lauantai 3. helmikuuta 2018

Tämän hetken meikkisuosikit

Postaus sisältää *-merkittyja mainoslinkkejä eleven.fi -verkkokauppaan.*.

Tänään voitaisiin vilkaista viimeaikaisiin meikkisuosikkeihin! 

Ystävälläni oli NYX Lippie Countdown joulukalenteri josta minäkin sain osani :) hän siis lahjoitti ystävällisesti minulle sävyt joista ei tykkää. Minäkin mietin että NYXin kalenteri olisi ihana mutta varmaa olisi että osa sävyistä lähtisi kiertoon. Mutta minusta on mukavaa kierrättää kosmetiikkaa, antaa sitten itsekin jotain esim. swatchattuja kynsilakkoja koska enhän minäkään tarvitse/tykkää aina kaikesta :)

Sain NYX kalenterista useamman sävyn mutta tämä trio nousi suosikiksi. Nämä koostumuksetkin ovat mulle uusia tuttavuuksia. Butter Glossit* Sugar Cookie ja Raspberry Tart antavat mehukasta väriä ja sointuvat hyvin pinkkiin tukkaan. Pysyvät vieläpä hyvin eikä väriä tarvitse lisäillä koko ajan. 
Liquid Suede Cream Lipstick* sävyssä Stone Fox on hyytävän upea huulilla. Harmaa nestemäinen mattapuna joka on huulilla voidemainen eikä ihan matta. Ja nämä minikoot on hyviä kokeiluun, isojen kokojen kanssa on joskus pulassa ;) Liquid Suede Cream punista tekisi mieli ostaa erikoisempia sävyjä testailuun!

nyx liquid suede

Milani Make It Dewy meikinkiinnityssuihke* on ollut himotuslistallani pitkään. Se on oikea monitoimituote jota voi käyttää meikin pohjustajana tai sitten tuomassa meikkiin kuulautta. Koska sitä tämä nimittäin tuo, poiketen kaikista muista kiinnityssuihkeistani!
Spraysumu tulee tasaisena mutta hieman rätkii. Annetaan se kuitenkin anteeksi koska sumun asetuttua kasvoille, näkee miten se tekee meikkipohjasta kuulaamman. Lupaa 16 tunnin pysyvyyden meikkipohjalle! 

PC200014.ORF

Joulukuun kirppisostona hankkimani Estee Lauderin Surreal Skies on tämän hetken nudepalettisuosikkini! Ihanan lämpöiset nuderuskeat, hirmu hyvät ja helpot värit käyttää. Uudemmista EL viisikoista en ole välittänyt mutta nämä vanhat on ihania. Enkä tainnut maksaa kuin 7 euroa tästä!

P1010051.ORF

P1010038.ORF

Clarins Face Contouring paletti

Talvella on tosi hankala löytää hyvää aurinkopuuteria. En halua joka päivä varjostaa vaan välillä käytän aurinkopuuteria muotoilemassa kasvoja ja tuomassa lämpöisää ilmettä. Mutta kalpealle iholle ei voi laittaa mitä tahansa bronzeria, kesällä käyttämä sävy ei oikein toimi tähän vuodenaikaan. 
Onneksi mulla on olemassa vaaleitakin sävyjä, ihan vahingossa löysin tämän Clarinsin Face Contouring paletin. Tämä tuli tämän vuoden kevätkokoelmassa, sisältää värit varjostukseen ja korostukseen. Ja ihanan raikkaan poskipunan :) nämä värit eivät ole liikaa talvella :)

Mitä meikkisuosikkeja sulla on just nyt?

Postaus sisältää mainoslinkkejä elevenille*. Clarins ja Milani saatu blogin kautta. 

24 kommenttia:

  1. Milanin meikinkiinnityssuihketta olisi kiva kokeilla. Olen lukenut siitä paljon ja Youtubessakin sitä on kehuttu. Hinta vaan on aika korkea...
    Clarinsin paletti näyttää todella kauniilta:) Poskipunan sävy on nätti.
    Olen itse tykästynyt HM:stä ostamaani luomiväripalettiin, joka on mielettömän hyvä. Oikein hämmästyin miten paljon parempi tämä "limited edition" paletti (olen nimennyt sen sellaiseksi ihan itse) on verrattuna HM:n normipaletteihin. Tosi hyvä halpispaletti, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. elevenillä on aika usein tarjouksia, Milani on välillä -20%...silloin löytää vähän halvemmalla ;) Mulla on joskus ollut H&M luomivärejä mutta ei enää aikoihin. Ne ei vaan ole ihan mun juttu :) mutta voi olla että laatu on kehittynyt, mistäs sitä kokeilematta tietää!

