sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Arvonta: NCLA tuotepaketti

Ihanaa joulunodotusta mun ihanille lukijoilleni :) koska olen joulumielellä, haluan muistaa teitä arvonnoilla. Pyysin mukaan muutamia sponsoreita ja ensimmäisessä arvonnassa mun omia lempparituotteita :)

NCLA Red Square

Mikä olisikaan täydellisempi lakka jouluun kuin NCLA hololakka Red Square. Tämä upea punainen hologrammi on oma suosikkini kaikista NCLA:n lakoista. Tätä ihanuutta löytyykin Sokoksista, Emotioneista ja tottakai CesarsShopista joka ystävällisesti sponsoroi tämän päivän arvonnan. Cesarsilta löydät kaikki ihanat lahjat pukinkonttiin, kynsilakkoja rakastavalle ystävälle :) myös ne lahjakortit, mikä voisi ollakaan ihanampi yllätys ystävälle?

NCLA Red Square

idkuva

NCLA Red Square

Sokoksen ja Emotionin NCLA hylly täydentyi myös ihanalla Thin Mint -kynsiöljyllä. Se tuoksuu minttusuklaalta ja ainakin allekirjoittaneelle aiheuttaa välittömän suklaanhimon. Sinäkin pääset ehkäpä tutustumaan öljyyn koska se on tarjolla arvonnassa. Mukaan vielä jouluaiheisia Milvejä jotka minä valitsin. Eivät ole tismalleen samoja kuin kuvassa ;) 

Milv decalit CesarsShop

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!
Arvonta päättyy 6.12. Osallistut arvontaan kertomalla ihanimman joulumuistosi ja jättämällä sähköpostisoitteesi, otan sinuun yhteyttä heti arvonnan päätyttyä. Jos en tavoita sinua, odotan pari päivää ja arvon uuden voittajan. CesarsShop postittaa palkinnon voittajalle.

Onnea arvontaan ja kiitokset Cesarsille sponssaamisesta :) 

83 kommenttia:

 1. Ihanimmat joulumuistot on niistä ajoista kun lapset olivat vielä ihan narusta. Nykyään joulu ei niin paljon sykähdytä, vaikka joulunaika mukavaa onkin.
  mussuha@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihanimmat joulumuistot ovat varmaankin sieltä lapsuudesta.. Muistan vielä sen jännityksen ja malttamattomuuden tunteen kun koristeltiin joulukuusta ja jäätiin odottamaan joulupukkia saapuvaksi :D

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Parhaat joulumuistot liittyy ehdottomasti perinteisiin ja siihen kun ne kotona opitut perinteet sai alkaa opettamaan omille lapsille. On tiettyjä juttuja, kuten joulurauhan julistus joka katsotaan yhä joka vuosi. Pieniä juttuja mutta jotenkin niin juurtuneet omaan jouluun.
  annanen75@gmail

  VastaaPoista
 4. Ihanimmat joulumuistot ovat varmastikin lapsuudesta, jolloin kaikki läheisimmät ihmiset kokoontuivat meille viettämään joulua :) se tunnelma, ruoka ja kaikki!<3 ja lapsena tietysti joulupukin käynti ja lahjat olivat parasta :D

  emminailart@gmail.com

  VastaaPoista
 5. No kyllä ne rakkaat joulumuistot on lapsuuden joulut maalla. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihanin ja hauskin muisto on, kun minut 5vuotiaana puettiin pukiksi veljien ollessa saunassa. Säikähtivät hiukan, kun eteisessä seisoi hiukan isoissa vaatteissa pieni pukki odottamassa. :)

  VastaaPoista
 7. Hups. Sposti unohtui somethingwrong@live.fi :)

  VastaaPoista
 8. Ihanimmat muistot taitaa olla lapsuudesta. Meillä kotona kuusi tuodaan ja koristellaan vasta aattona ja parhaat muistot liitttvätkin kuusen koristeluun :)

  VastaaPoista
 9. Ihanimmat joulumuistot tulevat lähivuosilta, kun on saanut seurata lapsen joulujuttuja. Eniten odotan joulussa sitä aattoillan hetkeä, kun päästään kotiin, ja kaikki tekeminen loppuu. On ihanaa olla kaikessa rauhassa ydinperheen kanssa, syödä suklaata kynttilän valossa ja pysähtyä nauttimaan siitä mitä on. Käydään yleensä aattona sukulaisissa syömässä ja jakamassa lahjat. Ihanaa sekin on, mutta parasta on rauhoittuminen illalla. :)

