torstai 12. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Incognito

Incognito on nudelakoista ihanin! Rakastan sen koostumusta vaikka sitä pitää kerrostaa pitkiin kynsiin aika paljon. Tämä ei ole ihan creme vaan enemmän sheer, aika ohutta mutta ei ihan lirua. Kolme kerrosta on sopiva määrä pitkiin kynsiin. Tämä on uskomattoman kiiltävä ja kauniiksi tasoittuva, juuri oikea maitokahvin sävy. Jos tämä olisi creme, tämä olisi vähän luonnottomampi ja ehkä ruskeampi? Näin ohuena tämä on juuri täydellinen nude jossa kuitenkin on väriä.

P3060025.ORF

Nimettömässä Zoya Bar joka on paras nude Pixie Dusteista. Vähän sellainen hiekkaan taittava kultainen, ehdottomasti tarvitsin tämän koska kultaisia tekstuureja on mutta ei tälläistä! Lisäksi tässä on tosi mahtavia nuo glitterit, niitä tulee toooosi reilusti ja kynnet on ihanan karheat :D Nämä olivatkin tositosi lempparikynnet, niin ihanan nudet ja kaikki onnistui ja natsasi hyvin yhteen!

P3060024.ORF

Miksi pidän nudelakoista niin paljon? Luonnollisen näköisiä, ei näy lohkeamat, helppo ja nopea lakata ( yleensä ) ja kynsinauhoissa ei näy ylimenneet lakat :) miksi sinä suosit nudelakkoja? Oletko niihin yhtä hulluna kuin minä? Kaikki eri nudesävyt, ruskeat ja harmaat; tänne vaan, täältä löytyy rakastava koti ;D


En ehkä osaa sanoa mikä minulle olisi parhain nudesävy. Koska tosiaan tykkään monista! Mutta ehkä tämä toffeinen, maitokahvin värinen sävy on paras? Tai sitten Topless & Barefootin kaltainen hento hiekkainen vaaleanpunainen. Tykkään myös läpikuultavista mutta keltaista värjäytyneiden kynsien kanssa saa olla tarkkana!

P3060022.ORF

Zoya saatu
NailCitystä. Onko joku muuten keksinyt ratkaisua tähän bloggerin ylimääräisten rivivälien tekemiseen? Kirjoitan tekstin ja asettelen kuvat kuten aina tähänkin asti. Mutta kun julkaisee, kuvien ja tekstin välissä on ylimääräisiä rivivälejä? En voi muuta sanoa kuin blogger ja repiä hiukset päästä :DD pahoittelen siis jos on ärsyttävä lukea mutta en tee tuota "tahallani" :D

28 kommenttia:

 1. kun painat enteriä, pina ensin shift pohjaan ja sitten enter... sama kuin wordissa, tulee "näkymättömiä" ylimääräisiä välilyöntejä jos asetukset on niin. sen saa varmaan poiskin kokonaan mutta kun en käytä bloggeria niin en osaa sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta! Kokeilin ja auttoi. Kiitos siis! Nyt on sivu vähän järkevämmän näköinen. Tietääkö joku Bloggeria käyttävä miten tuon saa pois? Miten se on mennyt päälle kun tämä ongelma on ollut ihan vähän aikaa?

   Poista
 2. Ai että tuo nimettömän lakkaus on ihana! Ei kai tarvitse taas sanoa sen näyttävän siltä, että se pitää poistaa taltalla ja vasaralla? Sanoin jo. ;)
  Itsellä ei ole yhtään ainoata nude-lakkaa. Jotenkin vaan ei ole mun tyyliä. Mutta kauniita ne kyllä ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullapa oli peel-off alla, viisas kun olin etukäteen ;DD muuten kyllä taltta ja vasara...

   Poista
 3. Aivan ihanat nämä kynnet! Ja tuo nimettömän kimallus on just nappiin! Ja oli muuten ne eilisetkin kynnet ihanat... Tää nudelakkojen viikko on tosi kiva teema. Kiitos, kun lähdit toteuttamaan tällaista.
  (Tuohon blogger-ongelmaan mulla ei valitettavasti ole sanottavaa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, kiva tietenkin että tykkäätte :))

   Poista
 4. Very pretty polish combination. It is a manicure that goes with any kind of outfit...just perfect!

  VastaaPoista
 5. Oih, aivan täydellinen lopputulos ja tuo glitterlakka sai eritoten sydämeni sykkimään! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 nämä on tähän astisista omatkin suosikit :)

   Poista
 6. Ihana lakkaus, pakko kaivaa toi Bar esiin, muistin taas näistä kuvista kuinka ihana se on!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat lakkaukset <3 Näissä on kyllä joka asia kohdallaan, tykkään hirmuisesti! :)

  VastaaPoista
 8. Pakko vielä lisätä että nakuilu tarttuu ja on vedettävä itsekin nydet lakat kynsille.

  VastaaPoista
 9. Parhaassa nudessa on hieman punaista , sama nude-punissa , mulle käy sellainen jossa on edes jotain sävyä. Ihana lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3