tiistai 10. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Soft As Cashmere

Tänään vähän sellainen lakka joka ei periaatteessa kuulu nudeviikolle. Päätin valita aika paljonkin tummempaa, oikeastaan ei nudea mutta halusin sen tälle viikolle ehdottomasti mukaan. Pakko tunnustaa että muistelin tämän olevan vaaleampi ja pullon perusteellakin näin oletin mutta...aika tumma tämä on jos nudeja ajatellaan :) mutta ihan kiva kuitenkin että tällä viikolla tulee nyt käytettyä sellaisia lakkoja jotka ovat olleet unholassa!


P3050008.ORF

Eli joku harmaa piti valita! Harmaa on kiva väri kynsilakoissa, ihania harmaita on aika paljon ja niitä on jopa vähän hankala erotella toisistaan? Ainakin cremejen kohdalla sanoisin näin. On vaaleaa ja tummempaa mutta esim. Fifty Shades Of Grey harmaat näyttävät omaan silmään melko samanlaisilta.

P3050009.ORF

Color Clubin Soft As Cashmere on viiden vuoden takaisesta Untamed Luxury kokoelmasta. Yksi suosikkejani sekin, ehkä siksi kun oli syksykokoelma? Syyslakat nappaa aina! Harmaa on toisaalta niin ajaton väri että voihan sitä käyttää keväälläkin. Cashmere on ihan peruscreme joka vaatii sen kolme kerrosta. Perusharmaa tämä ei ole, ainakaan kun vertailin muiden vierellä. Pikkuriikkinen taitto ruskeaan löytyy, onko hän greige?? Tiedä hänestä. Millaiseksi sinä miellät greigen lakan?


Koristeluissa neontähtiniittejä Born Pretty Storelta
saadusta kiekosta. Nämä on aika kivoja! Seassa on myös kultaisia ja hopeita, niitä voi yhdistää neonvärien kanssa.
22 kommenttia:

 1. Lieneekö mun silmissä jotain vikaa, mutta kyllä tämän mun mielestä on enemmän ruskea kuin harmaa. :D
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) hassu lakka! Ruskea vai harmaa? Itse näen harmaana ja tämä asustaa muiden harmaiden joukossa.
   Kivaa viikkoa Tasmikselle :)

   Poista
 2. Awww...this is so cute! Love the base color used and the colorful studs are so cute as well. Great choice on this one girl. Love it!!!

  VastaaPoista
 3. Vähänkö kiva idea käyttää noita strasseja noin kahta eriväristä vierekkäin :) mun silmään tuo väri näyttää vihreän harmaalta. Vaikea lakka sävyn suhteen kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreän harmaalta? Kyllä se muuten sitäkin voisi olla! En ole ennen huomannut mutta kyllä nyt kun tiiraa :)

   Poista
 4. Koska värien sanoiksi pukeminen on mulle miltei mahdotonta, en sano muuta kuin että ihanan simppelit, kuitenkin pikku jujulla olevat kauniit lakkaukset, tykkään! <3

  VastaaPoista
 5. Siis mä löydän tuosta jopa vihreän sävyjä! Aivan ihana epäväri :). Tällaiset on just parhaita harmaissa, kun ei tiedä että mihin sen laittaisi. Huomasinkin tässä juuri, ettei mulla ole juurikaan ihan oikeita harmaita vaan kaikki on näitä jonnekin suuntaan taittavia. Essien seuraavasta kokoelmasta saattaa lähteä se harmaa ostoskoriin. Peittää kuulemma yhdellä kerroksella toisin kuin 50 shades OPI:t.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin siellä toinen vihreää näkevä! Kuulostaa kivalta harmaalta. Omasta mielestäni mulla on puhtaita harmaita, ehkä Essieltä ja OPIlta. Toivon ettei tarvitse himoita lisää :)

   Poista
 6. Greige.. uusi sana mulle. Miellän juuri tuon sävyn ns. Myyrä sävyksi. Muistan kuulleeni kimityksen joskus jostain sisustus ohjelmasta. Kaunis 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyrä!! Onpa sanonta mutta osuva sellainen. Myyrälakka :) kohta näiden kanssa on ihan sekaisin että millaiseksi kutsuu :)

   Poista
  2. Hyvä ennakoiva teksti.. nimitys=kimitys 😄

   Poista
  3. Joo ymmärsin kyllä ja hymyilen muistolle,ajalle kun itsellä oli Lumia. Vihasin sitä pirun tekstinsyöttöä...

   Poista
 7. Vähänkö jännä lakka! :D Mä sanoisin tuota ruskean-harmaa-vihreäksi.. :D
  Mutta kauniisti olet koristellut tuon ihmelakan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihmelakka tosiaan :) jännä miten moni näkee tässä vihreää mutta niin siinä kyllä on kun katsoo tarkemmin :)

   Poista
 8. Aa, tää on niitä rumankauniita lakkoja, I like! <3 Musta tää on sellainen vähän mutainen. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana nudeviikko sulla meneillään <3 Tää on kyllä tosi nätti lakka, vaikka onkin vähän tumma niin nuo tähdet tuo kivan säväyksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) toivottavasti tykkäät loppuviikostakin!

   Poista
 10. Ihanan simppelit lakkaukset, iskee kyllä muhun ihan täysin :) Tämäkin lakka on hirmu kauniin sävyinen, mikäköhän mussa on kun noita nudeja löytyy itseltä tuhottoman vähän. Pitäisi metsästellä niitäkin lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi sun pitää hankkia enemmän nudeja, niille on aina käyttöä :) ja ovat aina ajankohtaisia!

   Poista

Kiitos kommentista <3