lauantai 7. maaliskuuta 2015

Imperial, mustaa ja kultaa

Imperialilla teki mieli lakata heti uudestaan! Se on niin ihana :) lisäksi se sopii aika monen värin kaveriksi mutta paras yhdistelmä violetilla on aina kulta ja musta. Meikissäkin.


P3010002.ORF

P3010094.ORF

Jonkunmoinen skittlette lähti taas syntymään. Kaikki käytetyt lakat ovat ennen nähtyjä, aika vastakin. Violetti on siis Picture Polishin Imperial, musta liukuvärissä Picture Polish Darcy ja nimettömän musta tekstuuri on OPI Emotions. Vinyylit Vinyl It Up -nettikaupasta, tykkään näistä tosi paljon kun mielestäni taipuvat hyvin kynnelle. Ja samaa vinyyliä voi käyttää muutaman kerran! Säästöä, säästöä ;) kultaiset koristelunauhat jostain, kultaiset tähdet Born Pretty Storen kiekosta ( saatu ).




Violetti lakka liukuvärikynsissä on Essie Bond With Whomever. Laitoin sitä yhden kerroksen ja päälle HK Girl pikakuivattajaa ( saatu ). Sitten kynnelle kaksi kynsivinyyliä ja liukuvärjäys kosteaa meikkisientä käyttäen violetilla ja mustalla lakalla.


P3010032.ORF

Ihanat kynnet, kannatti nähdä vaivaa. Tykkään ihan kamalasti lopputuloksesta. Imperial toimii :)



16 kommenttia:

  1. Imperial toimiii todellakin! Miten kauan sulla pitää alla oleva lakka kuivua että siihen voi vinyylin töpätä ja ennen kaikkea kiskoa irti ilman että alempi lakka lähtee mukana? Niin ja paatko top coatin ennen vinyylin laittoa? Taidan olla vähän kärsimätön noitten vinyylien kanssa kun ne tarraa niin lujaa kiinni että hellurei lakat :D Emotions on muuten myös ihana ja oon tyytyväinen että hommasin sen! Tässähän on mun kaikki lemppari värit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tässä on kaikki minunkin lempparivärit :) laitan sitä HK pikakuivattajaa alla olevan lakan päälle. Annan kuivaa noin viisi minuuttia. Sitten laitan vinyylin aika hellästi, en liimaa kovin kovasti just sen takia ettei alla oleva lakka lähde mukana. Kaikkien alla olevien lakkojen pitää olla täysin kuivia, muuten repeilevät :)

      Poista
  2. Ai että miten kivat. Tuo väriyhdistelmä on kyllä täydellinen. Mä yleensä yhdistän violetin kanssa hopea mutta kulta pirulainen taitaa näyttää paremmalta :)
    Ja (tässä vaiheessa) ylemäpänä olevaan kommenttiin mun vinkki, että käytän vinyyleitä vielä vähän kämmenessä kiinni, ettei liima olisi kynnellä niin tehokas. Tämä kyllä välillä johtaa siihen, että ne saattaa vuotaa sivuilta mikä taas on vähän ikävämpi homma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopea näyttää myös tosi hyvältä! Ja vaaleanpunainen, kyllähän noita väriyhdistelmiä on nyt kun alkaa enemmän miettimään. Hei kiitti vinkistä! Pitää kokeilla. On tosiaan ihan totta että jos vinyyli on liian heppoisesti kiinni niin se valskaa sivulle :/

      Poista
  3. Kyllä nää on vaan aivan ihanat myös. <3 Imperial on vaan niin täydellinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani :) Imperial on kyllä paras lakkaostos pitkään aikaan!

      Poista
  4. Tuo liukuväri vinyyleillä on kyllä todella kaunis! Pitänee kokeilla joku kerta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) se on mun yksi lempparijuttu koristeluissa, aina tosi kiva ja helppo tehdä monilla eri väreillä.

      Poista
  5. kauniit ! <3 haluaisin niin paljon tuon Emotionsin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emotions kantsii hankkia, on aivan ihana. Sopii koristeluihin tai koko kynsille. Mulla on sitä kaksi minipulloa kun en isoa tajunnut ostaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3