perjantai 27. maaliskuuta 2015

Esmeralda In The Mirror

Hain postista tuoreimman yhteistyöpaketin Fabyltä. Paketti sisälsi Fabyn kynsilakkoja ja yhden Faby kynsienhoitotuotteen jonka esittelin jo tässä.

Muistatteko kun esittelin ensimmäisen Faby lakkani, sen ihanan punaisen? Mulle jäi Fabystä tosi hyvä mielikuva ja sarjan alus- ja päällyslakkaa olen käytellyt manikyyreissäni silloin tällöin.


Haluan myös kertoa kokemuksiani tästä yhteistyöstä. Olen hyvin mielissäni tästä että pääsen kertomaan teille ihan uudesta merkistä. Mulla on hirmu positiivinen mielikuva Helistä jonka kanssa olen kontaktissa tuotteiden tiimoilta. Edustajalla on suuri merkitys siinä mielessä että minkä mielikuvan minä saan tuotteista niiden edustajan kautta.
Pätee ihan jokaiseen yhteistyöhän jota mulla on täällä. Verrattuna muihin blogeihin, mulla ei ole kovin montaa yhteistyötahoa mutta sitäkin tärkeämpiä ne ovat minulle. Kivat ihmiset, aina on kaikki sujunut hyvin, kukaan ei painosta tai ole ikinä sanonut mitään mitä minun pitäisi tehdä tai miten kirjoittaa. Kaikki on ollut aina vapaaehtoista ja niin sen pitää ollakin. Kaikki täällä on aina omaa mielikuvaa ja käyttökokemusta tuotteista. Otan tuotteita vastaan ja jos innostun niin kirjoitan niistä ihan näppis sauhuten! Siksi olen ottanut Fabyn vastaan ja otan jatkossakin koska yhteistyö sujuu hyvin ja tuotteista olen löytänyt vain positiivista sanottavaa.


P3210011.ORF

Jos edustan jotain yritystä tai tuotemerkkiä niin tahdon tehdä sen oikeasta mielenkiinnosta ja innostuksesta. Mun mielestä sen kuuluu näkyä blogissa että pitää tuotteista oikeasti ja käyttää niitä oikeassa elämässä. Yhteistyöt eivät ole itsestäänselvyyksiä ja olenkin aina tosi ilahtunut uusista tuulista. Lisäksi yhteistyöt mahdollistavat rikkaan ja monipuolisen sisällön blogiin. Lähes kaikkia tuotteita joita edustan, ostan ja fanitan myös muutenkin. Mutta kaikkea en pysty ostamaan itse joten yhteistyöt mahdollistavat että pystyn esittelemään teille tuotteita laidasta laitaan, halvasta kalliiseen. Marketista salonkilaatuun.

Olinkin tosi iloinen saatuani Fabyn paketin, nämä lakat ovat niin ihania! Valitsin tällä kertaa kaksi duochrome lakkaa. Tummia ja syksyisiä sävyjä joten esitellään ne tässä kevätlakkojen välillä alta pois ;) lisäksi kiinnosti millaisia Fabyn duochromet ovat.Esmeralda In The Mirror on vihreäpohjainen duochrome joka pullossa näkyy taittava turkoosinviolettiin. Erittäin tyylikkään näköinen pullossa vai mitä sanotte? Koostumus oli mieleeni, kahdella kerroksella peittävyys eikä tässä näy siveltimen vetoja. Fabyn lakoissa on ohut mutta pigmenttinen ja nopeasti kuivuva koostumus.

P3210008.ORF

Lyhensin juuri kynsiäni ja vähän vierastan tummaa lakkaa näin lyhyillä kynsillä mutta hyvältä tämä näyttää. Väri kynnellä on selkeästi vihreä ja tietyssä kulmassa näkyy aavistus turkoosia. Ei kuitenkaan voimakkain omistamani duochrome mutta kiva silti. Laitoin tätä varpaisiinkin ja lopputulos on ihanan voimakas ja näyttävä. Tämä ei ole liian metallihohtoinen koska sellaiset lakat eivät ole ihan minun juttuni.Piristin lakkausta MagnoNailsin XL laatan leimoilla ja pikku timanteilla. Alus- ja päällyslakkana Faby, top coat ei sotke leimoja kun annat niiden kuivahtaa hetken. Pysyvyys Fabyn lakoilla tuntuu olevan hyvä. Tuttuun tapaani lakkausta en pidä kahta päivää pidempään. Mutta ei tämä lohkeillut tai mitään eikä päällyslakka menetä kiiltoaan.

Katsotaan sitten myöhemmin millainen se toinen duochrome on mutta Esmeralda vaikutti hyvältä, nättejä vihreitä lakkoja ei ole koskaan liikaa ;) Fabyn lakkoja voit ostaa Kauneutta.com verkkokaupasta 15 e kappalehintaan. Fabyn lakat ovat vähiten myrkyllisiä ( 5-free / TPO free ) eikä niitä testata eläinkokein. SanNails blogista löytyy myös Fabyn kynsilakkoja violetin sävyissä, käykää kurkkaamassa hänen mielipidettään merkistä ;)

12 kommenttia:

 1. Ihana lakka tuo Esmeralda In The Mirror. Tykkään tosi paljon duochromeista niissä on aina niin elävä pinta.

  VastaaPoista
 2. On kyllä nätskä lakka. Minusta jos on duo chrome, sen pitäis toimia niinku pullosa näyttää ja sit mua aina rupiaa ärsyttää ku pullosa on niin coolin näköne lakka ja sit kynsillä semmone pliisu ja efektiä ei nää. :/ Ihanat leimat, pitäis hankkia kunnon leimaustarvikkeet nii pääsis harjottelee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat kokeilemani duochromet on Dance Legendilla :) on mulla moniakin eri duochromeja, osassa voimakkaampi efekti ja joissain vaimeampi. Mutta nätti näinkin, vihreä-turkoosi lakka on hieno :)

   Poista
 3. Tämä on kyllä kaunis lakka! Ihan mun tyylinen :D Koristeluissakin oot onnistunut taas täydellisesti, nää on jotenkin ihanan mysteeriset tunnelmaltaan :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 tämä muuten olisi ihan sun värinen!

   Poista
 4. Onpa kiva lakka! :) Tuota topperia olisi mielenkiintoista kokeilla joskus itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä perustopperi, kuivuu nopsasti eikä sotke leimoja. On ohuenpuoleista ja laitankin joskus kaksi kerrosta ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3