tiistai 10. toukokuuta 2022

Värisirkus silmissä

Onnistuneista meikkikuvista päivää! Kaikki meikithän ei aina pääse julkaisuun tai kaikista uutuuksista en jaksa kirjoittaa, mutta tässä uusia sekä vanhempia luomivärejä testissä. Luvassa pelkkiä meikkikuvia, en perehdy paletteihin sen tarkemmin ( =en jaksa ottaa kuvia ) :D

ABH Norvina Vol.1. Olen tehnyt sillä useampia meikkejä, kaikki ei päätyneet blogiin asti mutta tässä muutama. Tämä oli ihan lemppari, hohtavaa persikkaa, hot pinkkiä ja sinapinkeltaista. Tykkäsin todella paljon ja nämä värit kyllä imartelevat silmiäni. Rajaus ruskealla kynällä jota pehmensin viininpunaisella luomivärillä.

Tämäkin Ruotsi-vibainen meikki on tehty Norvina 1:llä, ei mikään lemppari mutta tuli kuvattua. Jotenkin väreistä tuli Ruotsi tai Ukraina mieleen. Ja tuo ruskea häivyttelyssä oli liian lämmin. Norvina 1 on kiva paletti, paljon vaihtoehtoja. Mutta värit on TODELLA pigmenttiset ja paletti ulkoasultaan melko sekava, ei siis mikään kiireaamun meikkituote. 

Tämä meikki on tehty Jeffree Star Conspiracylla. Keltaista, viininpunaista ja kahta erilaista häivyttelyruskeaa, lämpimämpää jätin enemmän näkyviin.

Viininpunainen tai tumma luumu on mun lempivärejä silmämeikissä, ollut kyllä aina. 

Conspiracylla toteutin myös tämän viileän vihreän meikin jossa käytin hohtavaa vaaleanvihreää, tummanvihreää sekä mattaa minttua. Conspiracy on kyllä kiva paletti vaikka ei varsinaiseksi suosikiksi Jeffreen paleteista ole ikinä noussut. Mutta siinä on kivoja värivaihtoehtoja.

Oliko joku meikki ihan kamala tai kamalan ihana? Nappaako värit keväällä?


18 kommenttia:

  1. Persikkainen meikki ja tämä viimeinen vihreä meikki ovat ihanat :)

    VastaaPoista
  2. Olipa jo lupaava otsikko. Kivoja katsella. Itselleni haaveilen tuota viimeisessä meikissä olevaa vaaleanvihreää. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Keväällä kaikki vaaleanvihreät on ihania <3

      Poista
  3. Ihania meikkejä kaikki! Mun silmään upeimmat on noi kaksi mistä löytyy punaista, kun isken itse aina silmäni just kaikkiin punertaviin luomiväreihin :D Mutta toi alinkin on kyllä tosi kiva, toi liikkuvan luomen vaaleanvihreä on tosi kaunis sävy ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Conspiracyn vaaleanvihreää on kyllä tullut käytettyä mm.pinkin kaverina! Tosi hyvä paletti muutenkin <3

      Poista
  4. Ihana tuo eka! Auringonlaskun sävyt on upeita 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) auringonlaskun värit meikissä taitaa muuten sopia oikeastaan kaikenvärisille silmille :)

      Poista
  5. Kauniita meikkejä, mut tiedät, että olen heikkona vihreään, joten se on mun suosikki näistä. Kerrassaan upea! 😍

    VastaaPoista
  6. Ihania silmämeikkejä! Varsinkin tuo vihreä! Mulla on niin punoittava iho, että kaikki punertava silmien ympärillä näyttää hiukan hassulta.

    Ollapa myös sellaiset silmät, että voisi myös kokeilla erilaisia luomivärejä (yläluomet ovat "lurpattavat", joten liikkuva luomi ei kunnolla näy -> oikeastaan turha haaveillakaan mistään kunnon luomiväri-iloittelusta, vaikka luomiväripaletteja kyllä omistankin)! Keksin tosin juuri, että voihan sitä vaikka kokeilla kirkkaanvärisiä rajauksia. Kunhan saan kynävalikoimaostokseni postissa, laitan varmaan blogiini jotakin aiheesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minunkin iho punoittaa mutta koetan saada kaiken piiloon. Tilasin muuten nyt sen CC:n testiin, saa nähdä mitä tykkään kun enempi käytän :) ja siis mullahan on lurpattavat yläluomet, kun silmät on normaalitilassa, ei liikkuvaa luomea edes näy. Hyvä käyttää tälläisiä värisirkus -meikkejä kun ei ne näy luomen ollessa rentona. Värikäs rajaus on loistojuttu ja paksuna ylärajauksena sopii tosi hyvin lurppaluomille!

      Poista
    2. No hyvä, olen kyllä todella utelias kuulemaan, mitä siitä CC-voiteesta tykkäät pidempään käytettyäsi. Luulen hiukan, että meillä on aika samanlainen iho, mitä olen sinun blogiasi lukenut.

      No ei kyllä uskoisi, kun sanoit, että sulla on myös lurpattavat luomet! Ei se ainakaan noissa kuvissa yhtään siltä näytä!

      Tilasin Colourpopilta tosiaan värikkäitä rajauskyniä ja tullasin ne just eilen, eli kohta pääsen minäkin värittelemään luomiani...

      Poista
    3. Jee kerrohan sitten miten meikkailut onnistui :) ja ajattelin kirjoittaa blogiin sitten kun testaan enempi, jos nyt tulee sopiva sävy että käykö tähän vuodenaikaan...ja kyllä mun luomet lurpottaa, kuviin niitä on nostettava kattoa kohti :D

      Poista
  7. Eka meikki just ihana. Kolmas kiva. Vihreä toi mieleen omistamani Guerlainin vihreän paletin.
    Kiva katsella hyvin tehtyjä meikkejä.
    t. TQ

    VastaaPoista
  8. Tykkään tosta vihreestä eniten. Ehkä testaan sellasen itsekin väsätä.. Mulla on se Essencen vihreä pikku paletti. Kuvittelisin, että siitä löytyy oikean sävyisiä vihreitä. On muutenkin yllättänyt laadullaan😮

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! essencellä on kyllä tosi hyviäkin paletteja, mulla ei ole niitä uusia pieniä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3