torstai 8. kesäkuuta 2023

Jeffree Star Psychedelic Circus - meikkikuvat ja arvostelu

**Mainoslinkki

Jeffree Star Cosmeticsin uusin luomiväripaletti Psychedelic Circus on kyllä saanut kovin vähän huomiota blogeissa ja somessa. Onko kellään tätä :D Tämän suomeen tulohan viipyili ja itse tilasin tämän Notinosta. 

Ja just huomasin että valehtelin, Jeffreeltähän tuli tämän jälkeen Cotton Candy Queen jota en ainakaan heti ole hankkimassa. Jos joskus on alessa niin ehkä sitten. Olen vähän myöhässä näiden JSC hankintojen kanssa kun ei aina ole varaa. Nämä on kalliita! Mutta sen arvoisia. Keräilymielessä hankin ja laatuhan näissä on huima! Psychedelic Circus on näppärän mallinen, ohut ja siro. Menee hyvin säilytyspaikassaan. Isot ja hankalanmalliset paletit vaativat erillisen ison säilytystilansa. Psykedeelinen ulkoasu, ehkä ei teemana mun lemppari eikä silleen iske mutta värit on hienot. Erillinen muovipakkaus heijastelee käännellessä mutta pahvipakkaus on normaali.

Psychedelic Circus sisältää 21 nappia joista 14 mattaa ja 7 erilaista koostumusta ihmeteltäväksi. Mindbender napin pinta on kuin korkkimattoa! Ja koostumus hieno puna-kulta duochrome. Tears Of Joy näyttää olevan täynnä hologlitteriä, kuin hieno!! Tulee mieleen F.U.N Lacquer kynsilakat. Loput ovat satiinia, metallista, mattaa glitterillä. Ja tosiaan sitten ne 14 täysmattaista sävyä. Värejä on joka lähtöön, hyvinkin inspiroivia. Ihan jokaista väriä on ja muutama perusruskea häivytyssävy. 

Värien ystävän paletti tämä on. Houkutti kokeilla vähän vaikka mitä! Lähdin liikkeelle keltaisesta, vihreästä ja petroolista. Tämä meikki oli tosi hieno ja näyttävä, jopa vähän liian värikäs taas kun on tottunut arkisiin klassisiin meikkeihin ;) Pohjustan luomen aina silmämeikinpohjustajalla, päälle taputan MAC Paint Potia ja puuteroin joko puuterilla tai vaalealla luomivärillä. Tämän paletin värit häivyttyvät paremmin kun pohja on puuteroitu, muuten on pulassa ;)

Paletissa on upeita kylmiä sini- sekä punapohjaisia violetteja. Tämä ulkonurkasta vahvempi violetti meikki oli kuin luotu raskaille luomille, kuten myös vihreille silmille. Tykkään kyllä noista sinipohjaisista violeteista kun niitä harvemmin paleteissa on :) tässä ulkonurkkaa on vahvennettu paletin turkoosilla joka ylemmässä meikissä näyttää vihreämmältä ja tässä sinisemmältä!

Vihreitä, petroolia ja vaaleanpunaisia...oli jo ihan himo meikata tällä paletilla kun arkisin käytän muuta, ja viikonloppuna oli sitten vaan aikaa inspiroitua ja ottaa meikkikuvia. Tästä meikistä tykkäsin ihan älyttömästi, oli tosi lemppari pitkästä aikaa! Vaaleanpunainen ja vihreä on todella upea väripari ;)

Mattavärien laatu on loistava, kuten aina Jeffreellä. Shimmerit osa pöllyää ja täytyy ottaa varovasti tai saa häivyttää hiki hatussa. Värien häivyttelijän unelmapaletti tämä ei ole mutta värien rakastajan kyllä. Tällä paletilla on helppo meikata niin että värit saa aseteltua, mutta niitä ei tarvitse liiemmin häivytellä yhteen, mutta silti näyttää hyvältä. Väreissä on kuitenkin ajateltua rinnakkaisvärejä niin ettei tuloksena ole sekasotku. Lisäksi napeissa on joitain yllätyssektoreita jotka näyttävät värillisiltä, mutta ovatkin sellaista värillistä keijukaisglitteriä kuten Hudan paleteissa ( vihreä sävy In The Forest ). Tylsä paletti tämä ei missään tapauksessa ole ja kukas sitä tylsyyttä elämäänsä haluaa?

