lauantai 29. lokakuuta 2022

Lokakuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Lokakuun hamstraukset! Vielä on toki pari päivää kuuta jäljellä mutta en viitsi tuutata teille putkeen kaikkia kauneusboxeja, joten tähän väliin ostokset, sitten taas yksi kauneusboxi lokakuulta! Jos se nyt suvaitsee ikinä saapua :(

Ylläripylläri ostin Glossyboxin joulukalenterin! Minähän vuosi sitten vannoin että ensi vuonna on paremmat kalenterit, maksoi mitä maksoi :D no ei nyt ihan sentään, mutta viime vuonna Glossybox oli ihan hyvä, ja kun tänä vuonna näin mainokset ja spoilerit, päätin sen hankkia. Pääsette sitten joulun jälkeen lukemaan arvostelut kahdesta kosmetiikkakalenterista ;) ai niin, kylkiäisenä piti vähän niinku ottaa Glossybox, tuli halvemmaksi tilata se kalenterin kanssa, nämä maksoi 109 e. Katkaisen kyllä tilauksen heti ekan boxin jälkeen kun en ole kiinnostunut sitä tilaamaan. Lokakuun boxipostaus on siis sitten seuraavana jos boxi saapuu perille aikanaan. 

Loppuneissa kerron Gucci tuoksusta. Minä piru vie menin tähän ihastumaan, googlettamaan ja itkemään hintaa. Aikani mietin ja vertailin mistä sen saa halviten. Notino vei voiton 42 e hintaan. Ja nyt on tämä tyttö onnellinen uudesta tuoksustaan, harvemmin kyllä näin palavasti ihastun mutta tämä oli kerrassaan saatava kokoelmaani! 

CesarsShopista tilasin LV kynsitarroja, yhden NCLA lakan kun oli vaan vitosen ja kynsiöljyä talveksi. Tilaus 14 e. Siellä on muuten paljon vitosen NCLA lakkoja, olis tehnyt mieli ostaa useampi mutta ehkä joskus toiste.

**Hyvinvoinnin tavaratalosta tilasin vitamiineja. Perusvitskut loppuu ja halusin kynsille jotain talvea varten. Tilasin **Evonian Super Silicaa joka on nyt tarjouksessa, se on toiminut mulla aiemmin, mulla kasvoi hiukset silloin nopeammin ja kyllä se auttoi kynsiinkin. Otin myös **Solgarin magnesium + B6 vitamiinia koska magnesiumia tarvitsen paljon liikkuvana, ja luin jostain että B6 vitamiini auttaa pahoihin menkkajuttuihin. Testataan! Tai onko jollain kokemusta asiasta? Ja sitten perus **Bioteekin D-vitamiinia joka on tuttu ja hyväksi havaittu tuote, auttaa tässä pimeässä vuodenajassa eteenpäin. Hyvinvoinnin tilaus 32 e.

Ostin myös jotain miselliliinoja, vanua, pumpulia mutta en jaksanut kuvailla mitään perusostoksia.

Vain 4 tilausta mutta parin sadan kieppeille mentiin. Sen verran kalliimpia juttuja :) Nyt yritän himmailla vähän ostosten kanssa ja pitää järjen päässä, sähkön hinta on triplaantunut, ensi kuussa on nuohooja ja auton huolto sekä dieselin hinta jatkaa vaan nousuaan. Ei siis kovin naurata ja jostain on tingittävä eli turhanpäiväisistä hömpöttelyistä ensin. Onneksi on nyt kaksi kivaa joulukalenteria jotka toivottavasti täyttävät kosmetiikan ostohimot vähäksi aikaa. Joulukuuta odotellessa :)) Tässä on vaan vielä Black Week ja Black Friday ensin, seuraan kyllä tarjouksia jo tällee "työnkin puolesta" eli blogihommien takia, mutta toivon etten tulisi itse sortumaan ainakaan kovin holtittomasti!

Ja kun tämä hintojen nousu on nyt pinnalla, niin ihan oikeasti olen järkyttynyt mitä tahtia elintarvikkeiden hinta nousee! Juon esim tuota Gefilus jogurttia mahavaivojen takia niin maksaa jo 3 euroa se tölkki!! Järkyttävää! Ja juusto miten hiivatin kallista :( kasviksia pitäisi syödä mutta taitaa olla vaan rikkaiden herkkua. Ei tee mieli ostaa salaattiaineksia kun ne 1-2 päivässä menee ja maksavat maltaita. Tuntuu että mahavaivoja on ollut taas enemmän kun joutuu syömään sopimatonta ruokaa, kun on pakko tehdä halvempia valintoja. En kertakaikkisesti suostu ruokakaupassa maksamaan niitä hintoja vaan karsin kaiken ylimääräisen ja kaiken mieliteon. 

