sunnuntai 13. lokakuuta 2024

24 loppuun vuonna 24 - 3.välikatsaus

Lokakuun puoliväli ( ja minun nimpparit ) eli aika kurkata mitä tässä revohkassa on loppunut. Äkkiä kyllä menee vuosi, herranen aika, ensi kerralla on finaali tässä hommassa! En tiedä aloitanko tätä enää ensi vuonna, toisaalta ärsyttävää käyttää tuotteita väkipakolla loppuun...mutta jos en olisi näitä tiettyjä tuotteita tähän ottanut, ne edelleen lojuisivat kaapissa ja joku päivä menisivät pilaantuneina roskiin. Että siinä mielessä hyvä projekti :)

Onneksi sain jotain loppuun, näiden jälkeen jäljellä on 4 tuotetta! 

MAC Nymphette huulikiilto
Todella ihana viileä kimalteinen vaaleanpunainen sävy. Tosi nätti! Loppuvaiheessa kiilto oli selkeästi epämiellyttävän oloinen käyttää eli hyvä kun sain loppuun. Ostin näitä joskus vitosella Joensuun Sokoksen poistosta, vuosia sitten...eli jouti jo pois ;) voisin jopa hankkia tämän sävyn uusiksi, taitaa ollakin MAC vakkarisävy.

Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Tämä oli kyllä todella erikoinen peiteaine! Luovun nyt tästä koska on ollut auki ainakin parina kesänä, ja sävy on alekorista ostettu Medium eli auttamattoman tumma yleensäkin. Mutta halusin kokeilla tätä peiteainetta! Tämähän peittää älyttömän hyvin, on kosteuttava ja joustava silmien alla. Hyvä meille mummoille. Mutta koostumus on niin erikoinen että en tiedä onko tämä pilalla vai ei :) täytyy levittää käden kautta, on sellaista todella paksua liisteriä. Tai kermaa. En mä tiedä, epäilen tätä aina kuuluuko olla tälläistä. Mutta peittävä ja kosteuttava, suosittelen!


Physicians Formula Rosy Pink poskipuna
Vihdoinkin! Kesti pitkältä toista vuotta kuluttaa tämä pois, pikkusen alkoi jo tympiä. Nätti viileä vaaleanpunainen mutta kuka jaksaa käyttää aina samaa...tämän sain liki loppuun, reunalla oli vähän kunnes irtosi siitä itsekseen ja tiputin loppupalan roskiin ettei murustu ja sotke. 

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer
Olen käyttänyt Smashboxin primereita jo vuosia, ja pidän niitä ylivoimaisen parhaina. Tasoittaa ihoa, häivyttää ihohuokoset ja pidän siitä tunnusta miten paljon paremmin meikkivoide levittyy iholle kun alla on primer. Lisäksi primer vaikuttaa meikin kestoon ja kiillon kurissa pysymiseen. Tätä on myynnissä pienempi koko jos haluaa testata ensin :) myös Nyrhisen Tuija kehui tätä, myös muut Smashboxin primerit on huippuja! Onneksi on niitä vielä jemmassa ja täytyy ostaa lisää.


Physicians Formula Gel Eyeliner
Joskus tykkäsin näistä todella paljon mutta nyt tympiinnyin. Ainakin lämpimään vuodenaikaan jättää viirua yläluomelle, ja tämä oli näistä kynistä se "Matte" eli sitten aika kova ja tökkivä rajauksissa. Näitä on siis kolmen kynän pakkauksessa joista yksi normi, yksi satin ja yksi matte. Ne kaksi muuta oli parempia ja kyllähän tämä on loistava musta, pigmenttinen ja helppo kynä piirtää. Joskus vaan teki viirua ja silloin ei mene mulla enää jatkoon.

Tynt Smokey Eyes kynä Haze
Tämä oli tavallaan ihana. Kaunis violetin sävy joka korosti hyvin silmiä ja oli kerrankin oikea violetti eikä sinnepäin. Ei kuitenkaan ollut death proof raskailla luomilla joten siksi ei jatkoon. Koostumus oli ihanan pehmeä ja tällä pystyi siveltimen kanssa tekemään hienot violetit kissarajaukset. Jos antoi kuivahtaa hetken luomet auki, silloin pysyi ilman viiruttumista mutta kyllä se päivän aikana vähän viivaa teki yläluomeen...

Kesäkuussa sain pannutettua Urban Decayn Vice 3 paletin sävyn Alien! Nyt on tavoite saavutettu sen paletin kanssa eikä tarvii stressata sitä enää. Käytän mitä käytän, pannutan jos sattuu pannu tulemaan mutta en usko onnistuvani enempää. Tai mistä sitä tietää ;) 

Projektissa on vielä mukana 4 tuotetta, yllätys yllätys ne vaikeimmat. Yhdenkään kanssa en tule onnistumaan mutta yritän toki viimeiseen asti. Nähdään vuoden vaihteessa miten kävi ;)

Oliko näissä loppuneissa sulle mitään tuttuja tuotteita?

4 kommenttia:

  1. Jännittävää nähdä mihin asti pääset vuoden loppuun! Olisi kiva, jos viimeisessä kävisit vielä kaikki läpi, että mitä olikaan mukana ja missä vaiheessa vuotta tuote loppui :)

    PF:n mattakynä ruskeana mulla myös pannutuksessa, menee ikä ja terveys :D Ne kaksi muuta oli parempia! Kova suoritus toi poskipunan loppuminen. Mä oon tainut 10vuodessa kuluttaa kaksi punaa loppuun saakka.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkkaan ne mitä oli alunperin mukana mutta tarkempaa katsausta ei tule, ne on käsitelty aina näissä välikatsauksissa :) ilman tätä projektia mulla tuskin poskipunia loppuisi, ne kyllä kestää aina valitettavan kauan :))

      Poista
  2. Oon kokeillut monenlaista pannutusta mennä vuosina, tänä vuonna yrittänyt lähinnä paletteja käydä läpi ja karsia. Ja nyt syksyllä yritin ehkä 10 meikkituotetta saada loppumaan ja vitsi se on tylsää. Joten ymmärrän, että tämä projekti ei toistu sullakaan ens vuonna. Yks projekti mulla on ollut koko vuoden eli lowbuy- haaste tyyliin one in, two out. Merkeissä oon tietysti jäljessä ja samoin ihonhoidossa. Mutta kroppatuotteissa oon ihan edellä ja jemmat on pienentynyt ja hiusjutut on kans vähentynyt huomattavasti. Nyt kun on muutto tulossa, niin toivon, että en olis esim ihonhoitoa niin paljon jemmannut. Mun kosmetologi ystävä tulee auttaa muutosta ja se tulee kuolemaan nauruun😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sentään kuole nauruun :D minun tekis mieli aloittaa joku projekti mutta kun keksis minkä...ensi vuodelle pitäisi ottaa 25 tuotetta ja en ehkä jaksa :)) luomivärejä en oikein jaksa pannuttaa kun vaaleat sävyt vaan loppuis...ja haluan vaihtelua.

      Poista

Kiitos kommentista <3