keskiviikko 9. lokakuuta 2024

Pari Huda Beauty meikkiä ja uusi suosikki 38 ripsiväri

Halusin kokeilla jotain uutta ns.38 ripsaria joten päädyin testaamaan Cliniquen ripsaria. Ainut vaatimus 38 ripsarille on että se ei saa sisältää propyleeniglykolia, sen on oltava laadukas ja tehtävä kivat ripset. En pidä halpisripsareista eikä niissä toimivaa 38 taida ollakaan, normaalia tai vedenkestävää en enää käytä koska molemmat tuhraavat ylä- ja alaluomet päivän mittaan. Onneksi on olemassa 38 ripsivärit vaikka tuskin nämä kaikkien suosikkeja on ;) postauksen lopussa kysyn sinun suosikkiasi joten kerro millaista ripsiväriä sinä käytät :)

Clinique Lash Power Mascaraa lupaa kestää 24 tuntia ilman varisemista ja leviämistä, kestää hikoilun, sateen, kyyneleet. Ja valehtelin tätä 38 ripsariksi, poisto tapahtuukin 39 asteessa ;) sori! Tämä myös pidentää ripsesi, on allergiatestattu ja hajusteeton. Ei sisällä propyleeniglykolia/propanediolia. 

Ihastuin tähän heti ensivedolla! Olen käyttänyt aiemmin MAC Extended Play Gigalashia joka on hyvä perusripsari, ei leviä mutta lopputulos on aika luonnollinen. Cliniquella saa paljon näyttävämpää alusta alkaen, pidemmät ja tuuheammat ripset. Menee helposti hämähäkkimäiseksi etenkin kun itse kerrostan aika paljon, mutta helppo korjailla eikä ole niin vetistä kuin MAC. On jähmeämpää ja sen tuntee kyllä poistaessa, tämä on vaikeampaa pestä pois mutta lähtee kyllä. Veden on vaan oltava hyvin lämmintä ja loppuihin käytän silmämeikinpoistoainetta. Mutta mulla on aina melko vahva meikki. 

Clinique Lash Power ei ole kertaakaan sotkenut ylä- tai alaluomelle joten se on 100% luotettava. Hinta pyörii 30 e molemmin puolin. Itse ostan varmaan aina Kicksiltä kun sieltä saa alennuksia. Helposti saatavilla, klassikkotuote vaikkakaan en ole hirveästi Cliniquen meikkejä käyttänyt. Kiva kuitenkin että tutustuin tähän, ei tarvinnut pettyä. Alla pari kuvaa joissa tämä käytössä, vaikkakaan nämä ripsarin esittelykuvat ei ole ikinä ollut vahvuuteni, kiitos raskaiden luomien ja vahvojen rajausten ;) 

Hudan luomivärit on siitä ihania että vaikka laitat montaa väriä, ihan vaikka vastaväriä, ne sulautuvat yhteen, ovat todella helppoja häivyttää ja näyttävät pirun hyvältä! Tämä meikki on tehty Naughty Nude paletilla ja siinä on käytetty punaisen ja sinisen sävyjä :) rajaus Morphe Make It Big ja ripsissä Clinique.

Tässä Hudan Rose Quartz, ripsissä Clinique ja rajaus Fentyn Flyliner.

Tämän meikin tein Huda Rose Quartzilla, yhdistin siihen violetin rajauksen ja ripsarina Clinique. 

Millaista ripsiväriä sinä käytät? Tavallinen, waterproof vai 38?

ps. Olettehan lukeneet aiemman Fenty Beauty meikkivoide -postauksen?


20 kommenttia:

  1. Mä en oikein koskaan tuon ripsarin kanssa päässyt sinuiksi, ja niitä taitaa vieläkin jostain syystä ainakin pari minikokoista täällä jossain pyöriä. En nyt muista olenko koskaan noista edes blogannut.

    Korkkasin just Reininristeilylle sen alkuperäisen 38° Sensain pidentävän ripsivärin, johon mulla on myös primeri. Yritän muista siitäkin kirjoitella blogiin jossain vaiheessa.

