torstai 5. maaliskuuta 2015

Aina ei tarvitse ostaa uutta

OPI Brights 2015 kokoelmassa ilmestyy ihana neonpinkkiglitter höpötyslakka Pink & Needles. Ajattelin että ehkä haluan sen mutta sitten...njääh, en kuitenkaan käyttäisi varmaan kovin usein. Sitäpaitsi onhan noita lakkoja kertynyt! Tuli myös mieleen Color Clubin Poptastic Remix kokoelman glitterit ja etenkin My Generation.

P2260009.ORF

My Generationissa on läpinäkyvä pohja sekä valkeita ja neonpinkkejä kuusikulmaista glitteriä kahdessa eri koossa. Ei tämä tietenkään samanlainen oli kuin Pink & Needles koska tässä on valkeaa seassa. Näpertäjä saattaa kyllä nyppiä valkeita pois ja laittaa kynsille pelkkää pinkkiä...itse kun yleensä pyyhin isoja glittereitä paperille ja siitä asettelen kynnelle. Niin tein tässäkin Ranskiksessa.


Kolusin Helmeriä, aika usein käyn läpi lakkapulloja ja sekoittelen niitä. Aina sieltä löytyy helmiä; tällä ja tällä pitää lakata! Nyt käsiin osui Color Clubin Personal Stylist, aivan ihana sininen lakka jonka finish on satiinimaisen kiiltävä ja viettelevä. Kaksi kerrosta riitti kärkiin. Ihana lakka jota rehellisesti sanoen en ole käyttänyt. Mutta heti tule se mielleyhtymä; repäistään tänään kunnolla ja tehdään sini-pinkki french mani! Lyhensin kynsiä ja ne tuntuvat taas niin nysiltä. Vaikka ovathan ne paremman näköiset kuin ylipitkät :) lyhyissä kynsissä tykkään käyttää nudelakkaa tai tehdä ranskiksen.

 P2260005.ORF

Laitoin kynsiin lisäksi Born Pretty Storesta saatuja siirtokuvia. Pinkit ruusut toimivat aina, tässä linkki siirtokuviin. Personal Stylist vitosen alessa ja My Generation kympin normihintaan. Molemmat saatu CesarsShopista.

Onko teillä jotain tiettyä tyyliä jota suositte lyhennetyissä kynsissä, ainakin minusta ne tuppaavat tuntumaan nysiltä pari-kolme päivää?


28 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Semmonen höpötys, hassu lakka, vähän tyttömäisen riehakas :D

      Poista
  2. Ihanat ihanat! :) väriyhdistelmä toimii!! :)

    VastaaPoista
  3. Mun pitäisi ehdottomasti saada tämä sun asenne itsellenikin. OPIn glitter kiinnostaa kovasti mutta enpä ole käyttänyt näitä ihania CC:n glittereitäkään vielä. Mulla taitaa olla paha tapa vain hamuta lakkoja, mutta niiden käyttö jää sitten toissijaiseksi :). Tuo sininenkin on kyllä upea. Mahtaakohan sitä löytyä mun laatikosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh löytyyköhän sitä :D mulla on jonkun sortin ähky ja yritän hankkia vaan ne mitkä oikeasti kiinnostaa. Eikä ole oikein ylimääräiseen rahaa kun tuntuu muitakin menoja olevan ja koiranpennulle pitää hankkia vaikka mitä :) en tiedä millaisen neuvon sulle antaisin? Mieti oikeesti tarviitko ja lakkaatko sillä useamman kerran vai kiinnostaako se vain hetken ajan?

      Poista
  4. Aah, toi My Generation on niin ihana. <3 Pitäisikin lakata sillä taas pitkästä aikaa. :)

    VastaaPoista
  5. Voiiii miten upeat kynnet! Kasvaisipa itselläkin nopeasti niin sais jotain tuommoista kivaa lakkausta. :) <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  6. Hei

    Olen ihan koukuttunut sun blogiin, vaikka olenkin ihan kynsitumpelo ja käeni ovat ihan karmeassa kunnossa. On kuitenkin kiva ihailla sun kynsiä. :)

    Mietin että voisitkohan joskus tehdä jonkun tutoriaalin kuinka muotoilla kynsistä kauniit? Kun yritän itse, on tuloksena jotain lapionlavan näköistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kun käyt lukemassa :) laitetaan toive korvan taakse. Itse muotoilen kynnen luonnollisen muodon mukaan, se on helpoin ylläpitää jos on aloitteleva viilaaja :)

      Poista
  7. Tosi kauniit lakkaukset! Hyvin sopii pinkki ja sininen toisiisa. :) Ois kiva, että mullaki kynsiä pitäis lyhentää sen takia ku ne on niin pitkät, ei sen takia että joku nurkka lohkiaa.. D;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nyt koputan puuta kun sanon että ensimmäinen talvi vuosiin kun ei mitään onnettomuutta sattunut...

      Poista
  8. Ihanat lakkaukset, mä tykkään usein käyttää tummia värejä heti sen jälkeen, kun oon lyhentänyt kynnet. Jotenkin esim. musta näyttää lyhyissä kynsissä paljon makeammalta kuin pitkissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä, minustakin tummat näyttää hyvältä lyhyissä kynsissä. Mutta silti itsellä välttelen, tuntuu että näyttää nakkisormilta..

      Poista
  9. Natsaa kyllä hyvin yhteen eikä todellakaan aina tarvi sitä uutta :)

    VastaaPoista
  10. Very well done combination and the final effect is mind blowing beautiful!

    VastaaPoista
  11. Hienot! Olisi pitemmät kynnet niin kokeilisin tälläistä puolet nakuna lakkausta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3