perjantai 8. joulukuuta 2017

Ne kaikkein ihanimmat joululakat

Tip-tap-tip-tap...on aika listata kaikein ihanimmat joululakat! Lakkoja listatessa tuli paniikki että miten mä ehdin lakata kaikilla näillä ihanilla ;D ja niitä villapaita- ja joululaattojakin täytyisi ehtiä käyttää :D kaikkia niitä!

NCLA Far North

Kultaiset ja hopeat


Essie Jiggle Hi, Jiggle Low on lakka jolla en yksinään lakkaa. Käytän marmoroinneissa, koristelakkauksissa tai muissa. On kuitenkin harvinaisen kauniin värinen, valko-kultainen metallilakka. Eipä ole toista ihan samista!

NCLA Far North on minulle uusi tuttavuus. Pidin tätä aiemmin vähän tylsänä tai jotenkin ei minkään värisenä. Oletteko ikinä haaveilleet sellaisesta vaaleasta hololakasta? No nyt mulla on sellainen ja tajusin että tämähän on tosi ihana! Sen päälle sopivat tummat lumihiutaleleimat. Tai kahdella värillä leimatut...tämä myös sopii erilaisiin skittlette lakkauksiin hopean kanssa...tai violetin?? 

IsaDoran sokerilakat Diamond Crush ja Gold Crush ovat kovassa käytössä talvella. Ei niinkään pelkästään lakkaa niillä mutta käytän paljon joululakkauksissa aksenttikynnessä. Ovat säilyneet hyvin eivätkä ole yhtään paksuuntuneet! Tekispä IsaDora näitä lisää..

PB100014.ORF

Ihanat holot


NCLA Red Square on kaikista rakkain NCLA holoni. Olen aina etsinyt täydellistä punaista holoa ja tässä se on. Väri on upea, kaunis leiskuva punainen. Tämä myytiin heti loppuun kun olin tekemässä NCLA lakkauksia ja mulla oli tämä kynsillä. Ei näytä missään kuvissa niin kimaltavalta ja ihanalta kuin luonnossa on!

NCLA Siberia on upea havunvihreä hologrammilakka! Se on todella näyttävä ja kimaltava. Kaunis kultaisen kanssa joulukynsissä. Mutta ei ole niin jouluinen ettei voisi käyttää esim. kesällä. Mielestäni muutenkin parhaita ja upeimpia NCLA holoja. Värisävy on todella kaunis ja rehevä. Holoefekti on upea auringossa, näissä talvisissa kuvissa holot eivät pääse ollenkaan oikeuksiin.

F.U.N Lacquer Powerful on seksikkään ja syntisen punainen. Sen holoefekti ei ole hirmuisen voimakas mutta jotenkin tämä lakka viehättää minua. Ehkä sen salaisuus on juurikin hieman hienostuneessa holokuviossa? Sveta Sandersin suunnittelema lakka ei voi mennä pieleen!

PB100018.ORF

Säihkyvät glitterit


Holo Berries on kiilannut Ruby Pumpsin ohi "THE joululakaksi". Katsokaa nyt miten se kimmeltää! Paljon kauniita glittereitä ja täydellinen joulunhenkinen punainen väri. Tämä on lopetettu väri joten kannattaa hankkia se nyt eikä jäädä itkemään perään.

Bordeaux on tummanpunainen syntinen väri. Hieman aikuisempaan ja vaativampaan makuun? Niin ihana, syvä väri joka näyttää ihanalta ihan yksinäänkin. Ja sopii ympäri vuoden, ei ole pelkkä jouluväri.

PB100021.ORF

Talisman ei ole varsinainen jouluväri, mutta hei miksei mustakin sopisi jouluun? Tämä on ihanin PP musta. Se kimmeltää hologlitteriään ihan älyttömästi.

Forest täydentää minun vajaata vihreiden PiPojen joukkoani. Kultainen glitter sopii tähän kuin puna Petterin nenänpäähän. Sopii jouluun mutta ei ole liian jouluinen muulloinkaan käytettäväksi. Jos pitäisi valita THE joulunvihreä niin se olisi tämä joulunpunaisen Holo Berriesin kanssa. 