    Mulla on vähän niinkuin monilla naisilla: "ei ole mitään päällepantavaa", vaikka kaapit pursuavat vaatteita. Sama koskee blogipostausaiheita. Tuntuu, että välillä ei millään keksi, mitä kirjoittaisi, mutta katsaus varastoihin (jopa täällä Saksassa, jonne muuttaessa päätin, "etten mitään turhaa osta") paljastaa, että onpa niin paljon, josta pitäisi kirjoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Sensaissa on propyleeniglykolia niin siksi en ole pystynyt kokeilemaan :) mullakaan ei ole ikinä mitään vaatteita eikä aiheita mistä kirjoittaa blogiin :DD

      Poista
  2. Ehdottomasti vain ja ainostaan 38-ripsareita. Ajatuskin silmämeikin puhdistusaineista alkaa kirvellä silmissä (en siis käytä juuri muita meikkituotteita). Alunperin käytin Sensaita, mutta kun sen hinta nousi, vaihdoin Cliniqueen ja nyt viimeisimpänä on käytössä Idun mineralsin Vatn. Idunin Vatn on minusta parempi kuin Clinique: peseytyy pois ainakin helpommin ja tarkemmin vedellä. Idunin ripsaria on myynyt Yliopiston apteekki ja nyt myös Stockmann ja tietysti Lyko verkkokaupassaan. -q ps. upea tuo silmämeikkisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 onko tuossa kuituja, tuntuuko ne silmissä? Kurkkasin incin ja harmi kun on propanediolia, en siis pysty käyttämään :/ mutta ehkä jollekin muulle tästä suosituksesta on apua :)

      Poista
  3. Mun suosikki on Sensain isoharjainen ..onko tuuheuttava vai pidentävä. Sikakallis, mutta tekee kauniit ja kaarevat ripset. En taivuttele. Nyt on Lancomen semmonen pinkki pakkaus ja en tykkää laisinkaan..jostain setistä saanut sen. Cliniquelta oon kerran käyttänyt ripsarin..mikä oli en muista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Sensai olisi kiinnostanut kokeilla kun onhan se legendaarinen...mutta kun en pysty käyttämään :( Lancomella on tosi hyviä ripsareita mutta en pysty enää niitäkään, on niin raskaat luomet että vesiliukoinen leviää...

      Poista
  4. Muistelen joskus käyttäneeni yhden tällaisen ripsarin minikoossa, mutta joku siinä tuntui mättävän. Ehkä pitäisi virkistää muistia ja testata uudelleen? Oma suosikki 38-ripsari on Dermosilin Maximizing Moist Proof. Käytän sen lisäksi vaihtelevasti ihan tavallisia vesiliukoisia ripsareita. Vedenkestävät suttaa, kun olen rasvanaama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa okei, mikähän olisi ollut kun Dzinnikään ei tykännyt? Ehdin jo Dermosilista innostua kun pitäisi tilata sieltä muutenkin, mutta taas propanediol :/ mutta hyviä arvosteluja saanut ja pidän Dermosilin tuotteista kyllä :)

      Poista
  5. Hei, minä tykkään kokeilla usein uusia ripsareita, ja joitakin ostelen uudelleenkin. Alaripsissä olen jo vuosia käyttänyt Sensain 38-ripsareita, paras niistä on Lash volumiser 38, joka tälläkin hetkellä on käytössä. Yläripsissä voin käyttää vesiliukoistakin, kunhan on sellainen ettei sotke yläluomia. Kerroit ettet tykkää halpis-ripsareista, mutta pakko silti kysyä oletko kokeillut Catricen Glam&Doll easywashoff-ripsaria? Minä ostin kesällä jo toisen sellainen, piti saada helteiselle rantalomalle ripsiväri, joka ei varmasti leviä yläluomiin, ja Catrice ei pettänyt kertaakaan kahden viikon lomareissulla : ) Suosittelen testaamaan!
    t. Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä :) olen joskus kokeillut jotain vesiliukoista Catricen Glam & Doll ripsiväriä enkä kyllä valitettavasti tykännyt :) tämän 38:n googletin ja harmi kun siinäkin on propanediol, en pysty käyttämään. Mutta olisi kiinnostanut ja näistä suosituksista on varmasti apua monille kommenttikentää lukeville, en ole edes tiennyt että Catricella on ns.38 ripsiväri :)

      Poista
  6. Ihania meikkejä, rajaus on ihan täydellinen!
    Parhaita maskaroita on Lorkun Lash paradise ja Volume million. Se uusin (kultainen tuubi) on välillä hyvä ja välillä huono.
    T: milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 en ole aikoihin käyttänyt L`orealin ripsareita just kun en pysty. Mutta muistan että Lash Paradise oli hyvä!

