keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

Kuusi kesän 2024 ihonhoitotuotetta

Hei! Päivän postauksessa katsellaan lähemmin kuutta ihonhoitotuotetta jotka ovat olleet nyt käytössäni. Kesällä ihoni on rasvoittuvampi, vähän epäpuhtaampi mutta kirkkaan näköinen. Kuivuutta ei tunnu ikinä, ehkä joskus meikkiä levittäessä jos käytössä pelkkä hoitoneste...mutta voiteet eivät meinaa imeytyä eikä iho tunnu vaan vaativan mitään tuhdimpaa. Hoitoneste ja seerumi on käytössä aina, samaten sy-voiteet, niitä en skippaa ikinä!

Kevyttä kosteutusta, kuorintaa epäpuhtauksiin ja naamioita! Rakastan kaikkia savinaamioita ja kesällä käytän niitä ahkerammin.

Tash Sisterhood Empow Hydro Glow Moisturizer + Hyaluronic Serum
Voidetta olen käyttänyt talvesta asti pois ja seerumin otin nyt käyttöön edellisen loputtua. Seerumista pidän todella paljon, sen koostumus on ylellisen tuntuinen ja imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen kuitenkin kosteutetun ja täyteläisen tuntuiseksi. Toimii meikin alla mainiosti!
Kosteusvoide oli mukavampi tuossa keväällä, nyt se tuntuu vähän rullaavan meikin alla vaikka ei varsinaisesti hirmu paksua olekaan. Molemmat tuotteet tuntuvat ylellisiltä, eivät tuoksu voimakkaasti ja jättävät ihon todella kimmoisan tuntuisiksi. Pullot on kauniita ja tämä kaksikko toimii hyvin yhdessä. Kuivaihoiselle nämä eivät ehkä riitä mutta rasvoittuvalle, ikääntyvälle iholle oikein hyvin.

Espa Overnight Glow Enzyme Peel
Hedelmäentsyymejä ja AHA-happoja sisältävä yöksi jätettävä kuorinta. Itse käytän ihan normaalina kuorintana ja toimii niinkin. Espan tuotteet on aina olleet mieluisia ja kauneusboxissa tai kalentereissa näitä on kertynyt minulle. Yleensä tykkään todella paljon entsyymikuorinnoista. Tämä tuoksuu hedelmäiselle ja on miellyttävä käyttää ennen naamiota, ihosta tulee kyllä puhdas. Yönaamiona ei siksi koska nukun kyljellään enkä halua Marimekon tyynyliinaan sotkua :)

Kate Somerville Exfolikate Glow Moisturizer
Boxycharmissa tullut AHA-happoja ja entsyymeja sisältävä kasvovoide joka kuorii kevyelti ihoa. Tätä käytän kyllä harvemmin, on niin rasvaista ja tätä ei suositella edes päiväkäyttöön kesälle ilman suojakerrointa. Syksymmällä otan sitten tehokäyttöön tämän. Hyvältä tuotteelta vaikuttaa, sen mitä olen ehtinyt käyttää. En muista onko minulla ennen ollut tälläistä voidetta mutta kuorintoja kylläkin.

Skinfood Egg White Pore Mask
Otin tämän kesäksi käyttöön kun arvelin tarvitsevani tehokasta savinaamiota. Mutta tämä ei sellainen kuivattava naamio olekaan! Kananmunanvalkuaista ja kaoliinia sisältävä kasvonaamio joka auttaa hillitsemään ihon rasvoittumista ja pitää ihohuokoset puhtaampina. Tämä valkoinen naamio ei jämähdä iholle eikä tunnu kuivalta. Mutta on helppo pestä pois eikä jää sellaisena rasvakalvona iholle, sitä inhoan joissain naamioissa jotka eivät kuivu iholle. Tämä on ihana kesätuote ja miksei sopisi muihinkin vuodenaikoihin rasvoittuvalle tai sekaiholle :)

Cosrx Original Clean Pad
Salisyylihappoa, pajukuorivettä ja BHA-happoa sisältävät kuorintalaput. Nämä on huippuja ihonhoidon viimeisenä osana. Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle nämä on toimivia, tykkään pyyhkiä kasvot näillä läpi. Eivät kuivata tai kirvele iholla. En tiedä onko kuorintalaput enää niin suosiossa mutta itse tykkään käyttää. Ei nämä tunnu miltään kasvoilla mutta likaa jää aina, eli kai nämä jotain tekevät ;)

Sellaiset tuotteet tällä kertaa. Oletko sinä kokeillut jotain näistä? Millainen ihonhoito sulla on kesällä käytössä? Ja onko täällä muita rasvanaamoja kuin minä, tuntuu että lastalla saisi vetää hikeä ja rasvakerrosta töissä pois naamasta...

6 kommenttia:

  1. Noi Tash Sisterhoodin tuotteet on aivan ihania ja toimii omalle iholle just eikä melkein. Se Retinoil-öljy peittoaa kaikki luksusmerkit mennen tullen, en ole koskaan käyttänyt mitään niin ylelisen tuntuista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kyllähän nämä tuntuu tosi luksukselta :)

      Poista
  2. Näitä on aina mielenkiintoista lukea. Sulla on kivoja tuotteita käytössä! Mullakin taitaa olla sekä tuo ESPA että Kate Somerville myöskin boksista tulleina. Tashit vaikuttavat ihanilta ja ylellisiltä. On tosiaan ihan tuntematon merkki itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Saa aina ideoita ja himotuksia kun näitä muilta lukee ;) harmi kun ei enää boxeja tule, ei tule testattavaa mutta kyllä niitä kaapissa muutenkin riittää...

      Poista
  3. Tosi kiinnostavia tuotteita! Varsinkin tosta Kate Somervillestä oli kiva lukea, kun multa itseltänikin se löytyy enkä oo sitä vielä korkannut. COSRX:n kuorintalaput alkoi myös kiinnostaa. Mä tykkään tosi paljon tollasista kuorintalapuista, mutta täytyy myöntää, että just pari kuukautta sitten heitin edelliset vastaavat pois, kun ne oli päässeet kuivahtamaan sinne purkkiin.. Ja ne oli vielä First Aid Beautylta, jotka on mun ihan suosikkeja olleet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D mulla ne kuorintalaput on heti hollilla kun peilikaapin avaa että varmasti tulee käytettyä. Niillä on tosi mukava viimeistellä ihonhoito :) kyllä ne meinaa mullakin unohtua, pakko vaan väkisin muistaa käyttää. Nuo Somervillet on nyt helteillä ollut vähän liian tuhteja mutta tuota olen yrittänyt käyttää. Kipristelee vähän kasvoilla että toimii varmaan, mutta aamulla en voi laittaa kun en sitä aurinkosuojaa käytä. Illalla ihan hyvä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3