sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Color Club Shift Into Neutral Collection Swatches

Minulla oli taas työn alla swatchit lempparimerkkini uusista kokoelmasta. Color Club julkaisi tänä keväänä neljä uutta kokoelmaa joten aloitetaan esittelyt Shift Into Neutral kokoelmasta.


P3270091

Kuten nimikin viittaa, kokoelma sisältää neutraaleja värejä vaaleasta tummaan. Mutta väriskaala on maanläheinen ja kaikki värit kaikille sopivia. Laatu kokonaisuudessa on erittäin hyvä, tässä kokoelmassa nähdään taas sitä Color Clubin parempaan suuntaan uudistettua koostumusta. Lakoissa on creme- ja jellykoostumuksen sekoitus. Entiset Color Clubit cremet olivat paksumpia ja jotenkin jämäkämpiä. Uudistuneet jelly-cremet eli crellyt ovat hiukan hyytelömäisiä, erilaisia levittäessä, huikean kiiltäviä ja vähän elävämpiä. Tykkään todella paljon! Hyvä uudistus! Color Club ei todellakaan suotta ole lempimerkkini *pusu*


P3260018.ORF

Blank Canvas


Kolmella kerroksella peittävä valkea crellylakka. Jää kynnelle tasaisen siistiksi, ei raitoja. Tämä ei ole samanlainen creme kuin Love Tahiry kokoelman On Cloud Nine. Tämä on hiukan luonnollisempi, kun taas Cloud Nine on kerralla paksua ja peittävää. On siis vähän makuasia. Jos haluat helposti peittävän ja hyväkäytöksisen valkean, osta On Cloud Nine. Jos tykkäät tehdä ranskiksia joissa on luonnollisen valkea kärki, ei sellainen eloton vitivalkea niin silloin hanki Blank Canvas.

P3260027.ORF

Blush Crush


Hento maitomainen crellynude. Sopii luonnolliseen lopputulokseen tai ranskalaiseen manikyyriin. Koostumus ei raidoitu, levittyy nätisti ja kuivuu nopeasti. Antaa kynnelle rakennekynsimäisen lopputuloksen. Kuvissa kolme kerrosta.

P3260032.ORF

Sweet Mint


Ylivaalea minttu. Aivan ihana! Juuri tälläinen minttu minulta on puuttunut! Ihana crellykoostumus jossa ei näy rantuja, joka kiiltää kauniisti ja levittyy nätisti kynnelle. Kolme kerrosta.

P3270012.ORF

New-Tral

Malvan vaaleanpunainen crellylakka joka peittää kahdella kerroksella. Ei raidoitu ollenkaan ja levittyy kauniin tasaisesti kynnelle.

P3270083.ORF

Barely There


Tässä se on; täydellinen nude! Ihana crellykoostumus joka on mehukas ja huikean kiiltävä! Kahdella kerroksella luonnollisen läpikuultava, pitkän kynnet saavat peittävyyden kolmella kerroksella ( kuvassa ). Tämä on ihana lakka, tässä huomaa miten koostumus on parantunut huimasti verraten 3-4 vuoden takaisiin Color Clubin nudeihin.

P3280002.ORF

Get A Mauve On It!
Malvanruskea crellylakka. Sekoitus vaaleanpunaista ja ruskeaa, silti nudemainen lopputulos. Kaksi kerrosta, ihanan neutraali "värikäs" väri! Ainut miinuspuoli että tekee käsistäni vähän punakan näköiset :D

P3280029.ORF

Midnight Mulberry
Kokoelman tummin lakka, murrettu violetti. Crellykoostumus joka peittää kahdella kerroksella. Mielestäni tässä on paksumpi koostumus kuin muissa. Crellyt muuten kannattaa kuivattaa kerrosten välissä kuivaksi kuten tietysti kynsilakka yleensäkin ;) mutta eritoten nämä levittyvät paremmin jos alempi kerros on kuiva.

