tiistai 27. syyskuuta 2016

piCture pOlish Talisman ( + vertailua )

Toinen uusista PiPoistani on Talisman. Tämä on taas niin minun näköiseni lakka, kyllä on Satu hyvin osannut valita ;) kiitos!

Picture Polish Talisman CesarsShop Charming Nails

Picture Polish Talisman CesarsShop

Picture Polish Talisman CesarsShop

Talisman on toteutettu yhteistyössä venäläisen kynsibloggaajan Tanya Wishin kanssa. Kyllä itsellä on pieni alemmuudentunne näitä venäläisten blogeja katsellessa, tuntuu että oma pikku blogi ei ole mitään näiden rinnalla. Niin hienot kuvat!
Talisman on inspiroitunut Tanyan koirasta, hän rakastaa kahta asiaa ( kuten minäkin ); koiraansa ja kynsilakkoja!

Picture Polish Talisman CesarsShop

Pientä vertailua muiden mustien Picture Polishien välillä. 

Darcy on musta hennolla holohitulalla. Holo Sphere on pinkki-turkoosi hohteinen galaksilakka. Talisman on musta paljon holografista glitteriä sisältävä lakka, paljon holompi kuin Darcy. Juu, kyllä tarviin kaikki ;)

Picture Polish Talisman Holo Sphere Darcy CesarsShop

Darcy - Holo Sphere - Talisman

Picture Polish Talisman Darcy Holo Sphere

Picture Polish Talisman CesarsShop

Talismanin koostumus on moitteeton. Se peittää kahdella helpolla kerroksella. Lakka on pigmenttistä ja kuivuu nopeasti. Ei mitään moitittavaa. Kuten Mossynkin, tämän glitter on erottuvaa eikä pelkkää hitulaa. Kiva että nämä PiPot ovat vähän erilaisia kuin aiemmat.

Vertasin vielä F.U.N Lacquerin Black Holo Witchin holoversioon. F.U.N holo on erilaista, värikkäämpää. PiPon holo on holottavaa mutta selkeästi yksivärisempää, hopea kimallus on tässä pääosassa. Tämä on jokatapauksessa uskomattoman kimaltava ja holottava. Auringossa en nähnyt mutta kimaltaa nätisti huonevalossakin. Jos tykkää mustista hololakoista niin kyllä tähän kannattaa tutustua. Talisman kun ei ole täysin musta vaan hiukan rusehtava.

Picture Polish Talisman CesarsShop Charming Nails


Picture Polish Talisman

Picture Polish Talisman CesarsShop

piCture pOlish lakat / CesarsShop, saatu

Mitäs tykkäät Talismanista? Erottuuko tämä mustanruskea holo muista?

14 kommenttia:

 1. Aivan upeahan tuo on! Kun näistä uusista lakoista katselee kuvia niin väkisinkin meinaa siirtyä CesarsShopin sivuille tilausta naputtelemaan - mutta yritin vielä ainakin hetken taistella vastaan :D Katsotaan jos I love me -messuille mennessä viipyisinkin Helsingin seutuville sen verran, että kerkeisin näitä livenä käydä hypistelemässä <3 (tosin pohdin kyllä sitäkin, että olisiko pankkitilin kannalta kuitenkin järkevintä pyörähtää vain perjantaina messuilla ja hypätä saman illan junaan takaisinpäin xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, et varmasti pääse pois tyhjin käsin jos Cesariin hairahdut ;DD

   Poista
 2. Perhana kun menivät julkaisemaan niin hienoja lakkoja just muuton kynnyksellä. Yritän epätoivoisesti miettiä onko mun ihan pakko syödä endi kuussa, vai voisinko ostaa pari PP:tä :). Onneksi tää Talisman, se kuparinen lakka ja Mossy on ihan samanlaisia kuin El Corazonin pari lakkaa, niin ei "tarvitse" niitä välttämättä hankkia. Mutta 2001 ja Sisters on aika pakolliset. Ja sininen nyt kiinnostaa aina :). Jospa sitä kolmeen venyis jossain vaiheessa. Darcyä mulla ei ole, kun Zoyan Storm on ihan samanlainen (vaikkakin vaatii alleen mustan lakan). Kunpa vaan voisi ostaa kaikki PP:n lakat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa älä muuta :) voisi vaan ostaa kaikki! Minä tilasin Sistersin, se tulikin mulle tänään. Se on kanssa hyvin kaunis :) kaikkihan ne kyllä on,äää...

   Poista
 3. Talisman on kyllä Mossan lisäksi mun toinen suosikki näistä ilmestyneistä, kerrassaan upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kolmas suosikki on Sisters, sain sen äsken postissa. Niin ihania kaikki <3

   Poista
 4. Jos pitäisi valita noista kolmesta, niin eniten makuuni on kyllä darcy. talismanissa on ehkä vähän liikaa, less is more ja sillee :D cesarsshopissa ei oo enää darcyä myynnissä nyyh!! Nopeet syövät hitaat ja nyt jäin ilman :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Niinpä näyttää olevan poissa/kuollut/kuopattu. Jospa sitä tulisi vielä lisää? Pitääkin nyt vaalia omaa kuin pikku aarretta. Talismanissa on paljon enemmän kimallusta kuin Darcyssä.

   Poista
 5. Oi, heti kiinnitin huomiota että on kyllä yllättävän omanlaisensa vaikka mustia holoja onkin nähty! Tää on ihana! Ehkä pakko hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin tykkään, on persoonallinen eikä mulla ihan samanlaista ole, vaikka mustia holoja on kertynyt :)

   Poista

Kiitos kommentista <3