keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Charming Starry Sky

Tänään halusin lakata omalla lakallani eli Charming Starry Sky ihanuudella ;) jos siellä ruudun toisella puolella on uusia lukijoita niin kerron että sain suunnitella Bloggers Collection -kokoelmassa lakan yhteistyössä Dollish Polish indiemerkin kanssa. Näitä harvinaisia lakkoja sai ostettua pelkästään CesarsShopista suomesta.

P3300125.ORF

P3300046.ORF

Minä rakastan mustia lakkoja ja erilaisia värimiksauksia. Kokeilen mielelläni eri värejä ja tykkään käyttää ehkä vähän erikoisia, mutta toimivia yhdistelmiä. Siksi halusin mustan lakkaani kultaista, turkoosia ja violettia glitteriä. Minulle ei tule mieleen toista tismalleen samanlaista lakkaa mutta en voi tietää kaikkia maailman kynsilakkoja :) Dollish Polish kuitenkin toteutti unelmani ikiomasta lakasta joka on täysin minun näköiseni ja näinollen tottakai maailman hienoin lakka ( omasta mielestä :D ).

P3300058.ORF

P3300112.ORF

Lakassa on kultaisia tähtiä harvakseltaan, kultaisia pylpyröitä, turkoosia neliöglitteriä ja pientä violettia glitteriä. Tällä kannattaa lakata mustan cremen päälle, silloin pääsee yhdellä-kahdella ohuella kerroksella. Mielestäni lakka on paremman näköinen kun glitteriä ei ole yliampuvan paljon vaan lakkaa mieluummin liian vähän. Lakkaa kannattaa myös ravistella välillä ja säilyttää ylösalaisin, glitterit nimittäni tuppaavat jämähtämään tiettyyn kohtaan.

P3300071.ORF

Nimettömään lakkasin mustaa lakkaa ja tein pitsileimat BP - 02 laatalla ja China Glazen kromilakalla.

P3300092.ORF

P3300036.ORF

Dollish Polish Charming Starry Sky
China Glaze Chrome Is Where The Heart Is / CesarsShop, saatu
BP - 02 / Born Pretty Store

Löytyykö teiltä Blogger Collection -kokoelman lakkoja?

26 kommenttia:

 1. On se hieno :)
  Harmi kun loppui niin äkkiä. Voisivat tehdä lisää?

  VastaaPoista
 2. Ei varmaan tee :/ mulla on toinen lakka jemmassa, ei lopu Charming -lakka vähään aikaan :D

  VastaaPoista
 3. Tämän sun lakan lisäksi multa löytyy Better not Waste ja Drooling over your polish. Upeita luomuksia kaikki. Muistan hyvin, kuinka silloin julkaisupäivänä kädet täristen kyttäsin milloin kello tulee 18 ja äkkiä napsuttelemaan nämä ostoskoriin :D Kannatti kytätä, aika monihan jäi ilman näitä ihanuuksia.

  VastaaPoista
 4. Huh, mikähän mahtaa olla fiilis, kun se toinenkin joskus hamassa tulevaisuudessa loppuu? :D

  VastaaPoista
 5. Nätti lakkaus <3 Blogger-lakkoja ei multa löydy, mutta nättejä ovat kyllä kaikki teidän keksimät väri- ja glitteryhdistelmät :)

  VastaaPoista
 6. Tää on niin ihana, harmittaa, etten ehtinyt omaani ostaa ♡

  VastaaPoista
 7. Ei se varmaan vuosikausiin pääse loppumaan :D tai sitten en ikinä avaa sitä pulloa, jemmaan vain?

  VastaaPoista
 8. Joo muistan kyllä, itsekin ihan jännittyneenä odotin :) tykkään edelleen ostamistani Bloggers lakoista, ostin Viivin ja Saaran lakat :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos :) jokainen teki kyllä persoonalliset lakat jotka ovat nättejä kaikki!

  VastaaPoista
 10. Voi harmi :/ se on aina LE-kokoelmien huono puoli..

  VastaaPoista
 11. Jos multa kysytään, niin eittämättä laittaisin tän omien top 5 lakkojen joukkoon, tiedät, että mä tykkään yli kaiken tummapohjaisista lakoista, jotka kynsillä näyttävät avaruudelta tai tähtitaivaalta. :D

  VastaaPoista
 12. Jonna <3 no tottapuhuen minäkin tykkään sellaisista tähtitaivaalta näyttävistä, moniulotteisista lakoista :)

  VastaaPoista
 13. Tää on niiiiiiiiiiin hieno! Pitäis useimmin käyttää, mutta aikani on rajattu. Mulla oli myös Better not waste ja Unicornication (?).

  VastaaPoista
 14. On kyllä huikea ja todellakin näyttää avaruudelta :)

  VastaaPoista
 15. Jei, et kuitenkaan saa edes tätä käytettyä loppuun niin sovitaank että tehdään kaupat siitä sun toisesta kappaleesta, jookos? Ollaan ananas ja kookos :) Ei vaan, todella kaunis lakka ja ostaisin jos vielä olis trjolla :)

  VastaaPoista
 16. :D mullakin on monta ihanaa lakkaa mutta liian vähän aikaa :)

  VastaaPoista
 17. :) jos päätän luopua toisesta niin pidän sut mielessä. Mutta onhan tämä niin ainutlaatuinen että haluaa säilyttää mumminakin :)

  VastaaPoista
 18. Tää on kyllä tosi kaunis lakka! Ihanaa säkenöintiä tummalla pohjalla, ihan kuin tähtitaivas :).

  VastaaPoista
 19. Ihan täydellinen tähtitaivaslakka <3

  VastaaPoista
 20. Tää on kyllä niin onnistunut tapaus. Tummat lakat eivät ole aina mun juttuni, mutta Charming Starry Skyssä on niin kiva ja iloinen glitter-miksaus että tämä ihastutti oikein kunnolla. Pitääpä itsekin lakata tällä taas joku kerta!

  VastaaPoista
 21. Kiitos :) glitterlakat ei yleensä ole ihan minun lemppareita mutta tämä! Niin ihanat värit ja kimmeltävät ihan hulluna. Oli kyllä onnistunut lakka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3