lauantai 21. tammikuuta 2017

Tammikuun suosikit

Tänään listataan tämän kuun suosikkituotteet! Joukossa on mielenkiintoisia tuotteita joista olen itsekin ollut tosi innoissani ja niitähän on päästä hehkuttamaan teille :) 

Police To be Rose Blossom

Police To Be Rose Blossom

Policen Rose Blossom pääkallo-pullo on päheä! Mielettömän upea, tulee mieleen ihanat duochrome lakat! Tuoksun pakkauskin on hieno ja mieheni rupesi heti himoitsemaan pulloa. Kysyi että onko se joku hajuvesi ja voinko antaa tyhjän pullon sitten sille. Miehet...

Saattaa kyllä mennä aikaa että pullo tyhjentyy koska tätä tekee mieli käyttää pitkään. Rakastan imeliä tuoksuja ja edp:tä ei tule laittaa liikaa kerrallaan. Omalle tuoksulle tulee hajusokeaksi eikä haista miten voimakkaasti se tuoksuu. Rose Blossomin kukkaisen itämainen ja viettelevä tuoksu saa inspiraationsa mustista ruusuista. Sen ihastuttavana yksityiskohtana on sydäntuoksussa yllättävä lakritsi. 

Olen mieltänyt Policen tuoksut hintaviksi mutta ei tämän 25 euron hinta ole paha. Policen tuoksut on suunnattu 16-35-vuotiaille naisille joten rajoilla mennään. Hieno pullo ja makea tuoksu miellyttävät minua, joten on tämän hetken käytetyin tuoksuni kyllä! 

Biozell Terapeuttinen öljyhoito

Biozell öljyhoito
Ostin tämän öljyhoidon rauhoittamaan kuivaa ja kutisevaa päänahkaani. Päänahka oli niin kuiva että sitä piti raapia päivittäin! Öljyhoito ei ole nimensä mukaisesti öljyä vaan crememäistä hoitsikkaa jonka seassa tuntuu öljymäisyyttä olevan. Viilentää päänahkaa todella tehokkaasti ja on ihanan tuntuista käyttää. Ei valu pitkin päätä joten tämän voi antaa vaikka vähän aikaa vaikuttaa. 

Ja kutina hävisi kokonaan. Ihan tämän myötä! Havahduin siihen yhtenä päivänä että enää ei ole tarvinnut raapia. Käytän tätä kerran viikossa normaalina hoitoaineena jota hieron päänahkaan ja annan vaikuttaa sen ajan kun suihkussa olen. LOISTAVA TUOTE!

Faith In Nature suklaa shampoo ja hoitoaine

Faith In Nature Suklaa shampoo & hoitoaine
Piti etsiä lukulistalta että kuka näistä joskus vinkkasi. No Kivipuuteri-blogin Maijahan se oli, näin muistelin :) kun luin postauksen, nämä jäivät mieleen. Tykkään kokeilla erilaisia hiustuotteita ja poimia suosikkeja. Faith In Nature oli minulle outo merkki mutta jos tuote tuoksuu suklaalta, se ei voi huono olla ;) 

Tuotteen sisältämä suklaa ja salvia ovat sertifioitua luomua. Hoitoaine ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita ja on luonnossa täysin hajoava. Tuotteet sopivat vegaaneille. 


Faith In Nature suklaa

Nämä on tarkoitettu tummille hiuksille antamaan kiiltoa. Mutta nämä eivät värjää ja ihan hyvin voi punapääkin käyttää. Hoitoaine sisältää eteerisiä öljyä ja suklaan tuoksu kohottaa mielialaa. Ostin tämän hoitoaineen itse ja pyysin shampoon ystävältäni joululahjaksi. Näitä saa Life-myymälöistä. 
En ole käyttänyt näitä vielä montaa kertaa, mutta suklaan tuoksu piristää ja hiuksista on tullut ihanan tuntuiset näiden jäljiltä. Suosittelen kokeilemaan! 


