torstai 12. tammikuuta 2017

Make Up Store Style

Vaihteeksi meikkikuvia! Tämä meikkien kuvaaminen talvella on varsinainen taitolaji, kuvien otto on ajoitettava tiettyyn kellonlyömään jos meinaa saada silmälle kelpaavia kuvia aikaan ;) Mus-miitistä ostamani Style-luomiväri on tämän päivän meikkikuvien pääpointti.

vihreiden silmien meikki

Style on lämmin lohenpinkki. Sellainen väri jota ei tule ostettua vaikka se on mitä täydellisin väri minulle. Vihreisiin silmiin taittuu mitkä pinkin ja punaisen vivahteet tahansa, oli väri sitten kylmä tai lämmin. 

Make Up Store Style

Style on pigmenttinen ja helposti työstettävä luomiväri. Olen ollut kaikkiin lähivuosina ostamiini Make Up Storen luomiväreihin täysin tyytyväinen ja olen käytellyt niitä tosi ahkerasti. MAC on merkkinä jäänyt ihan sivuun, ehkä minua ärsyttää eniten se vaikea saatavuus. Hysteria merkin ympärillä ja LE-tuotteiden rajallinen saatavuus on tiputtanut kiinnostuksen lähes olemattomiin. 
Make Up Store sen sijaan kiinnostaa. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja mikä mukavinta; meillä on oma MUS liike Matkuksessa. Mukavat myyjät ja tuotteita testataan ja autetaan valinnassa. Ihan eniten arvostan siistiä liikettä ja puhtaita testereitä. Sokoksella harvemmin katson MUS hyllyä koska tulee se olo että nämä on lähmittyjä...

Make Up Store Style

Minulla on ihana kokoelma MACin meikkejä ja vaikka niitä hyvin harvoin enää ostan, ne kuitenkin ovat tärkeitä ja käytän niitä mielelläni. MAC Humid on upea luomiväri ja yhdistin sitä Styleen. Kulmaluun meikkasin Clarinsin kulmapaletin hohtavalla sävyllä. Se on aivan täydellinen enkä tiedä mitä teen kun se loppuu :) ripsivärinä Lumene Mystic ja rajaus IsaDora Twin Tip Liner.

vihreä meikki

Olen käyttänyt Styleä tosi paljon koska se on aika helppo väri. Tarvittaessa sitä voi käyttää yksinään tai jonkun nuden luomivärin kanssa varjotuksessa. Mutta mieluiten yhdistän sen muuhun väriin. Violetti ja vihreä on kokeiltu, onko seuraavana vuorossa joku sinisen sävy? Turkoosi?

Mihin sinä yhdistäisit lohenpinkin värin?


10 kommenttia:

 1. Nätyiä. Kiva kun joku uskaltaa sanoa macistä jotain kriittistä 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei MACin meikit ylivertaisia ole. Ihania kuitenkin ja joskus niitä ostelee ;) varmaan enemmänkin jos täällä myytäisiin!

   Poista
 2. Todella kaunis meikki, itse yhdistäisin varmaan kultaan, varsinkin kesällä olisi aivan ihan combo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kulta on hyvä ja kesällä tosi näyttävä :)

   Poista
 3. milloin julkistat arvonnan voittajan vai joko oot julkistanut ja mä en vaan huomaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonnan voittajaan on otettu yhteyttä ja nimi julkistettu Essence postauksessa :)

   Poista
 4. Ihana punainen! Laittaisin suklaanruskeaa tai toista punertavaa sävyä, kuten viininpunaista.

  VastaaPoista
 5. Oijoi, kyllä on mehevä väriyhdistelmä! Ihania värileikkejä, voi kun osaisi itsekin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3