Mutta olen myöskin huomannut mihin hupellan rahani. Kaikkiin niihin ylimääräisiin juttuihin mitä kaupasta tarttuu mukaan. Tuota herkkua, tuota uutuusrahkaa, vois ottaa tuotakin ja noita juustoja erilaisia...Tokmannilla käyn palloilemassa ja vaikka mitä ryysyä tarttuu mukaan, alennuksesta vaikka mitä ja kaikkea turhaa. Jätin tässä kuussa kaiken turhan pois ( meikit ei oo turhia ) ja huomasin että katos, mulla on tilillä vielä rahaa tilipäivänä ( oli eilen ). Kaikki hupiajelu on kans jäänyt pois ja sähkön suhteen nuukaillaan jopa huvittavan paljon.

Mitä hankintoja sinä teit? Ja mitä säästötoimenpiteitä olet ruennut tekemään vai eikä vaikuta sinuun mitenkään/suuremmin?


26 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :) Uudet tuoksut piristää kyllä aina<3 Glossyboxin kalenterin sisältöä en oo itse kurkkinut, innolla siis odotan että pääsen senkin availua seuraamaan sun kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä availlaan joka päivä Instassa ja loppuruodinta sitten blogissa joulun jälkeen. En malta odottaa itsekään ;)

      Poista
  2. Mulla tuli tässä kuussa vielä hummailtua. Tilasin lemppari ihonhoitoa ja vähän kyllä jemmaankin, kun minikokoja oli puoleen hintaan ja kaupanpäällisetkin kiinnosti. Jos ne menis sitten kalenterista. Aattelin että en sellaista osta tänä vuonna. Paitsi jos joulun jälkeen aleista, ei kun yritän että en osta. Niin ja hiusten hellimisviikkokin piti hyödyntää. Mutta sitten menikin loppukuu koronassa ja ei oo ostettu sinä aikana sitten mitään. Syöty vaan kaappeja ja pakastinta tyhjäksi. Jotku ystävät tuonut hedelmiä ja marjoja oven taakse piristykseksi. Ihania ystäviä! Ja onneks ollaan jemmattu kaikkea -60% ruokaa ilta aleista. Ruuan hinta on kyllä noussut kamalasti. Ja ihan kaikki. Kivoja ostoksia sulla, tuun mielenkiinnolla seuraamaa kalenterien aukomista. Ja varmaan kauhistut, kun näet mun shoppailut tässä kuussa😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D en usko että niin kauhistun ;) Ihania ystäviä sulla <3 Harmi kun en itse pääse ilta-aleihin, en käy niin myöhään kaupassa. Käyn yleensä heti seiskalta tai aamupäivällä niin tosi harvoin on liha-aleja. Onneks on hirvenmehtuu käynnissä niin toivottavasti on kohta talven lihat pakkasessa :) Hiusten hellimisviikko jäi välistä kun se on aina silloin kun ei ole rahaa enkä oikeesti tarvinnut mitään. Ja yritän oikeesti olla tarttumatta joka tarjoukseen :D

      Poista
    2. Me ollaan kasvissyöjiä, mutta bongaillaan lihat ystäville ja he meille sitten kasvisvaihtoehtoja. Aika hyvä diili😄. Me asutaan tässä Alepan kulmilla, niin helppo kisasta alet. Eikä sieltä olis normihinnalla varaa ostella kaikkee. Isoihin kauppoihin on sitten pidemmät matkat.

      Poista
    3. Alepa on kyllä varmasti kallis kauppa, täällä niitä ei ole mutta taitaa vastata nuita Saleja ja pikku K-kauppoja. Täällä isoin on S-Market joka kyllä osaa pitää hintoja, olis ihana päästä aina käymään jossain Prismassa kun siellä on halvempaa. Hyvä diili teillä :) itsekin pidän välillä kasvisvoittoisempia päiviä kun ei mene liha jos sitä joutuu koko ajan syömään :D

      Poista
    4. En oo varmaan vuoteen käynyt Prismassa ja pyörin siellä ihan eksyneenä. Yl tilataan ruuat noutopisteelle. Kasvisruoka on kyllä ihana, pitäis vielä maito pudottaa pois, mutta rakastan aitoa fetaa.