  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lapsuuden joulut ovat jääneet mieleen tuoksuineen ja tunnelmineen.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Meillä on ollut tapana kokoontua koko suvun voimin viettämään joulua maalle mummon luo ja niihin hetkiin kyllä liittyy niin vahvoja, hyviä muistoja :) Parasta oli aina lapsena aamulla herätä ihan kukonlaulun aikaan ja lähteä joulukirkkoon ja sen jälkeen löylyihin joulusaunaan.

  helmi.soppela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. En tiedä onko ihanin mutta varsin lämmöllä muistelen joulua, kun asuin Egyptissä ja kerran eräänä jouluna pääsinkin viettämään sen Suomessa. Oltiin Hauhon mökillä ja lunta oli paljon. Kynttilöitä ja tunnelmaa oli paljon.

  Hanna.lahtinen (at) Gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihaninta oli kun saimme juuri ennen joulua talon asumiskuntoon. Vietimme siis ensimmäisen joulun omassa kodissa. Sitä ennen olimme juosseet sukulaisten luona. Siitä jouludta lähtien ihmiset kävivät sitten meillä ja olen saanut kunnolla paneutua jouluruokien valmistamiseen.
  Toinen joulumuisto voisi olla se kun mieheni heräsi luotani jouluaattona 2001 on siitäkin jo aikaa ❤

  VastaaPoista
 14. Oi kuinka kiva arvonta! :)

  Minullakin ihanimmat joulumuistot ovat lapsuudesta, tottakai. Vaikka lahjat oli aina se super kiva ja jännä juttu, niin sanon että ihanimmat muistot ovat kuitenkin aattoaamusta. Meillä koristeltiin kuusi aina vasta jouluaattoaamuna. Oli ihanaa herätä ja koristella kuusi samalla kun jouluaaton ohjelmat pyöri taustalla telkkarissa <3

  blogimint@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Lapsuuteen ja siihen joulun mystisyyteen ne liittyvät. Kaikki oli niin jännää ja tontut ihania. pija@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Kivoimmat joulumuistot on lapsuudesta, kun isän kanssa haettiin aina metsästä kuusi ja me lapset koristeltiin se.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Lapsuudesta ihania muistoja, ja sitten omien lasten pikkulapsivuosilta - se aaton jännitys oli niin käsinkosketeltavaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihanin muisto on joku lapsuuden jouluista :)

  Tupula@outlook com

  VastaaPoista
 19. Joulu sinänsä ei koskaan ole miulle merkinnyt mitään erikoista, mut hämärästi muistan joskus kun olin alle 10 ja oltiin meidän mummolassa viettämässä Joulua. Oli hirveän kylmä ja ulkoeteiseen oli tuotu tuoksuvia havuja lattialle, lahjoja ei paljoa jaeltu mutta leipomukset ja ruoka olivat ensiluokkaista. Sellainen tosi valokuvamainen Joulu keskellä metsiä ja peltoja. (Meidän "mummola" on vanha maatila jossa lähin naapuri on 5 kilometrin päässä, ja ympärillä on vaan avaria peltoja, järveä ja metsää)

  feenix.da@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Lapsuuden joulut, kun äiti teki aina valtavan hyvät jouluruoat ja herkut. Lahjojakin oli muistini mukaan todella paljon. Joulunpyhät vietettiin yöpuvuissa ja pelailtiin lautapelejä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kyllä ne ihanimmat joulumuistot liittyy omaan lapsuuteen. Meitä oli aattona aina iso joukko koolla, tätejä, setiä, serkkuja. Laulettiin yhdessä joululauluja joulupukkia odotellessa. Ja ne joululahjat oli hyvin vaatimattomia nykyaikaan verrattuna, mutta ah - niin ihania ja tärkeitä. Silloin niitä osattiin arvostaa kun tavaraa ei ollut ähkyyn asti...
  eeva.jarvisalo (at) kotinet.com

  VastaaPoista
 22. Parhaimmat muistot liittyvät omiin lapsiin ja heidän jouluilonsa.

