tiistai 11. lokakuuta 2022

Ofra X Francesca Tolot + kaikki mun Ofra paletit!

**Mainoslinkki

Halusin esitellä uusimman Ofra -hankintani ja mietin sitten että miksipä en samalla vilauttaisi kaikkia Ofran palettejani! Ofrasta innostuin about vuosi sitten kun niitä highlightereita tuntui olevan kaikkialla, ja lopulta annoin himolle periksi ja yhden hankin. Siitäpä se sitten alkoi ;) näitä on tullut myös Boxycharmissa ja saisi tulla lisääkin.

Ofra on tunnettu upeista highlightereistaan joista minäkin tutustumisen aloitin. Heillä on myös nestemäisiä huulipunia sekä luomivärejä. Ofraa voi ostaa monesta nettikaupasta, itse olen tilannut **Oletkauniilta ja **Lykolta pääasiassa. Myös **Bangerheadilla on loistava valikoima Ofraa. Ofra on vegaaninen ja eläinkokeeton merkki. Ofra on todella laadukas merkki jonka tuotteet on huisin pigmenttisiä, mutta pakkauksilla se ei koreile. Eikä tarviikaan jos se toisi lisähintaa. Ihan piristävän erilaisia tälläiset pelkistetyt valkeat pakkaukset jotka kuitenkin on todella jämäköitä ja juurikin ajateltu että voi ottaa matkalle mukaan, ja noihinhan saa vaihdeltua nuita nappeja, se on kyllä huippu idea!

Ihan ensimmäinen Ofrani oli **All Of The Lights korostustuote. Tämä mulla itseasiassa löytyy myös isommasta paletista tuplana. Ihan törkeän pigmenttinen ja loistava highlighter! Ihana viileä kiilto poskipäille eikä tosiaan ihan ujojen tuote ;) jos haluan näkyvät poskipäät niin laitan Ofraa! Moniulotteinen highlight, voi käyttää jokaista sävyä yhdistellen tai yhtä vain, myös luomivärinä upea!

**Good To Go Mini Mix paletti oli niitä ensimmäisiä kuolaamiani Ofran paletteja. Juurikin tuon ihanan minttusävyn takia, ja sittenhän tässä on hyvät luomivärit, poskipunat sekä äsken mainitsemani highlighter. Tämä on sellainen paletti josta voisi Ofra -hulluuden aloittaa, tässä kun on kaikki, kylmiä että lämpimiä sävyjäkin. Luomille, poskille sekä korostukseen. Tässä on juurikin tuo All Of The Lights highlighter keskellä. Eikä hinta ole paha, 29 euroa, kun pelkkä highlighter on yksinään 33 e :D

Pro Free Spirit paletti on hankintani Boxycharmin Mega Drop Shopista. Nämä isot paletit on tosi kalliita mutta sain tämän tosi halvalla. Tässä on ihanan värikkäitä luomivärejä, ihan mun sävyjä. Hyvät poskipunat, bronzeria, banaanipuuteria ja kaksi erilaista highlighteria. Toinen taitaa olla Beverly Hills, jonkun sortin kulttituote. Kaikki tosi hyviä perussävyjä, ei ole tässä sellaista turhaa mitä ei tulisi käytettyä. Pro paletteja löytyy monenlaisia, esim **tämä on sellainen jonka huolisin!

Charm Your Cheeks Mini Mix poskipunapaletti on tehty nimenomaan Boxycharmille ja tämä onkin yksi parhaita boxista saamiani tuotteita. Ihanat poskipunasävyt ( paitsi tuo koralli :D ) ja hyvä, ohut magneettipaletti vaikka reissulle mukaan. Selasin nettikauppojen valikoima ja huomasin tätä **Lykolla viileänä versiona joka on itseasiassa kauniimpi!

Tätä Francesca Tolot palettia olen kuolannut ikuisuuden ja kesälomalla päätin sitten repäistä ja hankkia sen. Paletti on kyllä monen mutkan takana, ensin on pahvikuori, sitten pahvilaatikko kannella jonka sisällä itse paletti vielä omassa rasiassaan :)

Ofra x Francesca Tolot on joku lukuisista Ofran yhteistyöpaleteista. En tiedä miten pitkään näitä aina valmistetaan mutta tämä ei ihan tuore paletti ole. Taisin viedä Lykolta viimeisen kun tilasin mutta toivotaan että tätä tulisi lisää! Halusin tämän viileiden, sinipohjaisten violettien takia. Muutkin värinapit on kivoja ja sitten tässä on yksi pieni highlight joka on jotenkin aina se paletin "juttu". 

Paletti on ihan törkeän pigmenttinen! Ei tarvitse kuin painaa sivellin nappiin ja väriä tulee hyvin luomelle. Ei varista ja on todella helppo häivyttää ja saada värit sulautumaan yhteen. Innostuin kyllä tästä paletista ihan kunnolla ja sain kipinän kirjoittaa teille tämän postauksen, jos siellä on vaikka joku jolle Ofra ei vielä ole tuttu. 



Onko Ofran meikit sulle tuttuja?


12 kommenttia:

  1. Upeat kaikki noi paletit ja niin kauniita sävyjä! On myös tosi kivoja ja erilaisia luomivärejä, varmasti saa monipuolista meikkiä. Sulla on myös tosi upea taito yhdistää aivan mielettömiä värejä keskenään meikissä! Itse pistän aina jotain joka sointuu, harvemmin uskaltaisin laittaa vaikka vihreää ja pinkkiä samaan aikaan :)

    VastaaPoista
  2. Jestas miten upeita paletteja!
    Tuo Good To Go Mini Mix puhuttelisi kovinkin, eikä ole paha hinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole paha hinta, edullinen suorastaan kun vertaa yhden highlighterin hintaan ;)

      Poista
  3. Uuu, on ihan superkauniit paletit sekä sävyt luomilla! :D

    VastaaPoista
  4. Oii mikä kokoelma! Ofrat on ihania, siitä ei vaan pääse yli<3 Highlightereista jos mun pitäis sanoa parhaat niin ne olis ehdottomasti just Ofraa, näkyy meinaan taatusti kilometrien päähän ne korostukset :D

    Jotenkin voin nimenomaan just sulle kuvitella ton Francesca Tolot paletin sävyt, upeita meikkejä oot tehnyt sen kanssa<3 Mun oma helmi Ofralta on ehdottomasti se Ipsyn add-oneista ostettu On The Glow Professional Palette :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda, tykkään kyllä tuosta Francesca paletista, ihan mun värit <3 ja Ofran highlighterit kyllä parhaimpia, ei niitä suotta kehuta!

      Poista
  5. Ihanat paletit ja nätit meikit.
    Ofran tuotteet ovat nättejä ja kiinnostavia. Voisin jopa ostaa, jos tulee jossain sopivasti vastaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, pigmenttiä näissä riittää ja paletteja on kyllä huikaiseva määrä erilaisia :)

      Poista
  6. Onpa ihana Ofra-kokoelma<3 Mulla näistä tuo Boxycharmin poskipunapaletti. Mutta olen myöskin monesti katsellut tuota Good to go Mini mixiä. Ja kaikki Ofran korostusvärit näyttävät kyllä upeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofran meikit on oikeasti laadukkaita ja tykkään jämäkästä rasiasta + peilistä. Korostusvärit on parhaita, suosikkejani Jeffreen rinnalla kun haluaa kunnon loistetta!

      Poista

Kiitos kommentista <3