      Poista
    5. Mun pitäis olla laktoositon, gluteeniton ainakin jos haluaisin voida hyvin mutta ei aina onnistu ;) menee liian haastavaksi. Maidoton olis varmaan kans hyvä mahan hyvinvoinnin kannalta mutta menee liian vaikeaksi :/

      Poista
    6. Menee, kaikkien kyläilyjen ja ulkona syömisten kanssa..ainakin jos porukalla menee lounaalle, niin ihan ei kaikki innostu vegaaniravintoloista. Ja fetaan sorrun sitten viimeistään salaattipöydän luona😄

      Poista
  3. Tuo Guccin Flora tuntuisi ainakin Fragrantican mukaan tuoksulta joka miellyttäisi muakin. En uskalla kyllä mennä kauppaan nuuskuttelemaan, kun näitä pulloja on jo muutenkin ihan liikaa...

    Aika hauskoja nuo kynsitarrat, sopivat nyt sitten hyvin sun laukkujesi kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole hirveästi tuoksuja, oisko 5 täysikokoista ja sitten minipulloja. En osta niitä usein just siks kun kamalan kalliita ja kuluvat todella hitaasti. Haluaisin kyllä tällä hetkellä Cleanin Citrus Figin joka kyllä pitää tuoksuttaa ensin ja D&G The Only One tuoksun :)
      Kokeillaan nää tarrat onko laadukkaita :D

      Poista
  4. Entisten nuukailuiden lisäksi alkoi nyt sähkösopimuksen muututtua öiset pesukoneiden pyörittelyt. Ja autoa ei lämmitetä sisältä. Mies on lisäeristellyt kaikkea mahdollista, mutta vanha talo vuotaa joka tapauksessa. Alkaakohan ikinä hyvän olemisen kausi? Tuntuu, että viime vuodet on vain vaikeudesta toiseen menoa. Kalenteria en ehkä tälle vuodelle hanki, ei ole kivaa 50€ maksavaa osunut silmiin. Mulla on jo ollut NYX, Biotherm ja Yves Rocher ja pelkään et tulee samoja. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYXiä olisin ehdottanut, sen ostin itse viime vuonna 44 e:llä muistaakseni. Ja tietty essence jos sitä saa jostain :) En tiedä, toivon että kevät olisi parempi mutta saa nähdä. En usko että heti helpottaa, dieselin hintaahan ne korottaa taas ja se jos mikä vtuttaa. Mies käy Kuopiossa päivittäin töissä ja 50 e päivässä menee dieseliin. Että tällä sitten kannustetaan työssäkäyntiin ja ylipäätään elämiseen?! Ei meilläkään autoja vielä lämmitetä, vasta sitten kun alkaa kovemmat pakkaset. Eikä huuda enää sisätilalämmittimet oman mukavuuden takia. Meillä on sama sähkönhinta koko ajan mutta joskus olen neljän aikaan yöllä pessyt pyykkikoneet kun oli yösähkö :D ja silloin nuukailtiin jostain 6 sentin kwh hinnalla....tuntuu naurettavalta, halpaahan se on ollut!

      Poista
  5. Vaikka Glossyboxit ja niiden aspa on shit niin noi kalenterit on ollut kyllä hyviä!
    Sait aika edulliseen hintaan vielä Tuon Gucci Florida tuoksun, ei paha! Pitää käydä testaamassa tuota :)
    Kivat noi LV kynsitarrat :) Voisi hankkia ehkä joskus.
    Oon koittanut tässä minimoida damaget jo pitkään ja onneksi oon ihan hyvin onnistunutkin. Juuri kun mietin LV säkin ostoa viime viikolla huomasin pari päivää sitten että kaikkien hinnat on taas noussut 50-70 euroa. Hohhoijaa! Ärsyttää niin paljon että saatan ihan jättää koko säkin hankkimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä olen nähnyt viime vuoden kalenteria niin olisin tykännyt :) Luotan että tämä vuosikin on hyvä, pelkkää positiivista olen kyllä kuullut, mutta unboxauksia en ole katsonut enkä tiedä kuin pari tuotetta kalenterista :) Oli kyllä edullinen ja ihan priima tuote sieltä tuli, olen Notinosta aiemminkin tilannut.
      Jos voitan lotosta tai olen joskus tosi varoissani, niin sitten voisin ostaa uutta :D mutta en kuitenkaan pidä nykylaukkujen pehmeämmästä laadusta johon tulee helpommin damagea. Ja tietyt mallit ottaa helposti käyttökulumaa. Enkä minä varmasti raaskisi käyttää ihan uutta, siksi nuo second handit on mun juttu. Enkä myöskään ymmärrä jatkuvia hinnannousuja, kävin kurkkaamassa hintoja niin huh huh. Korkeat hinnat heijastuu myös käytettyihin joista jo pikku laukutkin maksaa vähintään 500 - 600 e. Toivottavasti saat hankittua haluamasi, suosittelen katsomaan Tubesta "wear and tear" videoita haluamastasi mallista :)

