sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Helmiäisväri hiuksiin

Alkuvuodesta sain hiuksiini aivan ihanan helmiäisvärin. Pidin väriä jonkun aikaa mutta sitten menin pilaamaan sen suoraväreillä ja viimeinenkin vahinko sattui Biozellin Raspberryn kanssa... :P kuluttelin suoraväriä pois parisen kuukautta mutta sitten meni jo hermot tyvikasvuun ja omaan väriin. Pistin kampaajalle viestiä että ensi kerralla vaalennetaan helmiäisvaaleaksi! </
Sain nimittäin talvella niin paljon kehuja helmiäistukasta ja vaaleasta väristä muutenkin, ehkä se pinkki ja pastelli on nyt nähty ainakin vähäksi aikaa ;) Kampaaja onnistuikin tehtävässään hyvin, minulla on oma luottokampaaja vuosien ajalta. Ihan kaikki pinkki ei lähtenyt, latvoihin jäi vähän mutta ei haittaa, se tuo elävyyttä ja vivahdetta muutoin toivomaani helmiäissävyyn :) ja seuraavalla leikkauskerralla ne viimeistään häviävät!

KC Color mask Pearl

KC Color Mask Pearl sarjasta löytyy shampoo ja hoitoaine joilla ylläpidän väriä. Minulla on myös eri merkin hopeashampoo jolla taitan väriä viileään. Myös Pearl shampoo sopii viileätä väriä toivovalle. Se lisää helmiäisen hohtoa vaaleisiin hiuksiin eikä vaalea väri ala mennä liian sinertäväksi jatkuvan hopeashampoolla pesemisen takia. Voi käyttää omaan väriin tai värikäsiteltyihin hiuksiin. Pearl shampoo on kevyempi tapaus kuin Color Mask ;) 

Color Maskit onkin mulle tuttuja muissa sävyissä, Pearlia en ole ennen kokeillut. Pearl sävyllä saan hiuksiin virkistystä väriin, kiiltoa ja sitä helmiäisvivahdetta mitä nyt haluan ylläpitää. Sävyte korjaa, rakennepaikkaa, taittaa pois keltaisuutta ja mattaisuutta. Pidän sävytettä yleensä puolisen tuntia päässä. Saan samalla hoitoa hiuksiin jotka ovat luonnostaan kuivat ja kaipaavat tehohoitoa. Mun kampaaja kyllä teki vaalennuksen todella hellävaraisesti, hiukset eivät kuivuneet samanlaiseksi purkaksi kuin vieraalla kampaajalla käydessäni :D 

P6160008.ORF
shampoo & hoitoaine

KC Professional tuotteita löydät parturi-kampaamoista, Sokoksista tai Stockmannilta. 

helmiäisväri hiukset

Sivuissa minulla on oma väri. Aion nyt pitää tätä vaaleaa ja toivottavasti en retkahda suoraväreihin :) vaalea kyllä sopii mulle kuten kaikki sanovat.

KC Color mask pearl

Ihan sellainen tasaisen vaalea tämä ei ole, latvoissa on pinkin jäänteitä mutta ne tuovat hattaramaista sävyä tukkaan. Minä kyllä tykkään itse, kesällä tämä vaalea on helppo ja jos vaan jaksaa käyttää Pearl -sävytteitä ja hopeashampoota, tukan saa pysymään haluamassaan sävyssä. Muutenhan se alkaa taittaa liian keltaiseen ja se ei näin viileällä iholla toimi :) ensi kerralle tilasin Fudgen hopeashampoon, siitä olen kuullut kehuja :) 

Mites tää helmiäisväri toimii minulla?

KC tuotteet pr-näytteitä.

26 kommenttia:

  1. Kaunis vaalea sävy on! - HH

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset! <3 Mielellään itsekin pitäisin vaaleita, mutta juurikasvu on niin tumma, että se alkaa häiritä jo muutaman päivän kuluttua värjäyksestä. Yritin taas vaihtaa ruskeaa sävyyn vaaleilla raidoilla, mutta jaksoin katsella sitä 1½ viikkoa ja taas vaihdoin takaisin punaiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta sulle sopii punainen tukka tosi hyvin! Tykkäsin itselläkin siitä punaisesta mutta en usko palaavani siihen enää :)

      Poista
  3. Upeat hiukset, toi sävy sopii sulle! On pehmeämpi kuin se punainen joka sekin sopii, mutta tää sävy tekee susta jotenkin "herkemmän". En osaa selittää, mutta ilme on täysin eri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tosi moni kehuu että tämä sopii mulle ja ettei sitä pinkkiä kannata enää laittaa :D

      Poista
  4. Hyvin toimii. Ollaan samikset 👍 fudgen hopeashampoo on tosi hyvä! Ja toi pearl maski ❤ mun kampaaja käytää ruskeisiin hiuksiin sitä. Toimii kuulemma niinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla! Sullakin on ihana tukka, aika samiksia ollaan <3

      Poista
  5. Color Maskit ovat kyllä hyviä :). Itse käytän aina kampaajakäyntien välissä tummanruskeaa Color Maskia ja hiukset pysyvät oikein hyvinä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi laadukkaita tuotteita kyllä, punaisessa tukassa käytin sitä Pepperiä (?) :)

      Poista
  6. Todella nätti tää vaalea väri, ehdottomasti! :))

    -Martina

    VastaaPoista
  7. Vaalea tukka sopii sinulle todella hyvin!

    Mulla on käytössä sama Colour Mask, Pearl. Sille tulee hiuksiin juuri oikeanlainen beige sävy. Hyvää tavaraa!

    Fudgen hopeashampoo lojuu kaapissa, käytin joskus mutta nyt en kun en enää ole niin vaalea & viileä. Se on tehokas mutta saattaa jättää kuiviin kohtiin sinertäviä länttejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hyvä tietää...mullahan on tosi kuiva tukka! Mitenkäs sen kanssa voi ottaa varovaisesti, vaahdottaa äkkiä ja pestä heti pois?

      Poista
  8. Aivan ihana sävy, sopii hyvin ♥ Mullakin kampaaja ens viikolla, tosin vain raitoja :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat! Tekis itsekin mieli blondata.

    VastaaPoista
  10. Oikein hyvin sopii vaalea väri ja uusi tukka sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  11. Tosi hyvin käy tuo vaalea sulle. :-)
    Mä ite käytän tätä pearl-shampoota ja hopeashampoota vuoroin, ni pysyy sävy raikkaana.
    Tota Fudgea sä voit vaik lantrata toisella tavan shampoolla. :-) Pikkusen normishampoon sekaan, ni ei oo niin tuju!
    Uus tuttavuus mulle on myös Cutrinin Reflection Pearl shampoo, se on kans tosi kiva. Vähän vähemmän vaaleanpunainen kuin tää KC.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! KC vetää muuten hiuksia vähän vaaleanpunaisiksi juurikin kuivista latvoista. Voisikin laittaa Cutrinia kokeiluun! Ja Fudgea täytyy kyllä laimentaa ettei jämähdä tähän kuivaan kuontaloon :D

      Poista

Kiitos kommentista <3