  VastaaPoista
 23. Nyt on pakko osallistua, koska itselläni ei ole mitään kokemusta brändin lakoista. ^_^

  Ehdottomasti parhaat joulumuistoni ovat lapsuudestani. Rakkain muisto oli aina aattoaamuna, kun kömmin omasta huoneestani rappusia pitkin alakertaan keittiöön, missä puuhellassa palava tuli lämmitti ihanasti ja hellan päällä oli mummon keittämää riisipuuroa. Sitä kauhomaan lautaselle ja sekaan tietenkin mummon tekemää luumu-rusinasoppaa. Sen kanssa istuin sitten keittiön pöydän ääreen, josta katselin ikkunasta ulos, kun linnut kävivät lintulaudalla ruokailemassa. Muistan vieläkin millainen odotuksen fiilis noina hetkinä oli.

  hakusanarakkaus/at/gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ihanin joulumuisto on se kun uskoi vielä joulupukkiin :) moonma(at)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Ensimmäinen joulu mieheni kanssa. :)
  mus8mus@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mä rakastan joulua ja ihania joulumuistoja on jokaiselta vuodelta. Parasta oli lapsena se jännitys, joulupukin odotus, kuumalinjan ja lumiukon katsominen telkkarista :). Nykyään samat perinteet, lumiukko on pakko katsoa joka vuosi. Itse rakastan joulun valmistelua näin aikuisena, jouluvalojen laittoa, laatikoiden paistoa ja tietty kuusen koristelua.

  shopaholicloveletters@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kyllähän lapsena joulupukki oli jännä! :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 28. Mun ehkä hauskin joulumuisto liittyy siihen, kun ruokapöydässä 5 vuotta nuorempi veljeni (siihen aikaa varmaan joku 15-vuotias jo hänkin) tuumasi, et miksi aina jouluna on tällanen porvaripäivällinen :D Jouluaatto taisi kotikotona olla ainoa aika, kun istuttiin kaikki yhdessä aterioimaan :) Kotikodin aattotunnelmaa kaipaa vielä näin nuorena aikuisenakin, vaikka nuorena olikin aattoiltana milloin kiire kavereiden tai poikaystävien luokse viettämään aattoiltaa :D <3

  Ihana arvonta, mukana ollaan vandaalia ät outlook.com :)

  VastaaPoista
 29. Omasta lapsuudesta on tietysti paljon tunelmallisia muistoja ja tuoksuja.
  Parhaat joulumuistot jotka oikeasti muistaa, liittyy aikaan jolloin omat lapset oli pieniä. Se jännitys mikä pienistä pojista loisti, kun odoteltiin joulupukkia, innosta loistavat silmät, riemunkiljahdukset kun paketeista löytyi jotain kovasti toivottua.
  Tietysti myös joka joulu toistuvat perinteet on ihania, jouluaatot menee joka vuosi samalla kaavalla ainakin niin pitkään vielä kun pojat asuu kotona.
  tarja.anneli12@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Ihanin joulu ainakin oli viisi vuotta sitten, kun taloudessa oli pikkuruinen koiranpentu. :) Kaikki se pentuonnellisuus jotenkin kiteytyi jouluna.

  pinja.kurittu (at) gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ihanimmat joulumuistot liittyvät kyllä joulupukin odotukseen ja sen kihelmöivään jännitykseen! Sonja_k0@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Ei ole yhtä tiettyä hyvää joulumuistoa, parhaimmat liittyvät perheen yhdessäoloon :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Parhaat joulumuistot on lapsuudesta. Muistan yhden jouluaterian jälkeisen kävelyretken, jolloin olin pukista niin innoissani että näin pororekiä joka talon katolla :-D
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Kyllä ne lapsuuteen sijoittuu, koko perhe yhdessä ilman kiirettä ja ilmassa oli jotain taian omaista! Jouluherkkuja ja leffoja ja toki lapsena ne lahjatkin oli tärkeitä :)
  annakaisa.h @ hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Ihanin joulumuisto on kosinta jouluaattona vuosia sitten sekä tietysti kaikki lapsuuden joulut olivat ihania.
  Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Ihanin joulumuisto on ensimmäinen jouluni avopuolisoni kanssa :) En enää vietä joulua, suurimpana syinä huonot muistot. Mutta nyt on ihanaa kun on tuo mies jonka kanssa joulu viettää <3

  VastaaPoista
 37. lapsuuden joulut :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Ihanin jouluinen muistoni on huomisesta päivälleen seitsemän vuotta takaperin.

