perjantai 9. syyskuuta 2016

UNT - Ready For Take Off aluslakka

Sain Cesarista testiin uusimman suomen markkinoilla olevan poiskuorittavan aluslakan. Ennestään minulla on IsaDoran ja OPI:n Take off-aluslakat. IsaDora lähtee joskus liian aikaisin pois ja OPI taas pysyy hyvin tiukastikin. Useimmiten joudun poistamaan sen kynsilakanpoistoaineella. Mielenkiintoista testata millainen UNT on näihin kahteen verrattuna.

UNT Ready For Takeoff aluslakka Charming nails

Take Off-aluslakkojen idea on yksinkertaisesti se ettei tarvitse hinkata glitterlakkoja pois. Aluslakka lähtee kynneltä kokonaisena liuskana tai se on helpompi poistaa kynsilakanpoistoaineella. Huomaathan että poiskuorittavia aluslakkoja voidaan käyttää vain luonnonkynsillä. Jos kyntesi ovat hyvin liuskoittuneet ja hauraat, kannattaa myös miettiä uskaltaako tälläistä käyttää. Normaalikuntoisia kynsiä tämä ei kuitenkaan vahingoita.

UNT Ready To Take Off aluslakka on tämän hetken ilmiö. Simply Naillogical bloggaaja listasi sen parhaimmaksi Take Off-aluslakaksi. Parhaimmillaan se on glitterlakan kanssa. Ei enää hermoja raastavaa glitterlakkojen hinkkaamista, glittereitä pitkin käsiä tai pahimmillaan saksilla kynsien puhtaaksi raaputtamista. Minäkin olen alkanut käyttää näiden aluslakkojen myötä enemmän glittereitä, ennen suorastaan kammosin niitä!

UNT Simply Naillogical

UNT Ready To Take Off aluslakkaa levitetään puhtaalle kynnelle. Kynnen pinnassa ei saa mitään jäämiä kynsiöljystä tai käsirasvasta. Koostumus UNT:ssä on geelimäinen ja lähes läpinäkyvä. Se ei valu eikä mene kynsinauhoille. 

Itse harmittelin joskus maitomaisten IsaDoran ja OPIn kanssa sitä että jos se valahtaa kynsinauhoille, sitä ei saa siivottua siveltimellä pois. Tämä on mitätön seikka normilakkaajalla mutta bloggaajalle iso asia. Ei näytä kivalta jos lakan alta repsottaa peel-off aluslakkaa pitkin kynsinauhoja. Levitä aluslakkaa UNT:tä 1-2 kerrosta. Anna kuivua ihan läpinäkyväksi. Kerrokset kuivuvat nopeasti ja kynttä koskettamalla varmistat kerroksen olevan kuiva. Lakkaa sitten kyntesi kynsilakalla. 

UNT Ready For Takeoff

Kynsilakkojen poistaminen tapahtuu siis repimällä. Väkisin tätä ei saa tehdä vaan napata reunasta josta lakka lähtee irtoamaan helpoisten. Hommaa voi avustaa appelsiinipuutikulla. Aluslakan repiminen ei saa vahingoittaa kynttä eikä näin tapahdukaan kun teet sen hellävaraisesti.

Cesarsshop aluslakka

UNT aluslakka pysyi minulla huomattavasti paremmin kuin IsaDora mutta oli selvästi helpompi poistaa kuin OPI. Eli juuri näiden kahden täydellinen välimuoto! UNT ei lähtenyt ennenaikojaan pois vaikka liotin käsiä vesissä ja saatoinpa rapsuttaa kynnellä jotakin. 

Kärkiin tuli kolmantena päivänä kulumia mutta lakka itsessään ei lähtenyt pois. 
Kun halusin vaihtaa lakat, se lähti helposti pois työntämällä manikyyritikkua kynsilakan alle. UNT lähti pääosin pois kokonaisena levynä. Poistaessa huomaan sen venyvän säikeittäin kynneltä pois kun taas IsaDora tuntui ettei se ole millään enää kiinni. 

Huomasin myös että tämä suojaa kynttä värjääntymiseltä. Käytin UNT:tä kaikissa kynsissä paitsi kuvauskäden etusormessa koska siinä on iso lohkeama. Löin kynnen toissapäivänä auton oveen ja se lohkesi täysin pystysuunnassa :( etusormessa käytän Trind Nail Repairia. 
Käytin UNT:tä sinisen ja punaisen lakan kanssa eli ihan pahimpien värjääjien. Yksikään kynsi ei värjääntynyt kuten ylläolevasta kuvastakin voi huomata. Paitsi etusormi, sen huomasin punaista lakkaa poistaessa. Punainen lakka jätti hieman jäämiä mutta UNT aluslakkaa käyttäneet kynnet olivat täysin siistit. Mahtava juttu :) IsaDora Peel-off nimittäin petti useamman kerran ja tiedän sen tehneen sitä muillakin, kynnet värjääntyivät jopa vaaleaa lakkaa käytettäessä.

