sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Omat ihanat Pixie Dustini

On kyllä niin harmin paikka että Zoyan Pixie Dustit lopetetaan :/ onneksi minulla on niitä ihana kokoelma eikä oikeastaan yksikään ole jäänyt harmittamaan mitä pitäisi vielä hankkia. Ajattelin postata vähän tälläisen kuolaus -postauksen, ehkä voisitte miettiä tarvitseeko vielä hankkia joku Pixie Dust omaan kokoelmaan?


Ensimmäiset Pixieni olivat purppura Carter, vaaleavioletti Stevie ja oranssi Dhara. Ovat kivan värisiä mutta vähän on tullut käytettyä. Jotenkin innostuin enemmän rouheammista tekstuureista, nämä tuntuvat aika hillityiltä vaikka eivät sitä kuitenkaan ole. Näissä ei ole isoa glitteriä vaan voisiko sanoa enemmän shimmeriä? Näissäkin on silti runsaasti kimmellystä ja värit on kuitenkin kivat. Otetaanpas käyttölistalle! Tahtoo joskus nämä vanhat ihanat unohtua uusien tieltä...


Näistä tosi rouheista Pixie Dusteista minulla on Magical sarjan nudepinkki Lux ja haalea kulta Bar. Molemmat ovat ihania, nudenvärisiä tekstuureja. Tuo iso hologlitter on mielettömän kimaltavaa ja nämä oikein huutavat kesää! Viime kesän lakkoja nämä olivatkin, ihania sellaisia. Nams.



Mustanpinkki Noir Ultra Pixie Dusteista, v
anhemmista Pixieistä sain vaihtareissa punaisen Chynan ja mustan Dahlian. Ultra Pixiet ovat rouheampia ja sisältävät isoja glittereitä. Mutta punainen ja musta ovat perusvärejä, siksi tykkään noista kahdesta niin paljon ja ehkäpä ne ovat suosikkejani tavallisista Pixieistä?

Uusimmista, viime talvena ilmestyneistä uudistuneista Pixieistä minulla on Nori ja Thea. Nämä eivät ole niin mattaisia kuin aiemmat mutta näissä on ihan mieletön tuo hologramminen glitter. Nämä ovat hienoja myös top coatin kanssa. Alkuun en diggaillut näistä uusista niin paljon kuin vanhemmista mutta nykyään ne näyttävät silmääni tosi hyvältä. Nori ja Thea ovat vieläpä niiiin hienon värisiä, tummista lakoista kun tykkään. Eivät näytä kuvissa ikinä niin hyvältä kuin luonnossa!



Kaikki Pixie Dustit peittävät 2-3 kerroksella. Käytän näiden alla aluslakkaa mutta top coatia en laita. Rouhea matta, kimalteinen tekstuuripinta on niin mielettömän ihana vai mitä olet mieltä? Mikä on suosikkisi Pixieistä? Puuttuuko joku vielä, meinaatko hankkia?


Aika moni näistä Pixieistä on saatu
NailCitystä joka toimii Zoyan lakkojen maahantuojana. Jos haluat hankkia vielä viime hetkellä jonkun ihanan Pixien niin voit tilata oman paikkakuntasi jälleenmyyjälle ( tässä ) tai sähköpostitse info@nailcity.fi. Zoyat lakat maksavat n.15 euroa.

14 kommenttia:

  1. Oon kehittänyt pakkomielteen chynaan ja dahliaan yyh :'( pakko saada!

    VastaaPoista
  2. Vau, upea kokoelma sulla näitä! :)

    VastaaPoista
  3. Kääks mikä postaus <3! Rakkautta pullokoossa :). Nuo uudet vähemmän tekstuuriset eivät ensin miellyttäneet muakaan yhtään, mutta kun ostin ne ja sain tikulle niin olin mennyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne onkin tosi ihania! Ensin en tykännyt koska eivät olleet niin mattaisia mutta kyllä ne onkin hienoja. Joku niissä vetoaa, oisko ihanat värit ja hologrammiset isot glitterit?

      Poista
  4. Pitäiskin ihan katsoa monta Pixieta multa löytyy ainakin tuo Bar ja Thea. Tosi kauniita ja jotenkin harmi, kun näiden lopetus tuli hieman puun takaa ainakin itselle. ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli mullekin :( aika monta ihanaa Pixie väriä olisi saanut vielä tulla :)

      Poista
  5. Voi kyllä mäkin oon harmissani, että Zoyan Pixie Dustit loppuu, koska ne oli mun ehdottomia lemppareita kaikista Zoyan lakoista. Kun koko merkki on niin vaikeasti saatavilla täällä Suomessa, niin nimenomaan Pixie Dustit on olleet mulle se syy hankkia Zoyan lakkoja, koska varsinkin Magical sarjan on jotain erityistä. Ja mä tykkään muutenkin tekstuurilakoista ja nämä kaikki Zoyat ovat todella ihania ja hyvälaatuisia. Hamstrasin just muutama Pixien vielä lisää, kun kohta ei enää saa. Nyt mulla pitäis olla kaikki, mitkä haluan. :) VAikka hienoahan se ois omistaa ne kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta kyllä, Zoyan lakkoja on aika vaikea hankkia. Ei ne hirveän paljon halvemmaksi tule ulkomailta tilatessa. Mä tykkään myös kaikista Zoyan lakoistani, ei ole montaa pettymystä tullut kohdalle, merkkinä tosi laadukas ♡

      Poista
  6. Nää on kyllä ihania! Mulla on hankintalistalla vielä ainakin Vega, ja näitä kuvia katsellessa tuli himo myös Carteriin! Omasta kokoelmasta löytyy tällä hetkellä Dahlia, Chyna ja Sunshine, ja kyllä nuo pari ekaa tosiaan ovat omatkin suosikkini :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on ebayn ostoskorissa noita odottamassa , en saa aikaiseksi tilata!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3