  Pitkään odotettu ja kaivattu tyttäremme syntyi 4.12.2010. Koko raskaus oli vaikea, synnytys oli dramaattinen ja kävin siinä lähellä kuolemaa. Jouduimme olemaan syntymän jälkeen lähes puoli vuorokautta erossa toisistamme tyttäreni kanssa mutta viimein sain nähdä hänet <3. Yön aikana ulos oli tullut lumen myötä talvi.

  sarunina@gmail.com

  VastaaPoista
 39. kyllähän ne ihanimmat joulumuistot vievät lapsuuteen. aikaan, kun vielä uskoi täysillä joulupukkiin. se jännitys ja odotus :)
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Muistan vieläkin, kun joskus ihan pienenä odotin niin innoissani joulu, että aaton aattona illalla nukkumaan mennessä, ehdin nukkua vain pari tuntia, kunnes heräsin ja luulin, että olisi jo aattoaamu :D

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Yksi rakkaimmista on joulumuistoni teini-iältä. Silloin kun asuin vielä vanhempieni ja siskoni kanssa. Vanhemmat menivät aina aattona kuuntelemaan joulurauhan julistusta (asumme Turussa) ja minä ja sisko jäimme kotiin. Tunsimme itsemme ihan lapsiksi, kun tunnustelimme paketteja ja yritimme arvata mitä niissä on. Ihaninta joulussa on kuitenkin jouluruokailu kiireettömästi perheen kanssa. ❤️ anne.m.hakala@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Paras joulumuisto ainakin aikuisuudessa on viime joulu aasiassa. (snttu1@gmail.com)

  VastaaPoista
 43. Tietysti ne lapsuuden sukujoulut mutta myös nämä kaikki 17 joulua jotka olen saanut viettää oman lapseni kanssa <3
  mari_leena (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Ihanin joulumuistoni on lapsuudesta, kun lueskelin varhain aattoaamuna joulukirjoja taskulampun valossa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 45. En muista, minkä ikäinen olin, mutta vierailu mummun ja papan talossa joulun aikaan on jäänyt mieleen jouluisen tunnelmallisena. Ulkona oli valkeaa, sisällä uunin lämmittämää. Juotiin kaakaota ja syötiin herkkuja. Varmaan mulla on muistot kasautuneet useammasta vierailusta yhteen. :)

  VastaaPoista
 46. Voi ei, klikkasin joulutunnelmasta hurmioituneena nappia liian aikaisin ja unohdin spostiosoitteen: backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 47. Lapsena juutuin nojatuolin alle kipittäessäni piiloon joulupukkia, siitähän riemu repesi niin että pukin partakin meinasi tipahtaa :D en unohda sitä ikinä
  Emilia.riihikanto@kyll.fi

  VastaaPoista
 48. Lapsuuden joulut! Kaikki oli silloin niin paljon jännempää.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 49. Aattoaamun brunssi vanhempien luona johon kuuluu joulupuuro rusinasopalla,itsepaistetut karjalanpiirakat kinkulla ja joulupulla sahramilla maustettuna.Syömisen lomassa katsellaan joulupukin kuumaa linjaa ja minä koristelen kuusen. Ihanaa! Ja näin on ollut jo 30vuotta.
  ellusivonen@live.com

  VastaaPoista
 50. Lapsuuden joulut :)
  henna.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Ei ehkä ole sitä yhtä ja ihaninta joulumuistoa, vaan kaikki joulut ovat kyllä olleet yhtä ihania <3 Vietän joulun aina vanhempieni ja sisarusteni kanssa ja onkin ihana päästä pitkäksi aikaa kotikotiin viettämään rentoa aikaa perheen kanssa :)

  VastaaPoista
 52. Jäipä tuosta edellisestä kommentista sähköposti puuttumaan! Joten tässäpä vielä se: saree95@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Lapsena, kun koko lähisuku kokoontui mummolaan. Laulettiin joululauluja, syötiin mummon laittamaa jouluruokaa, katsottiin joulurauhan julistusta ja tuli joulupukkikin käymään.

