sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kiara Sky ihanuuksia

Postauksen Kiara Sky tuotteet saatu CesarsShopista.

Ihana kevät ja auringonpaiste houkutteli kaivamaan esille ensimmäiset hololalat! Mulla on muutamia uusia Kiara Skyn glitterlakkojakin joita pitäisi esitellä teille :) mutta ensin halusin holoilla, katsotaan niitä uutuuksia tuolla postauksen loppupäässä :)

Kiara Sky Let´s Shellebrate

Swatchasin kaikki Kiara Skyn Mermaid kokoelmat holot CesarsShopille. Swatchit näet tästä. Kokoelmassa oli paljon samankaltaisia violetteja/vaaleanpunaisia holoja joten poimin itselle ne parhaat. Tykkäsin tosi paljon violetista Let´s Shellebrate lakasta. Tämä ei ole mitenkään tumma vaan sellainen jännä karkkinen violetti. Hohtaa kultaa ja kimaltaa hologrammisesti! Ja peittää kahdella kerroksella, koostumus on kyllä tosi hyvä!

Nimettömän kultainen hololakka on NCLA Steppe ja leimaukset Konad Square 01 laatasta.

Kiara Sky Let´s Shellebrate

Nämä Kiara Skyn hololakat on aivan ihania, kannattaa tutustua koska ovat hurjan edullisiakin. Holot maksavat 10,90 e, Kiaran glitterit ovat pari euroa halvempia. Kaikissa on vegaaninen, cruelty- & 3-free koostumus. Lakat eivät myöskään tuoksu voimakkaasti joka on tosi mukava asia lakatessa!

Kiara Sky holo nails

Uusista glitterlakoista haluan esitellä lakan Dream Illusion. Tuntuu pahalta puhua joulusta mutta tämän sanotaan olevan täydellinen korvike The joululakalle eli Ruby Pumpsille. Kerrassaan upea joululakka tämä onkin MUTTA eipä yhtään pöllömpi nytkään ;) kunhan välttää kultaisia koristeluja ;) 

Kiara Sky Dream Illusion

Dream Illusion on seksikkään punainen glitterlakka. Sen koostumus on kiitettävä, jellylakka peittää kahdella kerroksella ja on tosi nopea kuivumaan! Ei valu yhtään kynsinauhoille ja hyytelömäisen koostumuksen ansiosta näyttää kynsillä erittäin hyvältä.

Laita päälle geelimäinen päällyslakka, minulla Kiara Sky Fast Dry Top Coat. Näin jellykoostumus erottuu vielä kauniimmin ja elävämmin. On kyllä huikean kaunis punainen lakka ja kovasti ihmettelen että näin edullisesti saa näin laadukasta tavaraa! Nimettömän koriste on Milv decal. Ai että rakastin näitä kynsiä! 

Kiara Sky Dream Illusion

Kaikki ihanat Kiara Sky kynsilakat löydät CesarsShopista! Joko sinä olet tutustunut merkin lakkoihin tai Dip Powder -systeemiin?

ps. Kiara Sky aloituspaketit ovat nyt alennuksessa ja paketin ostaja on oikeutettu ilmaiseen workshop -koulutuspäivään Cesarsilla! Lue lisää heidän sivuiltaan ;) aika kova etu jos olet yhtään mietiskellyt paketin hankkimista!

21 kommenttia:

  1. Kauniita sävy ja todella upean tasaisesti lakka on levittynyt kynsiisi - hienoa jälkeä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiaran powder systeemit piti tietenkin yytsiä YouTubesta. Miten upee toi punainen 😍 katsoinkin jo instassa että wau!

    VastaaPoista
  3. Onpa upean kimmeltäviä lakkoja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holot tulee kyllä ihanasti esiin auringossa <3 ja tuo punainen glitter on vaan aina ihana :D

      Poista
  4. Kerrassaan upeita lakkoja <3 Näitä pitää ehdottomasti tsiigailla sillä silmällä tarkemmin kunhan taas kynsien lakkailusta enemmän innostuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämähän eivät ihan mahdottomia maksa joten tsiikaahan ihmeessä ;)

      Poista
  5. Mulla on tuo systeemi, tai ei kokonaisuudessaan koska en halunnut värillistä jauhetta. Pysyy oikein hyvin, yritän saada kynnet pysymään jonkinlaisessa kuosissa. Helpot myös poistaa. Tekniikassa vielä hiomista, en saa näistä tarpeeksi ohuvia. Äitillä nääkään ei pysy , ei edes viikkoa, en pysty ymmärtämään.

    Punainen on upea, keksisivät saman lakan flakiesseillä niin poisto olis helpompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin sulla on nämä! Oletko huomannut että kynsien kunto olisi parantunut ja suojaako hyvin kynsiä arkena kun et pysty lakkaamaan?

      Poista
    2. Suojaa! Hyvin samanlaiset kuin geelit, mutta helpot tehdä. Omat kasvaakin nyt kun eivät pääse murenemaan. Oon kerran poistanu, eikä niihin jäänyt minkäänlaista jälkeä.

      Poista
  6. Tuo punainen glitter-lakka <3

    VastaaPoista
  7. Mulla on Kiaran kultainen holo, ja oon ihan rakastunut siihen. Jossain vaiheessa ehkä pitää hankkia lisää näitä. Kynsiongelmat vaan latistaa innostusta uusien hankkimiseen..
    Mulle Dream Illusion tuo auttamatta mieleen joulun. Mutta onhan se hieno! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hieno ja nähdään kyllä joulunaikaan kynsilläni ;) voih, toivottavasti saat kynsiongelmat selätettyä :(( paranemista kynnelle!

      Poista
  8. On kyllä upeita nuo hololakat! Mulla ei vielä ole yhtää Kiara Skyn kynsilakkaa. Piti tilata Tahitian Princess, mut mietin liian kauan ja se myytiin loppuun :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3