P3270096

Color Clubin maahantuojana toimii CesarsShop. Lakat ovat 3-free eivätkä sisällä formaldehydiä eivätkä tolueenia. Pullokoko 15 ml ja hinta 10,90 e. Lakkoja voit ostaa "kynsilakkataivaasta" Vuorikadulta tai CesarsShopin nettikaupasta.

Ja pieni ilmoitusluontoinen asia :) nyt on tuota swatchien tekoa, koiranpennun tuloa ja kaikkea muuta "hässäkkää" elämässä. Olen postannut jonkun verran varastoon mutta en tiedä miten pitkään olen poissa pelistä käden takia. Olen ajoittanut postauksia ilmestyväksi joka toinen päivä joten älkää ihmetelkö hiipuvaa tahtia ;) tarkoitus on tottakai palata joka päiväiseen kirjoittamiseen mutta koska haluan tahdin pysyvän säännöllisenä, tulee postaus joka toinen aamu klo 6 toistaiseksi :) mutta pääsiäisenä on luvassa koiravauva postauksia!! Tänään mennään Hippua katsomaan ja pääsiäisenä sitten haetaan uuteen kotiin :)

Edit. Tässä Hipusta pari kuvaa!!!




Sellaista vauvauutista. Hei ja kommentoikaa mitä tykkäsitte näistä swatcheista ja tästä neutraalista kokoelmasta :) nappaako, puuttuuko sulta tälläisiä lakkoja? 

36 kommenttia:

  1. Tuo vihreä ja nude nousee myös omiksi lemppareiksi tästä kokoelmasta :) Kaiketi kiva maanläheinen kokoelma :)

    VastaaPoista
  2. Nätti kokoelma, tuo blush-sävy on iiihana!

    VastaaPoista
  3. Kauniin murrettuja sävyjä! Tuo vihreä ja vaaleanpunainen kolahtavat!

    VastaaPoista
  4. Sweet Mint, Midnight Mulberry ja Get A Mauve On It taitaa olla mun lempparit, ihania sävyjä. <3

    VastaaPoista
  5. Mä haluaisin mintun, tummimman ja Hipun rapsuteltavaksi :) <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :) luin että mikä se kolmas lakka olisi mutta olikin Hippu :D

      Poista
  6. Meidän Hipulta lähti täältä iso, lämmin ja pörröinen hali hipulle :) Onnea kaulalle, ja hänen uudelle perheelleen!

    Hippunen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Hippu saa terveiset kunhan tulee uuteen kotiinsa :)

      Poista
  7. Kyllä tuo Sweet Mint on kokoelman helmi ja ainut minkä haluaisin tuosta kokoelmasta! :)
    Aww, mä en kestä..... <3 HIPPU!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kestä minäkään. En malttaisi odottaa perjantaihin mutta onneksi päivät menee nopeasti!!!

      Poista
  8. Täytyypi käydä Cesarsilla katsomassa IRL Neutraleja. Parikin kävi swatcheista silmään sillä tavalla.. Ja Hippu ♥ ! Ruskeat sukat etujaloissa ja pentuturkki... Sulan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kestä minäkään, silmät on sydämminä kun näitä Hipun kuvia katselee. On lakatkin ihania, hyvä kun pääset livenä tsiikaamaan :)

      Poista
  9. Tosi kauniita lakkoja. :) Noista useampi kelpaisi kokoelmaani, mutta koetan rajoittaa shoppailuani. :P Milloin sinulla on leikkaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 13.4. Tasan kahden viikon päästä! Minäkin yritän rajoittaa...just mietin tarviinko uusista Picture Polisheista jotain... :D

      Poista
    2. Mulla on ollut parin päivän sisään Picture Polishin Sizzle varmaan kolmesti ostoskorissa. En vaan pysty painamaan Osta-nappia! Pitäis säästää kesän reissuihin vähän käyttörahaa. :) Mä sain jostain ihmeestä päähäni, että oot jo menossa/oot jo ollut leikkauksessa. :o Mutta äkkiä ne kaks viikkoa kyllä menee, sitten on entistä ehompi käpälä. :)

      Poista
    3. Toivottavasti on! Ja että leikkaus auttaa :)
      Minä sain hillittyä itseni että ostin vain yhden uusista Pictureista. Se on varmasti ihana sitten! Niinhän sitä pitäisi säästää...kun on aina tuota rahanmenoa :) en pysty kehottamaan sinua säästämään kun ne Picturet on niin ihania. Jos sulla ei vielä yhtään ole niin ihastut varmasti laatuun!

