tiistai 20. kesäkuuta 2023

Glossybox Kesäkuu 2023

Se on taas kuukausi vierähtänyt ja aika unboxata kesäkuun Glossybox. Koska lopetin Glossyboxin seuraamisen somessa, koko sisältö oli yllätys ja se on ihan parasta! Boxissa oli ollut hieman variaatiota ja osalla porukasta kaksi tuotetta erilaisia. Minua tämä ei haitannut koska kesällä yleensä tulee aurinkotuotteita ja minä en niistä niin perusta, aina jäävät pyörimään. Jos muuten tämä boxi nappaa niin nyt kun tilaa, saapi kaupan päälle Huda Beautyn Lip Balmin. Mulla on tämä 12 kk kestotilaus 17,99 e kuukaudessa.

Kevyt boxi vähän epäilytti mutta niin sieltä paljastui 5 tuotetta, joista yksi oli täysikokoinen. Muut mini- ja matkakokoja. Tällä kertaa boxin sisältö ei ollut kovin arvokas mutta ihan mukavia tuotteita joita kokeilen mielelläni. 

-----------

Brave.New.Hair Coconut Cuddle Hair Cream / arvo n.3 e
Kosteuttava hiusvoide josta löytyy kookosta, kvinoaa ja vihreää saksanpähkinää. Hoitaa, pehmentää eikä latista hiuksia. Toimii myös lämpösuojana. Tämä oli kaikkien boxissa ja on ihan kiinnostava tuote itselle joten jää käyttöön. Hiustuotteet yleensä on mieluisia kun niitä kuluu pitkän, paksun tukan kanssa....

CeraVe Moisturizing Lotion / arvo n.1,50 e
Kosteuttava voide joka sopii erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. En kyllä lukisi näin pientä ja arvotonta tuotetta boxin tuotteeksi, tämän tilalla on ollut mm.aurinkotuotteita. Mutta kyllä tämä jää kokeiluun itselle, mutta vähän vaatimaton tuote kieltämättä ja saattaa aiheuttaa mutinoita.

The Emite Cosmetics Nail Lacquer "Hone" / arvo 17 e
Tämä sama lakka on tullut Goodieboxista. Lämmin vaaleanpunaisen sävy joka ei mun juttu ollut silloin eikä ole nytkään. Lähtee eteenpäin. Lakan merkki ei ole tuttu mutta kyseessä on vegaaninen kynsilakka joka ei sisällä mm.formaldehydea, mitä nyt ei toki muukaan nyky kynsilakka. Tämä oli kaikkien boxissa.

Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold And Honey Beauty Mask / arvo n.20 e
Hunajalla ja kultananopartikkeleilla tehostettu kosteuttava ja pehmentävä kasvonaamio. Estää ihon kollageenia hajoamasta ja häivyttää ohuita juonteita. Glossyboxin sivuilla tämä on saanut hyviä arvosteluja jossa naamiota kehutaan ylelliseksi. Tämäkin löytyi kaikista boxista ja on mun mielestä ihan mielenkiintoinen tuote kokeilla, vaikka yleensä en välitä näistä poispestävistä naamioita.

Shiseido TechnoSatin Gel Lipstick "Red Shift" / arvo n.15 e
Pitkäkestoinen, satiinipintainen lopputulos ja tuntuu kosteutetulta huulilla jopa 24 tuntia. Sävy on punaisempi luonnossa, ei noin tumma. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote ja kiva että sattui minulle, mulla ei ole ennestään kuin yksi punainen huulituote. Kokeilen siis erittäin mielelläni, joskus...töissä en hirviä tälläisiä käyttää. 

Sellainen tällä kertaa, mitä tykkäsit? Tilaatko tätä, saitko muita tuotteita kuin nämä?

10 kommenttia:

  1. Jotenkin häkellytti tuo CeraVe. Onko tuo nyt millään tavalla boksiin sopiva tuote? Jotenkin niin arkinen tuolla seassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän tilalla oli tosiaan vähän parempia vaihtoehtoja jos aurinkotuotteista välittää :) arkinen se on, ei voi kieltää...

      Poista
  2. Jotenkin boksi ei paljon säväytä. Ehkä käsivoide käytännöllinen, CeraVe tulee helposti käytettyä. Mutta tuo Shiseido paras tuote kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin paras, ihan ehdottomasti <3 kiva kokeilla ja punainen on varmempi sävy kuin taas joku outo oranssi tmv.

      Poista
  3. Oo toi Shiseidon puna! Ja ennen kaikkea mahtavaa, että tuolta ylipäätään löytyy Shiseidoa :D toi CeraVe on vähän hassu, tulee vähän Bette-vibat, kun sieltä tollasen olisi hyvinkin voinut olettaa löytävänsä. Kasvonaamio ja huulipuna olisivat olleet mun suosikit tässä boksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiva juttu, Shiseiso on jäänyt tuntemattomaksi merkiksi niin kiva saada huulipuna :) kyllähän se vähän arvoton mutta kai siellä kompensoitiin Shiseidon korkeaa hintaa...

      Poista
  4. Oon saanu joskus tuon samaisen Ceraven tuotteen jostain boksista, ehkä juuri Glossyboxista. Se jäi harmittamaan, että pullo on pieni, eikä ollut edes läheskään täysi, ehkä 2/3 täysi. Ihan toimiva tuote kuitenkin, vaikka purkki onkin ärsyttävä, kun sitä pitää säilyttää kyljellään tai ylösalaisin, että sieltä edes saa mitään tulemaan.
    Mutta kaikkineen ihan ok boksi, vaikka ei kyllä tän perusteella tule himoa taas tilata. Lakan väri ja naamio ei oikein ole mun juttuja. Mutta hyvä, ettei tullut niitä aurinkotuotteita, mullakin aina jää ne vaan pyörimään nurkkiin, kun kukaan kaverikaan ei niitä huoli, ja sitten pitää puolipakolla yrittää käyttää itse niitä pois. Hiustuote vaikuttaa tässä boksissa kivoimmalta, ja toki tuo Shiseidon puna on huippu, jos käyttää punaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hankalalta! Mulla on kans tuota samanlainen pikku pullo ennestään, siinä Glossyboxin ilmaisboxissa saatu. Kun mullakaan ei_vaan_tule käytettyä aurinkotuotteita, tuossa pöydällä pyörii toissa vuonna Goodieboxista saanut aurinkovoide, yritän lahjoittaa sen jollekin mutta roskiin menee jos ei kelpaa...siksi en halua niitä lisää nurkkiin.

      Poista
  5. CeraVe vaikuttaa sellaiselta, jonka voisi ostaa esim. Normalista 50 snt hintaan :D Ei sisällöltään kyllä mikään super, mutta Shiseido yksistään jo pelastaa (vaikka itse tosin en ilahtuisi siitäkään).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3