maanantai 23. heinäkuuta 2018

Heinäkuun meikkilaatikko

Heinäkuun meikkilaatikko on koottu jo ajat sitten mutta vasta nyt sain sen postattua! Tällä hetkellä tykkään käyttää hohtavaa aurinkopuuteria, punaisia tai nudehuulia ja paksuja rajauksia. Vaihtelen myös luomivärejä usein joten kurkataanpa mitä tässä kuussa oli messissä :)

essence Gym Primer muistui mieleeni ja hoksasin että nythän on oiva aika testata sen lupaus! Sehän lupaa olla salinkestävä. Tykkään kun se hillitsee punoitusta koska on mintun väristä. Levittyy hyvin ja meikkivoide levittyy hyvin tämän päälle. Salikestävyydestä en osaa kyllä sanoa koska kasvot hikeentyvät päivän mittaan. Mutta meikkipohjani ei kyllä mene liejuisaksi vaan kestää iltaan asti joten eiköhän tämä ihan hyvä primeri ole ;) 

essence gym primer

Too Faced Pink Leopard on talvella vähän liikaa koska karsastan shimmerisiä bronzereita. Mutta kesällä ihan kiva, jospa tästä alkaisi kohta pohja paistaa. On nimittäin yksi vanhimpia meikkituotteitani. Pitää vaan sutia ahkerasti niin ehkä se joskus loppuu :) onneksi ostan aika vähän aurinkopuutereita koska yksikin kestää oikeasti vuosikausia...

Urban Decay Gwen Stefani eyeshadow palette

Luomivärinä käytän aika paljon nudea ja siihen onkin omiaan Urban Decayn Gren Stefani luomiväripaletti. Ihanat arkisävyt joilla ei vaan mene pieleen...sopivassa suhteessa kiiltoa ja mattaa. Onneksi ostin tämän paletin, kyllä harmittaisi jos olisi mennyt sivu suun...kuten episodi Sokos & Gwen Stefani poskipunapaletti xD

Revolution Flawless

Toinen luomiväripaletti Heinäkuulle on täysin unohtamani Revolutionin Flawless luomiväripaletti. Korkkasin tämän vasta nyt käyttöön. Paljon syksyisiä sävyjä mutta hyvin nuo vasemman puolen nudet sopivat kesäänkin. Tässäkin on paljon valinnanvaraa satiinisten, metallinhohtoisten sekä mattaisten värien osalta. Yleensä käytän arkena vain 1-2 väriä liikkuvalla luomella.

MAC Politely Pink* on yksi pannuprojektissa oleva punani. Tämä on kyllä tosi vanha, en taida uskaltaa edes tunnustaa ;) mutta ei ole kyllä mennyt miksikään ja uskallan tätä vielä käyttää :D tosi kiva vaalea nudepinkki, vaalentaa hyvin huulia ja ostan kyllä tätä sävyä uudelleenkin. 

P6270019.ORF

Käytän välillä pelkkää ripsiväriä joten tykkään vastapainona värikkäistä huulista. Jeffree Starin Wifey* on kiva tummempi punainen, ei mikään kirkas väriltään. Ja kestää monta tuntia muuttumattomana huulilla...tykkään tosi paljon Jeffreen punista! Toinen heinäkuun meikkilaatikon punainen puna on NYX Liquid Suede sävyssä Bella. Kaunis metallinhohto punainen. Ei liian silmiinpistävä vaan just hyvä arkisävy.

Mitä meikkejä sun meikkilaatikosta on löytynyt Helteisenä Heinäkuuna?

essence pr-näyte, postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

19 kommenttia:

  1. Mun kesä on mennyt aika tarkkaan kotosalla, joten olen voinut ihan kivasti revitellä luomiväreillä ja erityisesti kirkkailla shokkiväreillä;) Tuo Too Facedin Pink Leopardin tyylinen shimmerinen bronzeri olisi mun makuun, koska tykkään revitellä kotioloissa myös kasvotuotteilla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jotenkin osaa sitä käyttää, se on liian hohtava bronzeriksi ja liian tumma highlighteriksi :) laitan siis vähän kumpaankin ;)

      Poista
  2. En ole käyttänyt heinäkuussa lainkaan luomivärejä. :o Lumenen CC voidetta, ripsaria, huulipunaa tai kiiltoa, sekä poskipunaa. Siinäpä omat meikkaukset. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi olla ilman luomiväriä, ripsiväri hankaa muuten yläluomeen ja tuhrii :/

      Poista
  3. Gwen Stefani paletti on ihana<3 Niin kauniit perussävyt, mutta jostain syystä tää on mulla tosi vähällä käytöllä. Myös toi Makeup Revolutionin paletti on upea :)

    VastaaPoista
  4. Kivat sävyt tuossa paletissa.Mä oon pärjännyt koko kesän kulmakynällä ja huulikiillolla, lähes tulkoon. Hohdetta ehkä hiven poskiin sillooin tllöin mutta luomivärejä en oo tainnut käyttää kertaakaan.Syksyn tullen alan aina meikkaamaan normaalimmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän minultakin puolet meikistä on liuennut pois iltaan mennessä mutta tykkään meikata ;)

      Poista
  5. Ei niinku mitään! Liian kuuma 😝

    VastaaPoista
  6. Enemmän toki vapaa-päivinä ollut ihan ilman meikkiä, mutta muuten kyllä aika normaalisti olen meikkaillut :)

    VastaaPoista
  7. Nuo NYX Liquid Sueden punat ovat kyllä erinomaisia :).

    VastaaPoista
  8. Kivoja meikkejä ollut sinulla käytössä. :)
    Minulla on myös tuo essencen primeri, mutten ole huomannut sen lisäävän meikin kestoa itselläni. Tämä kesä on ollut niin haastava ihoni suhteen, että olen enimmäkseen käyttänyt vain ripsiväriä ja huulikiiltoa/huulipunaa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kyllä näillä helteillä pidä jos kasvot hikoaa, mutta jos saat pidettyä kasvot viileinä niin ihan siisti meikkipohja on iltapäivällä :) Hintaansa nähden!

      Poista
  9. Pakko meikata silmät vaikka rannalle koska voi. Enimmäkseen oransseilla, keltaisilla ja metallinhohdolla.
    Essencen primeria kokeilin aiemmin keväällä ja se vain lisäsi kiiltoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, koska mä voin :D ja se on kivaa! essenceä en osta uudelleen mutta kyllä se tulee käytettyä loppuun...vaikka töissä!

      Poista
  10. Olen mennyt mulle melko epätyypillisesti ihan meikittä viimeiset pari viikkoa. Tai silloin kun olen vaivautunut meikkaamaan, niin se on tarkoittanut lähinnä kulmakynää ja ehkä BB-voidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä meikkaan normaaliin tapaan vaikka tähän aikaan päivästä ei ole enää aamun veroinen naama :D

      Poista

Kiitos kommentista <3