  suvipeh94(at)gmail.com

  VastaaPoista
 54. Viimeinen joulu, kun mummi vieä eli ja kokoonnuttiin koko suku mummin luokse palvelukotiin. Tunnelma oli poikkeuksellinen oli sinä jouluna.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 55. Lapsuuden joulut mummolassa. Joulusauna, joulupukki ja leipominen mummun kanssa, enää ei mummua ole, mutta yritän niitä samoja jouluperinteitä siirtää nyt omille lapsille. riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ihanimmat muistot ovat lapsuudesta ja kun omat lapset olivat pieniä.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Lapsuuden joulut olivat ihania, aina oli pakkanen ja lunta, pukki toi paljon lahjoja, kerran sattui niin, että pukin lahjat olivat myöhässä ja saimme siskoni kanssa hienot nuket vasta joulun jälkeen, toki saimme silloin aattona muitakin lahjoja.

  aiholapp lailanet.fi

  VastaaPoista
 58. Appa
  Kyllä joulut olivat kivoja aina kun lapset olivat pieniä, se joulun tunnelma.

  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Lasteni kanssa vietetyt joulut. Mukana. Awww...
  fromoonatoyou@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Ihanimmat muistot kumpuavat sieltä lapsuudesta. Kokoonnuttiin aina mamman ja papan luo jouluaterialle. Mamma oli uskomattoman hyvä kokki! Niin paljon oli erilaisia herkkuja aina tarjolla. Muutenkin tunnelma oli iloinen ja kaikilla oli mukavaa.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 61. Parhaat muistot on kyllä lapsuuden jouluista, sillon kaikki oli jotenkin niin erityistä ja paljon jännempää. Aatonaattona koristeltiin aina kuusi ja sitten aattopäivänä aamulla kateltiin piirrettyjä ja ruoan jälkeen avattiin lahjat.
  ronjaaasi@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Lapsuuden huolettomat joulut :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Ihanimmat joulumuistot liittyy perheen yhdessäoloon ja yhteisiin tekemisiin. En oikein mitään yhtä muistoa osaa edes nostaa yli muiden. aino.onia@outlook.com

  VastaaPoista
 64. Ne joulut, kun vielä itse oli pieni. Joulussa oli taikaa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 65. Lapsuuden joulut mökillä (ei sähköä tai sisävessaa!), oi kyllä! :) Ja oi kyllä myös arvonnalle... ;D rabbitglowblog at gmail.com

  VastaaPoista
 66. Noh lapsuuden jälkeen on v. 2015 kun vuosien koirankaipuun jälkeen mieheni oli hommannut selkäni takana tiibetinspanielin pennun, joka minulle annettiin yövuoron jälkeisten lyhyiden yöunien jälkeen aattoaamuna yllätyksenä. MInulla oli pienenmpänä ollut tipsu ja sellaisen olin päättänyt vielä joskus hankkia. HÄn on niin rakas ja tärkeä minulle.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Lapsuuden jouluista on parhaat muistot :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Ihanimpia joulumuistoja ovat varmaan ne kun joulupöydän ääressä istuivat vielä rakkaat isovanhemmat :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kyllä ne on olleet viimeisimmät joulut, kun on ollut koko perhe koolla, ja osaa näin aikuisena arvostaa muitakin asioita kuin lahjoja :) krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Ihanimmat joulumuistot on lapsuudesta ❤️ Silloin kun malttamattomana odotti lahjoja. Yksi joulu serkkujen kanssa odotettiin joulupukkia innolla, mutta sitten kun pukki tuli niin serkut meni kaikki piiloon ja minä yksin jouduin pukille laulamaan 😄 pelotti ihan kamalasti 😂
  Ihanaa joulun odotusta ❤️
  minna.myller88@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Vietimme lapsuudessa joulut aina mummien ja ukkien luona Porissa. Voi että niitä ihmisiä ja aikoja on ikävä!
  Mummilla ja ukilla oli isossa omakotitalossaan takkahuoneen ja saunan yhteydessä uima-allas (70-luvulla rakennetuissa taloissa se oli yleistä), mutta koska sitä harvoin käyttivät - se oli tyhjennetty. Oli todettu, että varsinkin kesäisin altaan pohjalla oli kivan viileää helteelläkin, koska se oli maantason alapuolella. Vuosia altaan pohjalla oli mattoja ja hirveä määrä huonekaluja: sänkyjä, sohvia, pöytiä ja lamppuja.
  En muista miksi, mutta yhden joulun vietimme altaan pohjan "huoneessa" koko joukkio. :D Meikäläinen sitten jakoi lahjoja juosten syvästä päästä matalaan päähän jne. :D Muistan hyvin miten poikki olin, kun kirmailin pitkin allasta.

