sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

See You In Florence...

Violetti on aina toimiva väri kynsilakoissa. Tummanvioletit sopivat syksyyn ja talveen, keväällä hömpötellään pastellisävyillä ja kesällä hololla ja glitterillä. Fabyn violetti ihanuus See You In Florence... sopii syksyyn mutta violetin ystäville ympäri vuoden käytettäväksi.

P3190090.ORF

P3190052.ORF

See You In Florencen pohjaväri on sinivioletti ja siinä on upeaa duochromea. Pullo välkehtii punertavaan ja tietyssä kulmassa se näkyy myös kynsillä. Ei voimakkaimpia duochromeja mutta hentoinen shimmer tekee lakasta ihanan näköisen :) kaksi kerrosta riittää, lakka on pigmenttistä ja sitä riittää ohut kerros peittämään helposti.
Koristelussa käytin Bling La Vie -nettikaupasta saamiani pinkkejä lasitimantteja. Kannattaa muuten tykätä Bling La Vie Facebook sivuista, siellä arvotaan 50 e lahjakortti kun 500 tykkääjää on täynnä. Kulta-pinkki siirtokuvat on tilattu Chez Delaneyltä.

P3190096.ORF

P3190102.ORF

Käytetyt tuotteet:

Faby Nourish aluslakka / Kauneutta.com, saatu
Faby See You In Florence.../Kauneutta.com
Faby Top Coat / Kauneutta.com

P3190045.ORF

Eivätkö pinkki ja violetti sovikin tosi kivasti yhteen?

10 kommenttia:

 1. Kyllä sopii! :) ihanan yksinkertaisen tyylikkäät. Itse tykkään aina kun on muutakin kuin leimoja. Siksi kun näitä mäkin osaisin ehkä tehdä. En oo vieläkään leimaamiseen päässyt :) pitääpä käydä katsomassa fb..

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) leimaaminen kannattaa kyllä opetella, se on mukavaa kun on hyvät välineet. Ja se eri kuvioiden maailma on ihan loputon...

  VastaaPoista
 3. Sopii! Todella ihana lakkaus ?

  VastaaPoista
 4. Sopii. Kaunis lakka näyttää toisessa valossa enemmän siniseltä kuin violetiltä. Toisessa valossa sitten taas ihan violetti. :)

  VastaaPoista
 5. Violetti on enemmän mutta hyvin paljon siniseen taittava :) kaunis lakka ❤️

  VastaaPoista
 6. Erittäin kiva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 7. Niin kauniistä välkehtivä lakka, että hyvin sopii tummuudestaankin huolimatta kevääseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3