sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Jeffree Star The Star Family Bundle

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Sain ystävältäni ihan huikean joululahjan! Oli kyllä lahjoista yllättävin ja paras :) joulu on kyllä ihanaa aikaa, tykkään itsekin ostaa ja antaa lahjoja. Ja onhan niitä mukava saadakin ;) ystävältäni tulleesta paketista paljastui Jeffree Starin The Star Family Bundle* pakkaus!
Pyörittelin tätä upeaa lahjaa aikani ja minusta tuntui ettei näitä raaski käyttää. Mutta käyttöön ne on tarkoitettu ja uusia sävyjä on aina kiva kokeilla koska nämä huulilakat ovat suosikkejani. 

Jeffree Star The Star Family Bundle

Jeffree Star The Star Family Bundle

The Star Family Bundle on inspiroitunut Jeffreen ja Nathanin barbitalosta. Jokaista perheenjäsentä kuvaa oma Velour Liquid Lipstick. Olen tykännyt näistä mattahuulilakoista kovasti, omistin ennestäänkin pari sävyä. Swatchasin tähän postaukseen kaikki aiemmat ja tässä paketissa tulleet Velour Lipstickit. 

Jeffree Star The Star Family Bundle

Jeffree Star Liquid Lipstick swatches

Wifey on upea punainen jota varmasti tulee käytettyä. Jos ei nyt ihan joka päivä mutta pitäisi rohkaistua käyttämään punaisia useammin. Pidän niistä kuitenkin, ovat kauniita ja Jeffreen punissa on kotoisa olo kun ne kuluvat siististi pois. 
Nathan näyttää hyvältä joka päivän punalta, tykkään vähän persikkaisesta vivahteesta. Kaksi alinta nudea ovatkin ne aiemmat omat sävyni. Juuri ne oikeat nudesävyt jos haluat aloittaa turvallisimmista Jefrreen sävyistä.

Jeffree Star Liquid Lipstick swatches

Baby Daddy, kyllä kiitos! Näyttää hyvältä. Samaten Delicious, tulee käyttöön. Tykkään mutaruskeista, harmaista ja nudeista!
Diamond on sävy jota tyydyn varmaan ihastelemaan puikossa. Ihanalta se näyttää mutta kuinka usein tulisi laitettua tätä vaikkapa töihin? Tulisi kyllä jo sanomista :D voi olla että arvon tämän teille jossain vaiheessa ellen nyt käytä enemmän tätä. Diva sopii mulla hyvin pinkin tukan kanssa. On muuten pysyvä sävy, Divan swatch pysyi kädessä kuin tauti seuraavaan päivään asti! Eli on varmasti riittoisa ja koko päivän pysyvä.

Jeffree Star Liquid Lipstick swatches

Jeffreen The Star Family Bundlen punia löydät yksittäin OletKaunis.fi* -verkkokaupasta. Ystävänpäivän kunniaksi lähes kaikki verkkokaupan tuotteet ovat -20% alessa! Tarjous on voimassa 14.2 asti. Mietin itsekin tilaisinko ensimmäisen Skin Frost highlighterin. Ja lisää Masque Barin eläinnaamioita...

Olin kyllä otettu ja ihastunut tästä lahjasta, kivaa myöskin että kaikki sävyt Diamondia lukuunottamatta tulevat käyttöön. Ajattelin että nyt ei tarvitse ostaa vähään aikaan huulimeikkejä mutta...tiedätte miten siinä aina käy ;)

Jeffreen huulipunat, ihastuitko vai eikö nappaa?

20 kommenttia:

  1. Itse en omista ainokaistakaan JS-punaa, mutta kyllähän nuo melkoisen houkuttelevilta näyttävät :)

    VastaaPoista
  2. Oisin ostanut tuon bundlen, mutta Wifey on ainut jota en ostanut sinisen lisäksi, dääääm!

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana joululahjat, noista sävyistä ehdottomasti eniten iskevät Diva, Nathan ja Mannequin. :) Itse en omista Jeffreen tuotteita, mutta se uusimmat kokoelman yksi huulipuna kiinnostaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä odottelen sitä luomiväripalettia, se on niin upea!!

      Poista
  4. Jeffree Starin huulilakat on mun suosikkeja! Mä meinasin kotiuttaa jo tän family bundlen sokoksen alesta, mutta jätin kauppaan. Diamond sävyähän voi käyttää vaikka rajauksiin tai luomilla! Skin Frost highlighterit on ihan super isoja pannuja ja kestää varmaan vuosia! Mulla on yksi sävyssä Ice Gold, mutta Princess Cut on houkutellut mua jo pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se Ice Gold laadultaan hyvä? Olen miettinyt että mun pitää joku ostaa mutta en ole vielä päättänyt minkä. Ice Goldia mulle on suositeltu. Oletko postannut siitä, voitko linkata?

      Poista
    2. En oo postannut Jeffreen Skin Frostista. Mä tilasin ton Ice Goldin kun kaikki oli sitä kehunut. Tykkään todella paljon sen sävystä, mutta sen todella shimmerinen jopa glitterinen koostumus ei oo kauheesti mun mieleen. Ja se on todella näyttävä! :D

      Poista
    3. Ok, pitääpä harkita sitten sitä :)

      Poista
  5. Wifey näyttää tosi hyvältä kuten muutkin sävyt tuossa samassa kuvassa! Oletpa kyllä saanut tosi ihanan lahjan :) Pikkuhiljaa täällä rohkaistun huulipunia käyttämään, ja näissä Jeffreen on kyllä tosi houkuttelevat nuo murretut sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en uskalla käyttää hirmu kirkkaita joten näistä mattaisista olen löytänyt uusia suosikkeja :)

      Poista
  6. Mä oon jotenkin ihan hullaantunut näihin Jeffreen meikkeihin, mutta ei mulla niitä vielä yhtään ole :D Tahtoisin kyllä kamalasti! Mulla lähtee eräs ystävä Kanadaan tässä kevään aikana, ja ajattelin kysyä josko hän toisi mulle sieltä sen Blood Sugar -kokoelman luomiväripaletin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin juuri että se paletti myytiin 3 minuutissa loppuun, ilmestyi juuri äsken ulkomailla myyntiin. Odottelen sitä suomeen myyntiin, aion kyllä ehdottomasti sen tilata itselleni :) On niin hieno!! Jos päädyt sen ostamaan niin olis ihan mahtavaa nähdä miten sillä meikkaat :)

      Poista
  7. Kiva kun oli mieluisa lahja. :) Tuo Diamond tuo mieleeni 90-luvun vaaleansinisen YR:n nestemäisen luomivärin. ;) Miksei Diamondiakin voisi luomilla käyttää? :D
    En ole JS:n kokoelmiin tutustunut. Banaanipuuterista olen tainnut kuulla. Se jäi hieman kiinnostamaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisihan sitä käyttää rajauksessa :) mulla on yksi banaanipuuteri mutta aika harvakseltaan käytän, pitäisi kyllä käyttää useammin :)

      Poista
  8. Ihan huippu lahja! Kivoja sävyjä!
    Minusta Diamond on ihana 😍 Jos et käytä huulipunana niin kokeile luomille, niin kuin tässä ketjussa joku jo ehdotti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä kokeilla, en itse osannut ajatellakaan :D

      Poista
  9. Ihania sävyjä! Ostin Nathanin parhaalle kaverille sillon kun oli alennuksessa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3