      Poista
  2. Oi miten upea toi EL.n paletti 😍
    Huomaan tarttuvani usein maybelinen push up drama ripsariin, vaikka luulin sen olevan susi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinellä on hyviä ripsareita, onkohan tuo just se mitä moni on kehunut...

      Poista
  3. Ois ihana nähä nuo nyxin tuotteet huulilla!

    VastaaPoista
  4. Tuo Stone Fox on minun suosikkini NYXin suedeista! Se on upea erikoinen sävy ja jotenkin tosi uniikki, kun näyttää eri valoissakin niin erilaiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä upea mutta en olisi sellaista uskaltanut itse ostaa ;)

      Poista
  5. Olipas loistava kirppislöytö! Tosi kauniita sävyjä tuossa paletissa :)

    Täällä on ihastuttu moneen Benecosin tuotteeseen viime aikoina. Siveltimet ja poskipunat ovat erityisesti yllättäneet positiivisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kokeillut Benecosia joskus vuosia sitten ja tykännyt kyllä <3

      Poista
  6. Mä harkitsin itse pitkään sen NYX:n kalenterin ostoa, mutta mullakin olisi lähtenyt tosi paljon tuotteita kiertoon siitä. En esimerkiksi siis tykkää yhtään Soft Matte Lip Creameista enkä Lip Lingerie punista, joten ne olis kaikki päätyneet jonnekin muualle :D Noita Butter Glosseja en oo itse testannut, mutta Intense Butter Glossit sen sijaan on täyttä rakkautta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYXillä on tosi paljon erilaisia huulimeikkejä, melkein menee jo sekaisin niitten nimistä ja koostumuksista :)

      Poista
  7. Mää en pääse eroon lämpimistä lookeista. Kylmissä väreissä on jotain liian kovaa tällä hetkellä ja haluan vain surua punaista silmiin 😊

    VastaaPoista
  8. Pyysin joulupukilta Viva la Divan Move me jungle -luomiväripaletin. Se on täysin sun ansiota, kun esittelit sen silloin joskus. Se oli saatava. Ja onhan se hieno. Mulla vaan on ongelma sen kanssa, kun en osaa.. Mutta täytyy vaan kokeilla ja harjoitella.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meikkasin sillä tällä viikolla parina päivänä :) ihana paletti mutta vaatii hieman taitoa, siinä kun on aika tummia värejä. Onhan siinä se ohjelappunen, aloittaa vaikka yhdellä värillä, vähän lisää toista ja häivyttelee...kyllä se siitä lähtee luonnistumaan ;)

      Poista
  9. Minuakin alko kiinnostaa Milanin suihke! Pitää ehkä laittaa tilaukseen :)
    Ihania meikkituotteita postaus pullollaan.

    VastaaPoista
  10. Äääää mitähän suosikkeja mulla tällä hetkellä olis.. Cliniquen High Impact-ripsari! Se on ollut niin hyvä, että oon jo monta kertaa miettinyt että tuunkohan ostaan enää muita ripsareita jatkossa? Se sanoo jo aika paljon. Morphen M439-meikkivoidesivellin on edelleen niin suurta rakkautta, että en oo loka-marraskuun jälkeen omistanutkaan mitään meikkisientä vaan käyttänyt vain tätä <3 Pinkit huulipunat on myös tän hetken ihastus :) MACin Impassioned, Jeffree Star "Rose Matter" ja Maybelline 185 :))

    t.Martina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin tykätä pinkeistä punista mutta ne näyttää jotenkin liialta minulla..kiillot vielä menettelee ;)

      Poista
  11. Kivat meikit luomiväreillä. Clarinsin paletti mielenkiintoinen. Kestääkö tuo Milanin suihke sen 16 tuntia? :o
    Ainut värikosmetiikka, minkä nyt muistan käyttäneeni viikon sisään ovat Lumene CC-voide ja kulmageeli. Ai niin, essencen puuterimainen kulma- ja luomiväri (viime loppukesän kokoelmasta) on ollut hyvä kulmilla. Olen yrittänyt panostaa ihon hoitoon näillä keleillä. Uusia kasvotuotteita ostettu tässä viikon sisään. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä panostan myös nyt ihonhoitoon ja etenkin siihen iltakosteutukseen :) yritän välttää liian rajuja tuotteita koska ihoni ärtyy nyt tosi helposti. Aamullakin helotti kuin hummeri enkä yhtään tiedä mistä. On niin monta vaihtoehtoa mikä ärsytti, käytin naamiota ja kuorintaa illalla. Milani ei kestä ihan 16 tuntia, kyllä mun pitää vähän sipsuttaa puuteria lisää kiillon poistamiseksi ;) mutta aamuvarhaisesta pysyy päivään saakka hyvin.

      Poista

Kiitos kommentista <3