sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Päivän meikki - Urban Decay Electric

Väri-ilotulitusta uuteen vuoteen! Kaivelin pitkästä aikaa esille mun lemppari värikkään paletin. Eli Urban Decayn Electricin! Tämä on ollut käyttämättömänä aika pitkään, jossain vaiheessa meikkasin tällä vain kulmat ja silmämeikki oli harmaa tai nude.

Urban Decay Electric

Nyt se värikkäiden meikkien kausi taas iski :D ja mikä se tyydyttää tämän nälän paremmin kuin Electric. Tämä on niin kirkas, täynnä värejä ja vaikka ne ovat värikkäitä, niillä saa yhteensointuvan meikin. Tähän meikkiin ymppäsin sävyt Trash, Fringe ja Urban.

Urban Decay Electric

PC260088.ORF

Urban Decay Electric

Voi talvea ja näitä meikkikuvien sävyjä...alkaa meikäkin näyttää kuolleelta :) tässä meikissä sävyt Freak, Chaos ja Jilted.

Urban Decay Electric

Urban Decay Electric

Vieläkö Electric jaksaa sykähdyttää...? 

Meillä on muuten taas aivan hurjat uuden vuoden suunnitelmat :) päivällä käymme ystäväni ja Chihu-pojan luona leikkimässä. Viimeisellä pissillä käymme klo 17 aikoihin ja sen jälkeen linnottaudumme sisälle. Telkkari päälle ja aivan normaalia oloa. Siinä vaiheessa kun raketit alkavat paukkua, Hippu menee paniikkiin ja piiloon sängyn alle. 
Tämä on nyt kolmas uusi vuosi Hipun kanssa ja suunnitelmat on tosiaan selvät. Paukkuarka koira, kyllä säälittää kun toinen joutuu pelkäämään. Ei puhettakaan että minä voisin mihinkään lähteä, en kyllä tosin haluakaan. Onneksi paukuttelu ei koko yötä kestä...mutta mitkäs teidän uuden vuoden suunnitelmat on? 

ps. Urban Decayn meikkejä saat ostettua Kicks -verkkokaupasta ;) ( mainoslinkki )


24 kommenttia:

  1. Ihania kirkkaita sävyjä:) eli ei kyllästytä yhtään tällaiset meikkikuvat ja -lookit<3
    Meillä ollaan kotosalla uusi vuosi. Ollaan varmaan puolen yön aikaa jo unten mailla korvatulpat korvilla;) Paukuttelu ei kiinnosta yhtään, ja onneksi asutaan sellaisella kulmakunnalla, ettei lähialueen ihmiset ihan tajuttomasti raketteja ammu. Ymmärrän hyvin tuon koiranomistajan tuskan, koska itselläkin oli ennen koiria, ja uudet vuodet oli täyttä piinaa koirien paukkupelon takia. Ihan sydäntä särki.
    Ihanaa vuodenvaihdetta joka tapauksessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ammutaan jonkun verran mutta melko rauhallisesti kuitenkin. Hippu on vielä ulkona mutta pitää tässä koko ajan kuulostella ja käydä kohta viimeisellä pissillä. Hyvää uutta vuotta :)

      Poista
  2. Ihanan värikkäitä meikkejä! Alkoi melkeen harmittaa, että myin oman electric palettini pois. Etenkin tuo alempi kolahti mulle täysin, niin upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi mikä virhe, minä en hennoisi tästä luopua ;)

      Poista
  3. Onpas komea meikki vuodenvaihteeseen, kyllä kelpaa!
    Mua heti alkoi kiinnostaa postaus otsikon perusteella, kun itsellä löytyy myös Electric-paletti - lähestulkoon käyttämättömänä kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nyt vaan käyttämään sitä, näin upea paletti ei saa lojua käyttämättömänä ;)

      Poista
  4. Oi mikä upea meikki tuo jälkimmäinen 😍😍😍❤👌
    Me mennään katsomaan Suomen suurinta ilotulitusta isäni kotirantaan. Siis oikeesti täällä on semmo.en ja se näkyy hyvin isäni pihalta, joka on vastarannalla. Laku ei paukuista tykkää, mutta ei sille paniikkia kuitenkaan tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kyllä minustakin olisi kiva katsoa ilotulituksia mutta en voi jättää tuota yksin. Enkä jaksa valvoa klo 24:ään :P

      Poista
  5. Upeita meikkejä, mutta varsinkin noi alemman meikin sävyt, ihan huikea!

    VastaaPoista
  6. Mahtavan värikkäitä ja upeita sävyjä meikeissä! Electric on kyllä ihana paletti mutta mulla on Sleekin vastaava ja olen pärjännyt sen kanssa hyvin :)
    Meillä kanssa koira pelkää paukkuja niin paljon, että linnottautuu pimeimpään ja ahtaimpaan paikkaan rakettien räjähdellessä palautuen normaaliksi vasta aamulla. Tämä päivä on kyllä ikävä ääniherkkille karvakamuille :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin on vähän ikävä katsoa karvakaverin pelkäämistä :/

      Poista
  7. Meidän ilta menee ihan samoin kuin teillä...vanha koira ja silti kuulee paukkeen ja pelkää. Pesukone pyörimään ja liesituuletin päälle...ja leffa kovalle. Meidän molemmat koirat pelkäsi raketteja..joten jo lähes 20 v mennyt näin. Meikki ja värit tosi ihanat😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mukavaa iltaa teille, minäkin rupean katsomaan telkkaria ja olemaan vaan :)

      Poista
  8. Kivoja värikkäitä meikkejä. Alempi upea.
    Onnellista uutta vuotta sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  9. Oi erityisen kiva meikki tuo violetti-keltainen (vai vihreä? :-D )!
    Jos haluan käyttää voimakkaita värejä, tartun AINA Electriciin. Ihmettelin, kun joku kommentoi sitä "ihan surkea pigmentti, kuin lasten meikkipaletilla olis meikannu"...?! :-o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Limenvihreä :) kiitos! Just joo, no hän ei ole sitten osannut meikata tällä ;) surkeaa pigmenttiä ole nähnytkään, kyllä on mielestäni paras mun omistama värikäs paletti pigmentiltään. Käytän usein pinkkiä ja violettia meikkaamaan kulmat, tulee upean värikäs lopputulos <3

      Poista
  10. Oi! Mulla alkaa soimaa Leila K kun tän paletin nimen kuulen 😊
    Vois itsekin vähän repäistä ja laittaa kunnon neot silmille.

    VastaaPoista
  11. Tuo pinkki on kyllä oma lempparini tuosta paletista :) On hyvä olla edes yksi värikäs paletti, koska aina joskus värikkäitäkin luomivärejä haluaa käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin haluaa :) ei ehkä joka päivä mutta silloin tällöin.

      Poista
  12. Voi jestas, upeita meikkejä! Sä se kyllä taidat värisävyjen yhdistelyn <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3