Psychedelic Circuksen voit kotiuttaa itsellesi **oletkauniilta hintaan 59,90 e

Oliko vähän too much vai menikö ostoslistalle? Entä meikit, saitko inspiraatiota vai meneekö luomille huomennakin sitä nuden sävyä?


19 kommenttia:

  1. Ihanaa silmäkarkkia. Oma lemppari on tuo meikki, jossa on keltaista.

    VastaaPoista
  2. Ihania sävyjä, ja varsinkin tuo viimeinen kombo on UPEA! Mä olen vähän näine roikkuluomineni luovuttanut siitä ajatuksesta, että mun luomillani mikään luomiväri näyttäisi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä varmasti näyttää koska näyttää mullakin hyvältä! En suostu olemaan käyttämättä luomivärejä ;) ne ripsipidennykset oli ihanat raskailla luomilla ja toivat silmiä esiin, Mutta raskailla luomilla toimii myös luomiväri, kontrasti ulkonurkkaan, paksut rajaukset, mielellään myös alapuolen rajaus mutta sitä en voi itse tehdä vetistävien silmien takia :/

      Poista
  3. Sun kyky yhdistellä eri värejä keskenään on kyllä niin mieletön<3 Aina ihailen noita sun värikkäiden meikkien sävykomboja, kun itselle ei tulisi ikinä mieleen mitään vastaavaa :D Ja sä saat ne toimimaan joka kerta ♥

    Tää paletti itsessään olisi ollut mulle ihan tosi mieluinen viisi vuotta sitten. Silloin mun ei olisi tarvinnut miettiä kahta sekuntia kauempaa, että ostanko vai en. Nyt tykkään koko ajan enemmän ja enemmän vaan niistä perinteisemmistä ruskeista, nudeista ym. joten en näe itseäni enää ostamassa näitä värikkäämpiä paletteja. Star Wedding esimerkiksi on mun makuuni täydellinen luomiväripaletti :D Mutta upeahan tää paletti on, sitä ei voi kieltää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 Kyllä se on totta että itsekin käytän enemmän arkisia sävyjä ja esim touko-kesäkuun meikkilaatikossa olevaan UD Electriciin en ole kyennyt tarttua vielä kertaakaan! Tosin olen meikannut nyt tällä...töihin en siis tee väriräjähdyksiä mutta vapaalla sitten. SW on ihana mutta pakko sanoa, pidin ehkä kuitenkin enemmän tästä kuin siitä! Tässä on niin sitä haastetta ja miettimistä kun se taas on ihanan helppo arkipaletti. Vaikka se oli mun ennakkosuosikki näistä kahdesta ;)

      Poista
  4. Ihania kuvia taas! Itselleni too much,jotta pääsisi mun ostoslistalle :) Ja vaikka en itse rohkenisi käyttää noita värejä, niin ihastelen niitä mielelläni kuvissa ja muiden meikeissä. Sopii loistavasti sinulle. Toi Mindbender kiinnitti ensimmäisenä huomioni paletin sävyistä, että onpas ihana! Tuollaisen kynsilakan kyllä laittaisin oitis. Kynsilakasta tulikin mieleen, että onko mitään vinkkejä, kun uimahallissa käyminen on saanut kynnet tuusan nuuskaksi. Öljyän säännöllisesti ja kokeillut erilaisia hoitolakkoja ja kynnenkovettajia jne. Ne vaan murenee ja liuskottuu ja ongelmat alkoivat, kun aloin käydä uimahallissa. Luulen, että se vesi on vaan niin killeri kynsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Mindbenderin sävy kynsilakassa on kyllä <3 ihankuin China Glazen Strawberry Fields? Tuttu ongelma kun olen välillä töissä koulun keittiössä! Kynnet ei kestä sitä tiskausrumbaa, menevät heti liuskoittuvaksi ja ihan repeilevät. Siihen on vähän auttanut se että vaihdan kuivat puuvillahanskat ja muovihanskat vähän väliä. Mulla meni kynnet aivan pskaksi niillä keikoilla, ei auttanut öljyt tai hoitolakat :( en kyllä siis valitettavasti osaa auttaa tässä ongelmassa koska se vedessä liuotus on se killeri kynsille :(

