sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

100% Nude Nails Week - Ensivilkaisu Zoya Satins kokoelmaan

Zoya lakkojen maahantuoja NailCity lähetti minulle kevään uutuuksia blogiesittelyyn. Nämä Naturel Satins kokoelman lakat olivat muutenkin ostoslistalla joten suuret kiitokset näistä! Mahtavaa että Zoya on mukana mattabuumissa ja heiltä nähdään satiinipintaisia lakkoja, mattoja kun on nähty jo muilta merkeiltä.


Millaisia satiinipintaiset lakat ovat? Mattapintaisia mutta näissä on vähän hillittyä kuultoa. Jos pitäisi valita niin ehkä tykkään enemmän satiinista kuin matasta. Jos nämäkin olisivat mattapintaisia niin nämä hukkuisivat muiden kevään mattalakkojen joukkoon. Satiinipinta tekee lakasta ehdottomasti hiukan elävämmän eikä lakan pinta ole niin kuolleen ja kylmän näköinen.



Ja nämä pullot! Ihania huurrepulloja! Todella kauniita. Värit ovat ihanan neutraaleja eivätkä liian tummia. Valitsin neljä minua kiinnostavaa lakkaa. Kaunis keväinen vaaleavihreä Sage, nude vaaleanpunainen Brittany, vaalea taupe Rowan ja siniharmaa Tove. Tove Hansson :D Tove oli mun suosikki Kingissä, tuli heti mieleen Tove -lakasta :D



Ensimmäisinä nudeviikolla tottakai nudekynnet Brittanyllä ja Rowanilla. Molemmista lakoista tuli mieleen triojäätelö, nams! Zoyan satiinilakat levittyvät siististi, ehkä pientä kaljuuntumista ekalla kerroksella mutta verrattuna muihin ( Essien tai Mavalan matat ) nämä levittyvät huomattavasti paremmin. Täydellinen peittävyys tulikin jo toisella kerroksella. Päällyslakkaa ei laiteta satiinilakan päälle.

P3070011.ORF

Tykkäsin siitä että näillä oli helppo lakata koska ei tarvinnut pitää kiirettä ( kaljuuntumisen vuoksi ) joten nämä eivät valuneet kynsinauhoille. Ei tarvinnut paljoa siistiä kuvia varten. Kuivuivat nopeasti ja pinta on kivan näköinen. Matta mutta pientä hohtavuutta näkyy. Pidin lakkoja kaksi päivää eikä tullut lohkeamia, pidempää kestävyyttä en testannut :)

P3070008.ORF

Zoya lakat ovat 5-free jos etsii vähiten myrkyllisiä lakkoja. Voit tilata Zoya lakkoja oman paikkakuntasi jälleenmyyjältä ( tässä ) tai sähköpostitse info@nailcity.fi. Lakat maksavat n. 15 e.

Muistakaa tukea suomalaista yrittjyyttä jos vaan budjetti antaa periksi. Itsekin kannan vähäiset roposeni mieluummin suomalaisen yrittäjyyden tukemiseen juurikin sen vuoksi että täälläkin olisi valikoimaa eikä aina tarvitse tilata ulkomailta :)  

Miltä Zoyan satiinilakat vaikuttavat? Tulitko hankkineeksi jotain vai eikö mattapinta iske yhtään?

22 kommenttia:

  1. Niin on nätti lakka tuo v.punainen, nam!
    Ja Myyrä kynsi! :D

    VastaaPoista
  2. Nää on niin ihanan värisiä. En tarpeeks edes pysty hehkuttaan, kuinka upeilta ne näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin. Ja nuo värit on tosi kivat, kevään vihreää täytyy testata seuraavaksi ja laittaa pysyvyys koetukselle työpäivän ajaksi ;)

      Poista
  3. Tosi hyvän värisiä nuo kaikki lakat ^_^ Tykkään tosi paljon mattapintaisista lakoista mutta nuo mattalakat ilman päällyslakkaa tuntuvat lohkeilevan ja kuluvan turhan helposti pois omalta kynneltä. Tosin olen testaillut vain yhden merkin mattalakkoja joten täytyisi ehkä kokeilla muitakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin mattalakat kuluvat jo samana päivänä, oli merkkinä OPI tai Mavala. Essie muistaakseni pysyi paremmin mutta yleisesti huonosti ne pysyvät. Näitä pidin pari päivää ja ei lohkeillut :)

      Poista
  4. Minä tilaan Zoya lakat Suomesta heti kun vaan vapauttavat myynnin suomalaisiin nettikauppoihin, ei aiemmin :)
    Joten ulkomaisiin kauppoihin törsään rahani :)
    MinnaK.

    VastaaPoista
  5. Onpa upea koostumus lakoissa, kauniin elegantin näköiset kynsissä! Tykkään myös huurretusta lasista pulloissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minuakin viehättää kaunis ja erilainen pullo sekä ihana satiinipinta :)

      Poista
  6. Nättejä ovat! Pinkki varsinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän tänään lakata tuolla vihreällä, se on kanssa nätti :)

      Poista
  7. Se on kyllä harmi, että verkkokaupoista ei Zoyaa saa, paitsi maahantuojalta, muuten pitää ostaa liikkeestä. Joensuussa ei ole yhtäkään liikettä, Lieksassa/Liperissä oli, mutta on lopettanut kun ei listassa enää ollut, tosin en olisi sinne päässytkään :D

    Näistä tulee mieleen Sally Hansenin Lace - lakat, kun pinta jää tuommoiseksi rypylikkääksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ne Lace lakat ovat vielä ryppyisempiä, nämä ovat kauniimpia :)
      Onneksi NailCityltä tilaaminen ei ole sen vaikeampaa kun verkkokaupastakaan ja hyvin on valikoimaa :)

      Poista
  8. On se vaan kumma laji että yksi saa lähetellä lakkoja ympäriinsä kun se muilta killetään. Ei vaan mene kupoliin joten saa mun puolesta olla vaikka kauniita ovatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta eikös se pääasia ole että saamme suomesta Zoyaa, ei meillä mitään täällä olisi jos emme tukisi suomalaisia yrittäjiä :)

      Poista
  9. Nää satiinit on niin ihania! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3