perjantai 6. tammikuuta 2017

Make Up Store Stardust Foxy

Näissä meikkikuvissa nähdään MUS-miitistä saatu Stardust Foxy.

Stardustit on mulle ihan uusia tuttavuuksia. Pigmenttisiä kimaltavia irtoluomivärejä. Käytän hyvin harvoin jauhemaisessa muodossa olevia meikkejä mutta en oikein itsekään tiedä miksi. Stardusteja on MUSin valikoimassa kymmenkunta eri väriä. Melkein kaikki taidettiin valita Foxy joka on rikas kuparinpunainen sävy. 

Make Up Store Stardust Foxy

Make Up Store Stardust Foxy

Stardustit ovat uudessa hienossa krokokuosisessa pakkauksessa. Pakkaus on äärettömän hieno mutta myös kätevä. Luomiväri ei pölähdä kanteen ja siitä pitkin pöytiä, siitä pitää huolen annostelija. Luomiväriä voidaan käyttää kuivalla tai kostealla siveltimellä, jolloin lopputulos on vähemmän kariseva ja intensiivisempi.

Make Up Store Stardust

Tässä meikissä käytin Foxyä luomella kosteana. Se säkenöi ihan mahtavasti! Uskon että se on vieläkin kosteampana metallisempi ja kiiltävämpi. Jos levittää toisenlaisella siveltimellä, minä laitoin aitokarvaisella kevyesti painellen. Hiukan se varisee kuten irtojutskat aina joten pyyhin silmänaluset misellillä. Varjostuksissa käytin NYX Warm Neutrals palettia. 

Make Up Store Matkus

Oikeastaan vahingossa tuli hieno smokymeikki vihreille silmille, nämä värit sopivat tosi hyvin keskenään! Foxy on ihana ja jää mulla ihan arkimeikkeihin, ei ollut sen hankalampi tai hitaampi käyttää kuin mikään muukaan. Ehkä en ihan tositosi kiireessä käyttäisi mutta arkena kyllä. Suosittelen vihreille simmuille!

Make Up Store Kuopio

Make Up Store Stardust Foxy

meikki vihreille silmille

Oletko kokeillut MUS Stardusteja? Käytätkö yleensä irtoluomivärejä?

27 kommenttia:

  1. Ihana meikki. Sopii sulle todella hyvin! En ole käyttänyt irtoluomivärejä, paitsi yhtä. Mutta ei senkään kuulunut olla irtokamaa. Tais tippua tai jotain, kun meni ihan jauheeksi. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) harmittaa kyllä jos joku lemppari tippuu lattialle ja menee päreiksi. Onneksi sen saa korjattua viinalla, jos on niin lempparituote :)

      Poista
  2. Onpas todella kaunis silmämeikki ja sopii sulle äärettömän hyvin!

    VastaaPoista
  3. Minähän olin se "erilainen nuori" ja valitsin vaalean Boogien :D

    VastaaPoista
  4. On kyllä tosi kivan värinen! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva meikki kyllä ♡
    Mä koen irtoluomarit vähän hankalina käyttää. Ne varisee ja sotkee helpommin, mutta toisaalta näissä metallinen kiilto on ihan omaa luokkaansa. Tosi mageen (mutta ei kyllä kestävän ja käytännöllisen :-D) luomivärin sai, kun sekotti irtopigmenttiä vaseliiniin. Tuli niin hieno! Mut eihäm sellanen rasva kestä luomilla. :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei varmaan kestä kyllä :D mutta on hienon näköinen!

      Poista
  6. Mulla on kaikissa irtoluomiväreissä itse puuterivipasta leikatut tyynyt, ettei jauhot leviä avatessa pitkin poikin. MUS on siis lukenut ajatukseni uusia pakkauksia suunnitellessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän pakkaus on kyllä suunniteltu täydellisesti, kanteen ei mene jauhetta :)

      Poista
  7. No mutta foxy tosiaan! Kertakaikkisen upeat sävyt ja tuovat kyllä silmiesi värin mahtavasti esille.
    Mä en taida omistaa yhtäkään yksittäistä luomivärinappia vielä, mutta tällaisia näyttäviä värejä voisi kyllä hankkia yksittäinkin tässä vaiheessa kun vasta totuttelen muihinkin kuin niihin tuttuihin ja turvallisiin mattasävyihin.

    Ps. Sain kuin sainkin blogin uuteen osoitteeseen :D Eli tästä eteenpäin höpöttelen täällä:

    www.sallankengissa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä purkki kestää kyllä ikuisuuden. Mutta eihän ne pilalle mene :) näistä kyllä kannattaa aloittaa totuttelu uusiin väreihin. Onnea uudelle blogille :)

      Poista
  8. Aivan ihana meikki! Täydellinen smoky vihreisiin silmiin! Sopii sinulle mahtavasti.

    Mä tykkään kans uudesta neliömäisestä pakkausmallista, jauhe ei kovin helposti pääse pölisemään korkeasta purnukasta. Kuulemma ne vanhat pyöreät purkit oli tässä suhteessa ongelmallisempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) muistelen että mulla olisi ollut joku MUSin jauhemainen ja se oli kyllä ärsyttävä...aika harvoissa purkeissa nimittäin on niin fiksu systeemi kuin tässä!

      Poista
  9. Oi miten nätti meikki!! Foxy on kyllä kaunis :) Olen käyttänyt sitä pari kertaa myös punertavan huulipunan päällä - ei tee karheaa glitterjälkeä vaan kauniin karpaloisen metallilookin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) aijai miten ihanalta kuulostaa, voisi olla makea joissain juhlissa :)

      Poista
  10. En oo kokeillu mutta näyttää hyvältä

    VastaaPoista
  11. Ootko käyttänyt tuota nyxin palettia aiemmin, mää en muista? Ihana meikki, mullakin olisi hienoja irtoluomareita, mutta harvemmin käyttää .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://charmingnails.blogspot.fi/2016/10/nyx-warm-neutrals-paletti.html

      Olenhan minä :) on yksi parhaita luomiväripaletteja viime vuodelta <3

      Poista
  12. Aivan älyttömän upea meikki! Punertavat sävyt on ihan parhautta, tämä on taas hieno esimerkki siitä. Kyllä sinä onnistuit taas! :)
    Täytyykin tänään kaivaa omat punertavat käyttöön taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tasmis :) punertavat meikit on vaan parhautta, pitäisköhän joku päivä räjäyttää ihan puna-punaista silmiin :D

      Poista
    2. Anti mennä vaan! :D
      Eilen laitoin sitten kunnolla punaista silmiin. Sen verran kunnolla, että lenkillä töllöttivät. No ihan sama. :D

      Poista

Kiitos kommentista <3