maanantai 26. syyskuuta 2016

piCture pOlish Mossy

Mulla on esiteltävänä jotain aivan mahtavaa. Niin ihania juttuja että en malta pysyä pöksyissäni vaan nämä on päästävä esittelemään HETI. Nimittäin niitä UUSIA piCture pOlisheja jotka julkaistiin eilen!!

Picture Polish Mossy CesarsShop

Picture Polish Mossy CesarsShop

Esittelen tänään Mossyn. Huomenna jonkun toisen ;) Mossy näyttää pullossa niin kauniilta! Rakastan juuri tälläisiä murrettuja ja hieman erikoisempia värejä. Mulla ei ole toista tämän väristä lakkaa. Mutta on ollut, tästä toki tuli mieleen China Glazen It´s Alive mutta ei se nyt todellakaan ole niin hieno kuin tämä! 
Mossy tuo mieleen tulevan Halloweenin, syksyn ja venäjän :D pullo myös henkii itänaapureita, sieltähän ne taitavimmat kynsinaapurit ja lakan suunnittelijakin taitavat olla :) hieno lakka pullosta lähtien. 
Ei voi kuin tuijottaa tätä lakkaa! Se on kynsilläkin älyttömän nätti. Ensin ajattelin että koristelenko jotenkin mutta en oikein osannut. En tiennyt lakatessa miltä lakka näyttää kynnellä koska en itsekään ollut näistä mitään swatcheja nähnyt. Eikä tosiaan haittaa etten mitenkään koristellut, kyllä Mossy on täydellinen näinkin.

Picture Polish Mossy CesarsShop

Picture Polish Mossy Charming Nails

Mossy on Sasshhaaaan suunnittelema lakka. Sitä kuvaillaan näin "Moss Green Jelly" ja lakka on inspiroitunut luonnosta ja metsän vihreydestä. Mossy on todella helposti peittävä, hyvin pigmenttinen lakka. Jo ekalla kerroksella melkein täysi peittävyys, toinen kerros tuli laitettua tapani mukaan. Kuivumisaika oli nopea kuten aina PiPoissa, kiilto ja pysyvyys kynnellä hyvä. En ehtinyt pitää tätä kuin pari päivää mutta kyllä PiPot pysyvät aina kärjistä lohkeilematta. 

Picture Polish Mossy CesarsShop

Picture Polish Mossy CesarsShop

Tämä lakka on todellinen vihreä ihanuus. Sain tämän lakan täysin yllärinä, tämä ei ole minun valitsemani väri. Mutta tämä on niin hieno että olisin tämän sortunut ostamaan koska minulla ei ole vihreitä Picture Polisheja. Tämä on siis ensimmäiseni :)
Mossyssä upeinta on glitterinen holovälkehdintä. Tässä ei ole pientä sievää holohitulaa vaan ihan kunnolla pientä glitteriä ja holoa! Holo vaihtelee väriä ja aaltoilee hauskasti kynnen pinnalla holosta kultaan ja kullasta taas holoon.  

Picture Polish Mossy Charming Nails

Picture Polish Mossy CesarsShop

piCture pOlish lakat / CesarsShop, saatu
Inm Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop

Picture Polish Mossy CesarsShop

PiPo uutuudet. Menitkö sekaisin? Mitä tykkäät Mossystä?

32 kommenttia:

  1. Mä,rakastan näitä vihreitä ja tää on mun yks suosikki tästä kokoelmasta :)

    VastaaPoista
  2. Kylla muutama uutuus pitais kotiuttaa, mut tasta en oikein tieda. Mulle taa on semmonen rumankaunis ja tuskin tulis ite kaytettya.

    VastaaPoista
  3. No en ihan sekaisin :D, mut onhan tää kaunis. Mulle tulee tästä joulukuusi mieleen :D

    VastaaPoista
  4. Just Sissin blogissa ihastelin tätä lakkaa. <3

    VastaaPoista
  5. Onko se ny pipo vai PP? =D
    Tilasin tän ja Superior ja Copperin. On kyllä uuuuuupea!!!

    VastaaPoista
  6. Mossy päätyi myös mun ostoskoriin! :)

    VastaaPoista
  7. Ei varmaan tarvi sanoa, että tämä on niin ihana, että kuolen! :D

    VastaaPoista
  8. Vau, onpa upeen kolmiuloitteisen näköinen lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Picture Polish osaa tehdä ihania lakkoja! Tämä oli tosi glitterinen ja ihastuttava <3

      Poista
  9. Onpa hieno! Väri sopii mun uuteen takkiin 😊 Pitäiskö kokeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopisi kyllä tosi hyvin ;) nyt vaan tilaamaan tämä ja se punainen Powerful :D

      Poista
  10. Tää on aivan ihana, ja hyvät kuvat oot napsinut lakasta! Täytynee laittaa tämä tilaukseen minunkin. Mua snadisti vain nyppii että itä-naapurimme pääsevät niin sankoin joukoin tekemään eri lakkamerkkien kanssa yhteistyösävyjä, vaikka totta onkin että heillä on usein (jopa kliinisen) hienoja lakkakuvia... Minusta muidenkin maiden kynsiharrastajat saisivat päästä enemmän esille lakkamerkkien yhetistyökuvioissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) totta. Onhan se ihana katsella kauniita kuvia, miten he siinä onnistuukaan. Aina niin nätit sormet, koristelut ja valaistus...tulee alemmuudentunne kun ei itse samaan kykene. Mutta ihania juttuja tekevät, ei voi valittaa!

      Poista
  11. Oi, tuossa Mossyssä on kyllä sitä jotain!

    VastaaPoista
  12. Onpa kyllä upean näköinen lakka

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3