      Poista
    2. tätä vähän pelkäsin, että se vedessä lilluminen kynsille on vaan liikaa. Joillakin on jotain neopreenihanskoja hallissa. En kyllä ihan näe niitä itselläni ;) Ne kai vähän vois auttaa, ettei kynnet ois niin veden kanssa tekemisissä. No, tänään on käytössä Essien hoitolakka, jonka ostin eilen .

      Poista
    3. Hyvä tietää että on tuollaisia hanskoja, mietinkin mielessäni että auttaiskohan jotkut hanskat mutta meneekö siitä uimisesta ilo kun pitää kumihanskat käsiin vetää...Toivottavasti Essien lakka auttaa. Mulla ne lakat kuoriutuu keittiöhommissa niin ei niistä apua ole :(

      Poista
  5. Veikkaan, että keijukaisglittereissä on sama homma mitä esim blood lustin wet jewelissa: kaipaavat kosteutta että väri tulee esiin. Itse suihkautan ziajan acai kasvosuihketta niin johan alkaa väriä tulla. :)
    Itse en oikeen tiedä onko tää vähän liian sekavan värikäs omaan makuun, mutta toisaalta samaa mietin blood lustista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, en ole vieläkään saanut aikaiseksi katsoa Jeffreen videota tästä paletista niin siitähän se selviäisi :) en ole ikinä harrastanut mitään suihkeita kun en halua pilata nappia, tai voishan sitä siveltimeen suihkia ;) Blood Lust on kyllä ihan iisi tähän verrattuna! Minusta tämä oli helpompi kun sai käsiin, ja voi olla että värikäs/sekava pakkaus sekoittaa lisää...

      Poista
  6. Ihania meikkejä 😍 Tykkään näistä meikkiarvosteluista tosi paljon! Onko toi paletti muuten sun mielestä enemmän kylmän vai lämpimän sävyinen? Kiitos, jos ehdit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! Ehkä se on enemmän neutraali/kylmä, ainakin mun silmään ja koska olen viileä sävyiltäni, koin että paletin värit sopii mulle tosi hyvin. Mutta on siinä lämpimiäkin sävyjä esim ruskeissa ja vihreissä :) oikeastaan melkein puolet kun alan lähemmin tiirata ;)

      Poista
    2. Kiitos, kun vastasit 🤩 Oon huomannut, että multa jää lämpimät sävyt etenkin mattaväreissä käyttämättä, joten pitää kyllä harkita tarkkaan tätä palettia, vaikka värikkyys houkutteleekin 😁

      Poista
  7. Tuo sini-pinkki on upean näköinen meikki! :) kiva jos Jeffreeltä löytyy myös noita sirompia paletteja ettei kaikki ole ns. vonkaleita. Tällöin joku voi hankkia tuollaisenkin jos ei juurikaan haluaisi varata tilaa erikoiselle paletille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vonkaleita ne tosiaan ovat, mullakin erillisessä korissa kun ei ne mahdu meikkilipastoon...

      Poista
  8. Hieno värikimara. Hyvä kun tykkäät väreistä.
    Minulla vakipaletti, joka ei ole pelkkää ruskeaa. Isot paletit vielä kadoksissa muuton jäljiltä. UD Cherryllä tekisi mieli meikkailla.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UD Cherry on kyllä kiva, pitää ehkä syksymmällä ottaa se meikkilaatikkoon mukaan :)

      Poista

Kiitos kommentista <3