Bridget on myös lämminhenkinen joulunpunainen. Se ei sisällä yhtä isoa glitteriä kuin Holo Berries. Hyvin kaunis ja melko jouluinen, varovasti voin kuitenkin käyttää muihinkin vuodenaikoihin ;)

PB100023.ORF


Kimaltavat jouluvärit


Faby lakat Miss Scarlet...I Suppose ja Glittering Chlorophyll ovat upeita jouluun! Miss Scarletin esittelin viime vuonna ja se_on_täydellinen! Upea, hieman metallinhohtoinen ja erittäin hehkuvan värinen. Niin seksikkään värinen! 
Glittering on upea vihreä glitterlakka täynnä glass fleck kimalletta. Esittelin lakan tässä ja mietin jo silloin että käytän sitä jouluna kultaisen kimalluksen takia ;) Nämä molemmat ovat täydellisiä ja perinteisen värisiä joululakkoja, vihreä ja punainen.

idkuva

Lämminhenkiset joulunpunaiset


Treat Collection Black Tie vegaanilakka sopii aikuisempaan makuun. Sen värisävy on tummemman punainen eikä liian jouluinen. Koostumus on erihyvä ja lakkapullo kultaisine korkkeineen kuin pieni taideteos. Kukaan ei varmaan pistä pahakseen jos paketista paljastuisi ihana Treatin lakka ;)

Color Club Red-Handed sopii täydellisesti jouluun koska se tuoksuu miedon mausteiselta! Kyseessä on siis tuoksulakka. Tämän värisävykin on täydellisen mehevä punainen ja koostumus kymppi plussa! Rakastan tätä lakkaa, välillä on kiva käyttää peruspunaista cremeä, tässä ei siis ole mitään kimalletta seassa. 

Zoya Pixie Dust Chyna on yhtäaikaa mattainen sekä glitterinen. Tämä tekstuurilakka on harvoja punaisia sokerilakkojani. Hyvin kaunis yksilö joka ei kaipaa yksinkertaisesti mitään seurakseen. 

A England Gloriana on kultaa hohtava lämmin punainen. En käyttäisi tätä itse muulloin kun jouluna, on niin joulunhenkinen kuin olla voi :) todella kaunis lakka. A England lakkoja tulee käytettyä valitettavan harvoin vaikka ne ovat uniikkeja ja kuin pieniä taideteoksia holoineen tai glittereineen. 

Mikä on sun suosikki joululakkasi?

Osa lakoista pr-näytteitä. Postaus sisältää mainoslinkkejä sekä normaaleja linkkejä ( Cesars ) ;)

14 kommenttia:

  1. Oli tosi kattava esittely mutta Macaron oli klassikko jo syntyessään <3

    VastaaPoista
  2. Punaisista suosikkini ovat Holo Berries, Essien leading lady ja Toggle to the top sekä OPI:n the Spy who loved me. Red Squarea meinaan kokeilla tänä vuonna. ;) Vihreistä CG:n Running in Circles ja kultaisista CG Goldie but goodie. Lisäksi löytyy muita ihania CG:n glittereitä. Onhan noita, mutta nämä tänä vuonna.

    Tässä postauksessa oli ihana esittely lakoistasi. Siitä onkin jo hetki aikaa, kun viimeksi on ollut yhdessä postauksessa näin paljon lakkoja. Tykkään. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava että tykkäsit :) sullakin on ihania suosikkeja, Toggle To The Top on kaunis lakka <3

      Poista
  3. Ihania himotuksia tuli näistä! Mulla jouluna yleensä Orly Star Spangled, OPI Red Fingers& Mistletoes ja Honey Ryder, Color Club Gingerbread, Gina Tricot Snow, IsaDora Vintage Gold ja punainen sokerilakka, sit peruspunainen Lumenen Gel Effect -lakka, jonka nimeä on muista, enkä löytänyt sitä mistään. Lisää punaisia vois vielä hankkia, etenkin toi Zoya, A England, Holo Berries & Bridget ja F.U.N. ja essie sopisi myös mun kokoelmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi monta ihanaa! Tulee ihan joulufiilis kun lukee näitä lakkojen nimiä :)

      Poista
  4. Mä tykkään kaikesta glitterhötöstä tyyliin Chinan Twinkle lights ja punaisista Zoyan pixie dusteista. Ei ehdi lakkaamaan kaikilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiirettä pitää :D punainen Zoyan Pixiekin kävi jo kynsillä, aivan ihana mutta ehkä aavistuksen paksuuntunut!

      Poista
  5. Hitsi nyt mäkin vasta hokasin, että tässähän ei ole paljoa aikaa enää jouluun, enkä ole yksiäkään joulukoristeluita tehnyt tai edes miettinyt!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua :D mä tein tämän listan jo marraskuussa, pistin ylös kaikki lakat ja koristeet joita on ehdittävä käyttää!!

      Poista
  6. Mun lemppari joululakat on China Glazen Ruby Pumps ja Funin Red-Nosed Reindeer. Onhan noita paljon muitakin, mutta nämä ovat suosikkini :)

    VastaaPoista
  7. Mun joululakkani on edelleen ollut se Ruby Pumps, MUTTA! Se perkule alkaa veteleen viimeisiään (näin 5-6 vuoden jälkeen :D) joten pistin tän innoittamana tilaukseen Holo Berriesin! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holo Berries korvaa RB:n vallan hyvin :) Holo Berries on myös Limited Edition että siinäkin suhteessa se kandee hankkia. Tuut sitten kertomaan mitä tykkäät :)

      Poista

Kiitos kommentista <3