UNT Ready To Take Off aluslakka maksaa Cesarissa 12,90 e / 15 ml. Tuote ei sisällä Formaldehydeä.

Millaisia kokemuksia teillä on irtirevittävistä aluslakoista?


16 kommenttia:

 1. Ihan hyviä. Isadoraa vasta kokeillut. Opi oottaa korkkaamista 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen käyttänyt kaksi IsaDoraa loppuun. OPI käytössä ja nyt tämä UNT. UNT on kyllä paras :)

   Poista
 2. Miten nää kestää vaikka joka iltasta suihkua,minkä aikaa kestää repsottamatta? Oon miettiny näitä mut sit just sen kestävyyden takia jättäny hankkimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos käyt ihan joka ilta niin alkaa varmaan kärjistä kulumaan parissa päivässä. Minäkin lotrasin käsiä ja kulumaa kyllä tuli kolmantena päivänä. Mutta lakka ei alkanut irrota kynneltä joten selvisin paikkaamisella ;) IsaDoran Peel-off lähti jo samana iltana jos suihkussa kävit ;DD

   Poista
 3. Tämähän olisikin unelma, OPIn ja IsaDoran välimuoto! :)
  Itsellä on OPIa ja tosiaan, pysyy liian hyvin kynnessä, ollakseen kuorittava aluslakka.
  Naapurilla oli IsaDoraa ja se lähti kuulemma niin helposti pois, että kerran työmatkalla about tippui kynsistä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on useampana työpäivänä lähtenyt IsaDorat jopa itsestään pois. Niitä paloja löytyi aina hanskoista ja lapasista :D UNT on helpompi poistaa kuin OPI jota en ikinä saa pois kuin asetonilla. UNT lähtee työntämällä manikyyri- tai appelsiinipuutikulla :)

   Poista
 4. Jos en jo OPIn vastaavaa omistaisi niin tämä lähtisi ehdottomasti tilaukseen! Itsekin olen tuota OPIn maitomaista väriä harmitellut eikä sen avulla lakkojen poistaminen nyt mitään ihan superhelppoa ole vaikka helpottaakin sitä selkeästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se lähde ihan repimällä mutta helpommin toki kuin glitterlakka ilman sitä :)

   Poista
 5. Minulla on Isadora käytössä. OPI korkkaamatta. Isadora helpottaa, mutta ei sekään paras ole. Jossain vaiheessa kokeilen UNT:ia, jos sitä vielä silloin saa Suomesta, kun tarvetta on. Mukavaa, että tuota saa nyt Suomesta.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UNT on kyllä hyvä, paljon parempi kuin IsaDora ja OPI. Muita en ole kokeillut :)

   Poista
 6. Mä sain myös oman pottuni tällä viikolla! :)

  VastaaPoista
 7. Olen käyttänyt tätä UNTia nyt noin kuukauden verran. Tämä on suunniteltu kestäväksi noin 2-3 päivää, joten mitään pitkäkestoista on turha odottaa. Mutta mulla on pysynyt päivittäisten suihkujen ja tiskaamisten kanssa ihan helposti kolmekin päivää, jos vaan pohja on öljytön, ja muistaa lakata kynnen kauttaaltaan (tipin reuna mukaanlukien). Toimii kuin unelma! Kuivattaa tosin kynsiä, joten kannattaa muistaa öljytä hyvin poiston jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla! Suhtaudun aina vähän epäluuloisesti luvattuihin kestoihon kun jokaisella on eri tavat. Toinen käy suihkussa useammin tai toinen liottaa käsiä vedessä enemmän. Tosiaan kärki pitää muistaa sulkea ja kuivattaa aluslakka hyvin. Kynnen pinnan pitää olal täysin puhadas, kyllä luvattu useamman päivän kesto tällöin toteutuu :)

   Poista
 8. En seuraa Simply Naillogicalia, mutta huomasin jossain hänen juttunsa parhaasta peel offista, OPI on tosiaan aika hankala, mulla ei ainakaan kärjistä lähde koskaan ilman poistoainetta, oli kiva lukea, että muilla on samoja kokemuksia asiasta, tuntuu myöskin, että kynnet kärsivät peel off-lakasta, tosin saattaa olla kaikissa sama juttu, mutta se, että se tosiaan lähtisi suht suosiolla sitten kun haluaa, eikä tietenkään omia teitään. Hyvä kun tätä on tullut Suomeen ja hintakin on ihan kohtuullinen ei tarvi ulkomailta syynäillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UNT:tä kannattaa kyllä kokeilla, lähtee iisisti pois. Hintakin on kohtuullinen! En minäkään koko ajan voi käyttää peel-offia, pakko käyttää kovettajaa ja hoitavaa aluslakkaa jos mielii pitää kynnet kunnossa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3