      Poista
  6. Hauskasti tuossa Gucci Floran kuvassa näkyy muutama (aiheeseen sopiva) soilikin lehti ja ihan kuin yhdestä olisi joku haukannut! :D

    VastaaPoista
  7. Minulla on yksi ehdoton lempparituoksu, minkä ostan varmasti aina uudestaan ja uudestaa. Ylipäänsä mulla on tosi vähän tuoksuja, vaikka olis varmasti ihan piristävää vaihella niitä enemmän. Yks minituoksu mulla oli jo ostoskorissa, mut eilen kun tein tilauksen niin lopulta poistin sen, kun en ihan välttämättä tarvitse. :D
    Onhan tuo ruuan hinta noussut ihan näkyvästi. Sähkön kanssa meillä kävi tuuri, kun uusittiin juuri kahden vuoden sopimus ennen Ukrainan sotaa. Kaikki muu on kyllä kallista, mutta nyt juuri ei ihan hirveästi tunnu, että oltaisiin mitenkään ahdingossa. Pystyy vähän jotain pientä kivaa hankkimaan, jos siltä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mekään olla ahdingossa mutta ylimääräisiä reissuja ei tehdä. Hankintoja näköjään pystyn tekemään ;) Mutta jos tekisi esim ostosreissun jonnekin lähikaupunkiin niin se kaataisi kuukauden talouden. Dieselin hinta on se mikä eniten ärsyttää koska tuntuu että maksan dieselveroa ihan tyhjästä sitten. Ja sähkön hinta on triplaantunut niin onhan se aina muista kuukauden menoista pois :/

      Poista
  8. Guccin Flora on ihana tuoksu. Pullollisen oon käyttänyt ja monesti oon miettinyt, et pitää hankkia se uudelleen. ❤️

    Juusto,, maito, kanamunat, kaurahiutaleet, nuudelit, makaroni yms. ennen edulliseksi kokemani ruoka on kallistunut tajuttomasti. 😵‍💫

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ollut käsitystä onko tuo uusi vai vanha tuoksu, että jos en sitä nyt osta niin saako sitä enää. Ilmeisesti ei siis ihan uutuus jos olet jo pullollisen käyttänyt :) Ruoka on kyllä kamalan kallista, sitten kun pitäisi noudattaa omaa ruokavaliota niin pakko on ollut joustaa ja se näkyy mahavaivoina. Juusto on hyvää mutta enää ei ostella erikoisjuustoja herkutteluun :D

      Poista
  9. Ooh, mitä ostoksia ja joulukalenterikin!

    Meillä kerrostalossa kaukolämpö, niin se onneksi pienentää kuluja aika paljon sähkön osalta. Hyvään aikaan loppui meillä myös edellinen sähkösoppari (oli alle 5 snt kWh) ja saatiin nykyinen vielä aika edullisesti (olikohan 10 snt kWh). Ollaan seurattu vähän meidän kulutusta kuukausitasolla ja lokakuussa 2020 on mennyt sähköä about 220 kWh, kun nyt päästiin juuri ja juuri 100 kWh :'D Eikä nyt oikein mitään muutoksia ole tullut, paitsi molemmat käy töissä. Ihan muiden asujien kannalta pestään pyykkiäkin normaaleina aikoina, ei hiljaisuuden alkaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa kaukolämpö :) ei meilläkään sähköpattereita ole mutta ilmalämpöpumppu, lattialämmitys kylppärissä ja kaikki muut laitteet hallia myöten..ja sähkönhinta kaukolämpöä aika paljon kalliimpi :D

      Poista
  10. Lokakuu oli aikamoista haipakkaa, niin jäi kommentointi ja kosmetiikkaostokset hatarassa muistissa. Ainakin Couleur Caramel -irtopuuterin ostin. Marraskuussa on tullut enemmän osteltua.
    Aika yllätys tuo Glossybox-kalenteri. :D Toivottavasti tykkäät siitä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon tykkääväni koska pelkkää positiivista kuullut siitä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3