      Poista
  7. Mulle vain 38-ripsareita kiitos. Suosikki on Tonymolyn pandaripsari ja Idunin Vatn. Tuo Clinique on ok myös, mutta Sensain 38 on minusta meh. Lancomen Idole ei kai ole oikea 38 mutta pysyy silti yhtä hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pandaa en pysty käyttämään enkä tuota Idunia, tämä se just on tosi vaikeeta tässä ripsarin löytämisessä. Lancomen Idolea en ole testannut paitsi meikkivoiteena ja sehän on loistava <3

      Poista
  8. Suosikkini on Clarinsin Wonder Perfect Mascara 4D, ihan perusmascara mutta pysyy mulla hyvin naamassa eikä kuivahda hylsyyn heti. Tätä olen käyttänyt aika monta kappaletta.

    38 mascaroista Sensain se tuuheuttava on suosikki. Nyt on käytössä Tony Molyn Panda's Dream, ostin kokeiluun. Pysyy hyvin, mutta jotenkin ei ehkä sovi omille silmilleni - vesirajassa tuntuu koko ajan kun olisi _jotain_, kun tätä on ripsillä. Ei siis jatkoon, vaikka hylsy onkin supersöpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä muistan tuon Clarinsin, se oli todella hyvä ripsiväri! Ja kaunis hylsy, tykkäsin :)) siis just tuo, siinä pandassa on propyleeniglykolia joka tekee mulla just tuon tunteen että silmissä on jotain, niitä ärsyttää, kutisee ja lopulta ne alkavat vuotaa vettä. Ja se kirvely ja vuotaminen jatkuu vaikka meikit poistaa, se ärsytys jää päälle. Se loppuu vasta kun karsin kaikki meikki- ja ihonhoitotuotteet pois joissa on propyleeniglykolia. Siksi tämä ripsivärin metsästys on tosi vaikeaa ja käytän sitten vaan tuttuja ja turvallisia :)

      Poista
  9. Itsestä tuntuu, että on kokeillut kaikki maailman ripsarit eikä mikään oo riittävän hyvä :’D Oon ihan jumiutunut siihen Macin siniseen ripsariin, on vaa niin kiva kun pitää taivutukset eikä suttaa! Käytin piiiitkään Diorin mascaran pohjustajaa ja 38-ripsareita, mutta ne ei kyllä niitä taivutuksia jaksa pitää. Siksi mikään ei ehkä lopulta nouse ylitse muiden. Ostin aiemmin Too Facedin Foreplay mascara primerin tuon Diorin tilalle ja ihan uskomattoman hyvä ripsari yksinäänkin! Siinä on kyllä kuituja, mutta ei ärsytä mun silmiä kuin esim. Bbia (vai mikä se korealainen olikaan). Mielenkiinnolla lukenut muidenkin kommentteja ripsareista :D Yksi tykkää yhdestä, toinen toisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kommentteja on just kiva lukea, yksi tykkää tuosta ja toinen jostain muusta :) Diorilla oli se Diorshow, sitä käytin aikoinaan ja oli ihana. Vaikka se nyt ei 38 olekaan...silloin mulla ei ollut niin raskaat luomet ja näitä ongelmia :)

      Poista
  10. 38 ripsarit ahkerassa käytössä, mutta vielä kokeilematta nuo kalliimmat! Oletko kokeillut normalissa myytävää W7 Ultra Plush Mascaraa? Se on mulle luottotuote, voi kerrosta näyttävät ripset, jotka pysyy hyvin mutta lähtee lämpimällä vedellä siististi pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut, mulla totta puhuen ei ole kovin hyviä kokemuksia W7 ripsareista...mutta ehkä voisin kokeilla tuota jos mielipide vähän muuttuisi, kiitos vinkistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3