torstai 16. maaliskuuta 2023

Testissä Kocostar kuorintasukat

**Mainoslinkki

Postaus sisältää kuvia kuoriutuvista jaloista joten skippaa jos inhottaa!

Tilasin **Cocopandalta Kocostar kuorintasukat koska mun jalat on aivan karmeassa kunnossa! En ole aikoihin käyttänyt kunnollisia kuorintasukkia ja nyt halusin testata jotain uusia. Päädyin tilaamaan nämä Cocopandalta muun tilauksen yhteydessä. Siis olen kyllä maailman huonoin bloggaaja kun ei vaan kertakaikkiaan tullut muistettua ottaa ennen kuvia päivänvalossa niin nyt saatte hyväksyä nämä nopeat vessakuvat suihkun jälkeen. Jalat ovat ehkä normaalisti vieläkin kuivemmat, kantapäät ja varpaiden alapuoli on pahimmat.

Kocostar kuorintasukkia pidetään max 90 min jaloissa. Pistin itse näiden päälle vielä villasukat. Kuorintasukat pysyivät hyvin jaloissa kun katselin telkkaria ja pidin yli tunnin näitä jaloissa. Pientä nipistelyä tuntui mutta ei muuta ihmeempää, huuhtaisin jalat vielä sukat pois otettuani. Jalat tuntuivat viileiltä ja tosi puhtailta. Sitten vaan odottelemaan lopputulosta jonka "tekeytymisen" sanottiin kestävän jopa parisen viikkoa. 

Mulla ei ollut ennestään kokemusta Kocostar sukista, ostin nämä vaan ihan testimielessä. Tunnustan että mulla ei oikein ollut kovinkaan suuria odotuksia näistä koska luin vähemmän mairittelevia arvosteluja. Siksi olikin aika suuri yllätys että kuoriutuminen alkoi näkyä jo kolmannen päivän jälkeen, silloin iho lähti jalkapohjista ja varpaista. Kovettumaa jäi vielä pottuvarpaiden alle ja kantapäihin, ja ajattelin jo että njääh, eipä nämäkään sukat toimi.

Vaan entäs neljäntenä päivänä? Hämmästyin ihan kun iho eli kovettumat lähti reippaasti pois pottuvarpaiden alta ja kantapäistä jotka tosiaan oli ne kriisipisteet mulla, ja joihin ei muut kuorintasukat ole purreet ( mitä viimeksi käyttänyt ). 

Mä luulen että tätä todella nopeaa kuoriumista edesauttoi se että kävelen koko päivän töissä ja olen jaloillani. Jalkapohjat hankautuu koko ajan joten väkisin se iho lähtee irtoamaan. Pidin myös näitä sukkia pitkälti yli tunnin ja kääntelin jalkoja että jalkapohjat "ui" tasaisesti siinä nesteessä. Missään vaiheessa kuoriutumista ei tuntunut kipua, hankaamista tai oikeastaan mitään. En olisi edes muistanut kuorineeni jalkoja ilman riekaleiden keräilyä :D

Kahden viikon päästä sukkien käyttämisestä kävin jalat vielä läpi, laitoin uudet kynsilakat ja katsoin ettei ole mitään pieniä riekaleita. Jalat oli tosi siistit ja yllättävää kyllä, nämä Kocostarin sukat kävivät koko jalkapohjan läpi  ja veivät kaiken kuivan mennessään. Suositus siis jos jalkojen kuoriminen alkaa kohta olla ajankohtaista :)

Kocostar kuorintasukat **Cocopandalla 8,90 e.

Joko olet kuorinut jalat vai alkaako olla vasta mietinnässä? Kokemuksia Kocostarin sukista?


11 kommenttia:

 1. Mie olen käyttänyt näitä Kocostarin kuorintasukkia ainakin pari kertaa, aina toimineet hyvin :) Itselläni taisi alkaa kuoriutuminen tasan viikko sen jälkeen, kun niitä käytin. Itselläkin töissä muhii jalat sen 9.5 - 8 h ja seisontatyötä sekin (paitsi tauoilla :D), niin se varmasti auttoi loppuvaiheessa, kun muistaakseni olin silloin alussa vapailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ovat toimineet sulla, ja uskon että kävely ja seisominen edesauttaa sitä kuoriutumista, outoa olisi jos ei vaikuttaisi mitenkään :)

   Poista
 2. Mä pysyttelen itse kuorintasukista kaukana, mutta tykkään tosi paljon Kocostarin kosteuttavista sukkanaamioista! Mutta onhan toi ero ennen ja jälkeen kuvissa aika huikean suuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ero jaksaa aina yllättää, miten paljon sitä ihoa lähteekään! Kosteuttavia sukkia pitäisi kanssa käyttää kun ei tule laitettua jalkarasvaakaan, mikä siinä onkin niin vaikeaa..!!??

   Poista
 3. Yritän muistaa käytellä jalkarasvaa - mutta käytin just talvella kuorintasukat myös pitkän tauon jälkeen. En koe niitä enää niin omaksi jutuksi, toki kuollut iho paakkuuntuu jalkapohjaan eteenpäin tallaillessa ja sitähän tuolla sitten irti lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis kans käyttää jalkavoidetta, on se kumma miten se vaan unohtuu....

   Poista
 4. En ole kokeillut kuorintasukkia vaikka tarvetta olisikin.
  Olen huomannut, että yksi suurimpia kovettuminen aiheuttajia ovat vääränlaiset kengät. Siksi panostankin ennemmin rahojani lestiltään jaloilleni hyviin kenkiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa nyt oli ihan uusi juttu mulle! Mulla on itseasiassa lattajalka enkä muuten tiedä aiheuttaako se omalta osaltaan kovettumia. Kipuja se ainakin aiheuttaa, siksi mullakin on pehmeät kengät ja pohjalliset työkengissä :/

   Poista
 5. Useita erilaisia olen käyttänyt. Muistaakseni myös Kokostarin. On mietinnässä ja sukatkin hankittu.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankittuina on Holika Holikan ja Kocostarin sukat. Kaverille kans. ;)
   t. TQ

   Poista

Kiitos kommentista <3