  VastaaPoista
 72. Ihanan arvonnan olet järjestänyt ^.^
  Miun joulumuisto liittyy nuoruuteen, kun asuin vielä kotona vanhempien luona. Miulla oli tapana nukkua 23.-24.12. välinen yö olkkarisssa sohvalla, että sain herätä aaton aamuna joulukuusen tuoksuun :)
  pinkkipantteri82@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Ihana arvonta <3 Lapsuuden joulut mummolassa ja erityisesti on jäänyt mieleen kuusenhakureissut hevosella, reessä vällyn alla oli ihana istua ja katsella metsän puita, huoh...

  sannav72@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Miula ihanimmat joulumuistot ei niinkään ole lapsuudesta, vaan ihan viime vuosilta. Aikuisena aviomiehen kanssa on päässyt aloittamaan omia perinteitä ja joka vuosi ootan kuin kuuta nousevaa että pääsen sisustamaan kodin jouluksi ja koristelemaan kuusen. Ihana jouluisa sisustus ja se kuusi luo tosi kodikkaan ja lämpimän tunnelman, josta tulee ihana fiilis ❤️ ja hei, eihän unohdeta suklaata ja pipareita, niiden syöminen luo kans hyviä muistoja😂
  kristina.vanttinen@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Ihanin joulumuisto on parin vuoden takaa, kun porukat järjesti joulun ja kutsuttiin monet sukulaiset mukaan. Jouluruoalla oli mukana myös Lasse-vaarini, jolle kyseinen joulu oli viimeinen, ja olen niin onnellinen että voitiin tarjota hänelle vielä viimeinen, lämminhenkinen ja perinteinen joulu. Tunnelma oli ihana ja ruoka maistui hyvälle (niin se tosin maistuu aina). Muistelen kyseistä joulua lämmöllä :)
  Sähköposti on jenni.harkonen@icloud.com

  VastaaPoista
 76. Parhaimmat joulumuistot liittyvät ehdottomasti joulutunnelmaan tallilla ja hevosten kanssa. Jouluratsastus metsän hiljaisuudessa on ollut monen joulun kohokohta.
  elisabet101@outlook.com

  VastaaPoista
 77. Parasta joulussa on ollut yhdessäoleminen läheisten kanssa kiireettömästi.
  Lähetin sähköpostilla s-postiosoitteeni.
  t. TQ

  VastaaPoista
 78. Kun omat lapset olivat pieniä ja uskoivat joulupukkiin :) m1nn1@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Paras joulumuistoni on se, kun pienenä istuin siskoni kanssa aina jouluaaton iltana monta tuntia eteisessä nenä kiinni ikkunalasissa odottaen Joulupukkia. Se tunne, kun punaista nuttua alkoi puiden takaa näkyä ja kellon kilinää kuulua! <3
  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Ihanin joulumuisto on kyllä lapsuudesta, kun jouluaamuna kävelin väsyneenä keittiöön ja söin aamupalan yms ja vasta kävellessäni takaisin kohti huonettani huomasin huonetta vastapäätä istuvan jättipehmonallen. Voi sitä ilon määrää kun sen syliin mahtui käpertymään!
  mamyllar@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Paras joulumuisto se kun tässä parina viime vuotena on saanut seurata oman lapsen joulunodotusta ja joulua. Toisen iloa ja onnea on vaan niin ihana katsella. Joulut ovat jotenkin muuttaneet merkitystä lasten myötä, hyvällä tavalla :)

  Camillacquered@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Paras joulumuistoni on ensimmäinen kerta, kun olin työni puolesta järjestämässä joulua henkilöille, jotka ehkä muuten olisivat viettäneet joulun yksin. Maalaistalo, jouluruuat, sauna ja yhdessäolo. Joulupukkikin piipahti lahjoineen :)
  herttax@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Ylipäätään kaikki lapsuuden joulut lukeutuu parhaimpien joulumuistojen joukkoon. Se tunnelma ja jännitys ja kaikki. :)

  j.m-87 (a) netti.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3