nügg kasvonaamiot

nügg kasvonaamiot
Nugettinaamioista luin joskus Virven blogista. Nämä hassut pikku kananmunan näköiset naamiot jäivät mieleen veikeän pakkauksen ansiosta. Olen naamiohullu ja rakastan kokeilla erilaisia naamiota. Mitä hauskempi pakkaus, sen kiinnostavampi se on. 

nügg naamiot ovat yksittäispakattuja ja soveltuvat erityisesti otettavaksi matkalle mukaan. Kukaan ei halua kanniskella purkkia ja purnukkaa joten nämä ovat oivallisia kertakäyttöisiä naamioita. Geelimäiset naamiot ovat täynnä luonnollisia ja ravitsevia ainesosia. 


nügg face mask

Sain joskus elevenistä neljän nugettinaamion pakkauksen. Minun pakkauksessani on ihoa kosteuttavia, hoitavia ja virkistäviä naamioita. Naamiot ovat iholla tooodella raikkaan tuntuisia ja virkistäviä. Tuoksut ovat huumaavat ja välillä jopa silmiä kirveleviä :D yhdestä pakkauksesta riittää kyllä kahteen kertaan joten pakkauksen voi laittaa elmukelmulla kiinni. Tuntui että naamiota oli kasvoilla ihan liikaa, koko määrä kerrallaan tuntui ihan hurjalta.

Toisaalta naamio kyllä suositellaan käyttämään kerralla parhaan tehon saamiseksi. 
Kun iholla on paksulti geelinaamiota viilentämässä, tekee mieli rentoutua ja vaan olla. Naamio on ihanan tuntuinen iholla! Jos totta puhutaan niin ihan eniten pidän tälläisistä raikkaista, iholla hyvin kosteista naamioista ( kuten kangasnaamiot ). Naamiota pidetään 5-10 minuuttia jonka jälkeen se huuhdotaan pois.

Mutta raikas tunne ei katoa iholta huuhtomisen jälkeen vaan iho on hyvin raikkaan ja viileän tuntuinen vielä pitkään. Ihankuin iholla olisi kylmägeeliä! Pintakuiva sekaihoni nautiskelee näistä, talviaikaan etenkin kun iho on välillä ihan janoinen! Tätä tunnetta en ole pitkään aikaan saanut mistään naamiosta. Nämä kyllä kannattaa käyttää kerralla eikä pihistellä! Tykkään, aivan ihania pikku nugettinaamioita! Erittäin hauska lahjaidea! Näitä ei ole testattu eläimillä ja ainesosista yli 90 % on peräisin luonnosta ilman teollisia hajusteita tai väriaineita. 

Oliko joukossa tuttuja tai tekeekö mielesi kokeilla jotain näistä?

Policen tuoksu ja nügg kasvonaamiot saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

10 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että tykkäsit suklaahiustuotteista :). Siitä on jo aikaa, kun kirjoitin Faith in Naturesta, joten olin jo melkein unohtanut ne. Tulee niin paljon testattua kosmetiikka, ettei kaikkea enää muista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa pestä suklaantuoksuisella shampoolla :) hoitsikka on myös ihan ok mutta tehot ei riittäisi pikahoitsikkana käytettynä.

      Poista
  2. nügg naamiot on olleet himotuslistalla jo pitkään, mutta oon unohtanut ostaa niitä :D Kiitos muistutuksesta, haluun ehdottomasti päästä niitä kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit ne on ihania! Kun sen pesee kasvoilta pois, huumaavan viileä tunne kestää vielä pitkään. Yksikään naamio ikinä ei ole sellaista tehnyt!

      Poista
  3. Hei vitsit miten kivoja suosikkeja sulla! ♥ Mä aloin himoitsemaan melkein kaikkia näistä nyt sit, et kiitti vaan :D Ainakin tuo hiuspohjan öljyhoito on ihan _pakko_ ostaa, mulla on myös talvisin kutiava päänahka mikä tekee hulluksi kun työskentelee koulussa ja sitten alkaa pelkäämään täitä :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa pelännyt täitä mutta ei siellä päässä ole ollut elämää :D kantsii kokeilla, Biozellista on kyllä suuri apu!

      Poista
  4. Ihanan kuulosia tuotteita ja mahtava toi pääkallo

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3