keskiviikko 2. lokakuuta 2024

Rasvoittuva ja kiiltelevä iho? Lue tämä vinkki!!!

Tiiättekö mitä? Kuulin sunnuntaina sellaisen meikkivinkin että se on pakko jakaa teillekin. Kokeilin tätä nimittäin maanantaina ja eilen. Ja se toimii sekä mullisti meikkaukseni!

Mullahan siis rupeaa naama kiiltämään melko äkkiä kiinnityssuihkeesta huolimatta. Ja vaikka on matta pohja, puuterointi jne jne kaikki jutut. Se on ärsyttävää! Mutta olen siihen tottunut ja ajattelut että huono kiinnityssuihke, joku puuteri pielessä tai perus hikinaama vaan. Kuulin @misspiggyspearlsin Instagramista vinkin jossa kiinnityssuihkeen jälkeen painellaan kasvot läpi puuterivipalla. Jossa ei ole siis mitään eli minunkin tapauksessa puuteroinnin jämät. Käytän tuota LH vippaa joka on minusta tosi hyvä. Ja tämä kikka vaan toimii! 

Naama kiiltää vähemmän ja meikki pysyy huomattavasti pidempään aloillaan. Mulle paras hetki puuteroida on kun kiinnityssuihke on asettunut, silloinhan se näyttää vielä hikiseltä ja kiiltävältä. Painelen vipalla ja vihdoin naama on matta! Ja pysyy kivempana kuin ennen. Mitenkähän en ole itse tätä juttua ikinä älynnyt?

Oliko tää sulle ihan tuttu juttu vai meinaatko kokeilla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3