      Poista
  10. Voisin ottaa tuon Sweet Mint -lakan! Täällä kommenteissa näyttää moni muukin ihastelevan sitä. Se on ihanan keväinen eikä ainakaan mulla ole tuollaista. Oikein paljon tsemppiä käsioperaatioon ja toipumiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuja on monenlaisia ja joskus on hankala valita. En tykkää enää hirmu kirkkaista vaan enemmän tälläisestä hyvin neutraalista mintusta. Noissa muissakin uusissa Color Clubin kevätkokoelmissa on minttuja, kaikki vähän erilaisia ja hankala vertailla. Tämä on kuitenkin mieleinen :) Kiitos tsempeistä, toivotaan etten olisi yksikätinen kovin pitkään...

      Poista
    2. Yleisesti ottaen kirkkaat lakat tuntuvat jäävän mulla käyttämättä. Poikkeuksen tekevät pinkit ja punaiset, joilla tekee mieli "irrotella" kesäisin.

      Ja nyt vasta huomasin, että se leikkaus onkin sulla vasta kahden viikon kuluttua... Mutta onpas fiksua, että alat varautua siihen ja muutat postaustahtia jo nyt. Me lukijat arvostamme (tai ainakin minä arvostan) tällaista panostusta! Noh, todennäköisesti ehdin toivotella onnea matkaan vielä uudelleen ennen sitä, joten en jaarittele nyt enempää. :)

      Poista
    3. Ihan sama täälläkin, tykkään kyllä kirkkaista mutta enemmän ovat kesäajan lakkoja. Neutraalit taas sopivat ympäri vuoden :) juu, olen tästä käsijutusta höpötellyt täällä välillä ja kyselin jossain postauksessa toiveita että mitä voisin postata silloin kun en voi lakata :) kynsiä kuitenkin pääasiassa käsittelen niin jos ei voi lakata niin vähän hankala :D
      Koin itselle mukavammaksi että kirjoitan hieman varastoon että ei tarvitse väkisin keksiä jutun juurta. En myöskään halua olla ihan hiljaisuudessa koska blogi on mulle henkireikä ja yksi keino seurustella ihmisten kanssa. Ja itsekin lukijana arvostan vaikka hiljaisempaa mutta säännöllistä tahtia toisinkuin ihan epäsäännöllistä ja yhtäkkistä hiljaisuutta :) kiitos, oli kiva mukava kuulla palautteesi!

      Poista
  11. Kivalta näyttää tuo kokoelma ja voi, kun on lutunen koiruli. <3 Ihana.

    VastaaPoista
  12. Kokoelma näytti ihanalta, mutta tuo karvaturri nyt kyllä oli postauksen valloittavin kohta. Voi lutumutunutu.... iiih! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin ihan oiiii ja vooooi koko ajan, tulis jo perjantai :) en mitään muuta malta ajatellakaan :)

      Poista
  13. Kivat swatchit! 2 alinta sävyä (Mauve On It ja Midnight Mulberry) on ehkä eniten mieleeni, mutta silti kokonaisuutena tää kokoelma ei nyt onnistu valloittamaan mua puolelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle yläpuolisko oli mieleisin, nudet ja neutraalit menee aina ♡

      Poista
  14. Tuo Barely There on tosi kaunis! Ja voi eikä miten suloinen koiravauva teille onkaan tulossa, oih <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvaa odotellaan niin kovasti, enää pari päivää :)

      Poista

Kiitos kommentista <3