tiistai 12. huhtikuuta 2016

Urban Decay Zodiac

Kiva että Sokoksen verkkokaupasta saa Urban Decaytä. Kaikki kun eivät pääse paikan päälle ostamaan. Himotuslistalla on monta sävyä mutta tällä kertaa tyydyin tilaamaan vain yhden.

P3280074.ORF

Moondust luomivärien koostumus on moniulotteinen jotka yhdistelee 3D metallia ja uskomattoman kimaltavaa glitteriä. Minulla on ennestään yksi ja nyt ostin sävyn Zodiac. Upea, ihan mielettömän hieno metallivihreä jossa selviä sinisiä partikkeleita. Väri muuttuu ja näyttää eri väriseltä luomiväriä käänneltäessä.

P3280078.ORF

Kannattaa meikata ensin silmät koska nämä varisevat! Pigmenttiä on kuten kuvasta näkyy. Pyyhkäisin swatchit sormella mutta meikin tein siveltimellä. Ruskea luomiväri on MAC Folie.

P3280095.ORF

P3280097.ORF

P3280105.ORF

Kulmakarvat on meikattu Anastasia Beverly Hills tuotteilla joita voit ostaa elevenistä. Käytän Brow Wiz kynää ja Dip Brow Pomadea. Sävyni ovat Soft Brown ja Chocolate. Eyeliner on Lumenen Blueberry ja ripsissä Benefit They´re Real!Muita Moondust luomiväreihin ihastuneita? Mitkä ovat parhaat sävyt Urban Decayn solonapeista?

17 kommenttia:

 1. Onhan nuo hienoja. Hieman hannailen solojen ostoa kun paletit on kätsymipä.
  Sannin esittelemä violetti oli kyllä niin huikee että se saattaa päätyä ostoskoriin verkkokaupasta. :)

  VastaaPoista
 2. Moondust-luomivärit on kyllä aivan upeita, vielä en ole yhtään kotiuttanut - yhtenä syynä sekin kun en tiedä minkä valitsisin :D

  VastaaPoista
 3. No se on kyllä saatava :D uskon että on montakin muutakin upeaa, pitäisi päästä livenä hiplaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Tai sitten tekisi mieli ostaa monta ;)

  VastaaPoista
 5. Oih, Zodiac. <3 Käyttämällä esim. eri värisiä kyniä pohjustajana tuosta luomiväristä saa paljon irti (suosittelen erityisesti turkoosia kynää).
  Mä olen tykännyt tosi paljon yhdestä vanhasta mattaluomivärinapista 'Heist'. Se on jännä harmahtava malva. Haluaisin ostaa noita yksittäisiä nappeja enemmän, mutta hinnat paletteihin verrattuna ovat aika rankat.

  VastaaPoista
 6. Tämä on varmaan sellainen sävy, josta tulee uusia sävyvivahteita eri valossa esiin. Näin laadukkaalta merkiltä odottaisin, ettei väri varise :)

  VastaaPoista
 7. Ooh kiitti vinkistä. Pitääpä kokeilla :) hinta on kyllä kova yhdestä luomiväristä...siksi tulee ostettua hyvin, hyvin harkiten :)

  VastaaPoista
 8. Minä olin varautunut että tämä varisee...UD:lla on monia erilaisia koostumuksia, glitter on aina ollut se joka varisee. Seka solonapeissa että paleteissa. Inhoan varisemista mutta kun väri on näin ihana niin sen voi antaa anteeksi :)

  VastaaPoista
 9. Voihan! Mielettömän upea väri! Voisin vähän mennä hiplaamaan näitä Sokokselle.. Ehkä tällainen on kuitenkin liian kallis mulle, kun käytän vielä luomivärejä niin vähän..

  VastaaPoista
 10. Mä en kyllä vaan ikinä väsy ihailemaan ja ihmettelemään noita sun kulmakarvoja... Miten ne saakin NOIN tasaisiksi ja siisteiksi...

  VastaaPoista
 11. Eikö olekin :) sitten kun innostut meikkaamisesta enemmän niin sitten UD ostoksille ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Tiia :) salaisuus on Dip brow pomadessa jonka levitän siveltimellä. Muotoilen kulmat piirtämällä alapuolen ja häivyttämällä sävyä ylöspäin :)

  VastaaPoista
 13. Kaahian kaanis sävy, aijai =) UD soloja on vain juuri ostamani kaksi Free love ja Woodstock, upeita nekin. Olisipa tuleva Alice paletti joku ihana ja saisipa sitä täältäkin.

  VastaaPoista
 14. Toivon ettei se ole minua varten niin ei tarviisi ostaa :) jos sitä saa täältäkin niin toivottavasti Sokos ei ryssi sitä...

  VastaaPoista
 15. Sokos ei voi olla mokaamatta =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3