hankala valita sokkona mutta aika hyvin onnistanut itsellä kun vaaleimmista valitsee :)

      Poista
  6. Kaunis meikki kivan pirteällä luomiväripaletilla! :) Näyttää kyllä todella hyvänlaatuiselta paletilta tuohon hintaan :) Itsellä on tuo L.a. Girlin peitevoide melkein jokapäiväisessä käytössä mutta muuten en ole vielä merkin tuotteita testaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ilmeisemmin hyvä peitevoide jos joka päivä käytät!

      Poista
  7. Tykkäsin itse tuosta kulmapaletista,siitä löytyy hyvin pigmenttiä ainakin tummassa variaatiossa :)

    VastaaPoista
  8. Ihana meikki! Ja tosi mielenkiintoisia tuotteita :) Mä en ole L.A.Girlin meikkejä testannut, mutta varsinkaan tota peiteainetta on kehuttu sen verran paljon, että varmaan pitää jossain vaiheessa testailla. Myös toi poskipuna alkoi kiinnostaa, se on ihan hurjan kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo poskipuna on sävyltään monille sopiva!

      Poista
  9. Paletti näyttää kivalta, meikkivoidetta oon meinannu tilata.

    VastaaPoista
  10. Tosi pirteä värikäs kesämeikki!

    VastaaPoista
  11. Tuollainen keltasävyinen korjausvoide olisikin tarpeen, lärvi punoittaa enemmän kuin laki sallii. Joskus sellaisen muistaakseni ostin puikkomuodossa Essenceltä, tainnut jäädä käyttämättä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin punoittaa, on käyttöä tälläiselle korjaajalle ;)

      Poista
  12. Upeat kulmat kiinnitti tässä huomion!

    VastaaPoista
  13. Vau miten värikäs luomiväripaletti. Banaanipeitevoide alkoi kiinnostaa. Nätti meikki. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3