lauantai 21. toukokuuta 2022

Goodiebox Toukokuu 2022

On aika viimeisen Goodieboxin. Toivoin että toukokuun boxi olisi parempi kuin viime kuun totaalinen floppi. Postista haetusta paketista paljastui kaunis vaaleanpunainen laatikko jonka availin haparoivin käsin heti autossa. Paketista paljastui purkkeja, ei mitään meikkejä.

Miinusta on pakko antaa puuttuvasta tuotekortista. Joku läpyskä on pystytty laittamaan mukaan mutta miksi ei tuotekorttia? Ei taaskaan mitään tietoa tuotteista, joudun googlettamaan kaiken. Todella ärsyttävää ja yksi syy tilauksen päättymiseen. Tuotekorttia ei myöskään ole sähköisenä. Toinen syy etten jatka tilausta on hinta-laatusuhde. 24,95 e kuukaudessa, itse sanoisin boxin arvoksi max 15 e mitä näistä maksaisin. Tässä ei vaan oikein tule itseä kiinnostavia tuotteita ja yleensä laitan liki kaiken kiertoon. Lisäksi TAAS sama tuote kuin aiemmin…

Mutta sisältöön joka oli arvoltaan luvatun yli ja sisälsi 5 tuotetta joista täysikokoisia 4 ja yksi näyte?

Antonio Axu Hair Masque Super Glow / arvo 15 e
Öljyjä sisältävä hiusnaamio kaikille hiuksille, mutta etenkin kiharoille. Tulee kyllä käytettyä kun ihan sopivalta kuulostaa mun tukalle.

Dr Botanicals Apothecary Sun Protection Body Cream / arvo ??
Aurinkovoiteet on kyllä todella tylsiä tuotteita boxiin. Voi olla että tulee käytettyä, en ota aurinkoa mutta ei mulla ole yhtäkään aurinkovoidetta joten jospa tulisi käytettyä pois vaikka koko perheen voimin. Tästä tuotteesta ei oikein löytynyt mitään tietoa, en löytänyt edes arvoa. Se kyllä latistaa kiinnostusta tuotetta kohtaan jos ei tiedä mikä se on.


Figs & Rouge New Page Fortify / arvo 49 e
Siniseltä valolta suojaavat tipat eli siis näytön valolta. Tässä on incissä propanediol heti toisena joten lähtee kirppiskasaan. En innostu kyllä muutenkaan eikä tästäkään liiemmin herunut tietoja internetin ihmeellisestä maailmasta.

Ivy Aia Hand Cream / arvo 6 e
Tuoksuton käsivoide. Tämä on tosiaan tullut aiemminkin, ehkä vähän tylsä tuote mutta muistelen rasvana olleen ihan ok. Tulee käyteltyä pois.

deCure Empowering Fluid Microbiome Repair Mist / arvo 8 e
Superfoodeja, PHA- ja AHA-happoja sisältävä suihke/toner kasvoille. En kyllä innostu tästäkään yhtään kun ei löydy tietoa. Lisäksi tässäkin on propanediolia joten en pysty käyttämään. 

Nyt oli kyllä valitettavan laimea arvostelu mutta kun ei innosta niin ei. Harmittaa tosi paljon että mukana ei tule enää tuotekorttia joten tuotteet jää mysteeriksi. Lisäksi Goodieboxin tuotteet on aina vähän erikoisia, tuntemattomia, jäävät vähän ärsyttämään. Mistä niitä edes voi ostaa? On siis aika pistää boxi tauolle, en usko palaavani tämän pariin enää koska en koe saavani hinnalla vastinetta. Lisäksi Boxycharm tulee niin kalliiksi että ei ole järkeä tilata muuta boxia sen lisäksi. Seuraan kuitenkin mielenkiinnolla mitä Goodieboxissa on jatkossa, jos joku boxista bloggailee.

Harmi, nämä boxiarvostelut ovat vaan aina olleet kuukauden luetuimpia postauksia. Toivonkin että jos kiinnostutte tilaamaan/ostamaan jotain tuotetta, ostakaa se mainoslinkkieni kautta koska se jos mikä auttaa luomaan sitä sisältöä tänne blogiin :) Ja kiitos kaikille jotka linkkejäni käytätte! Täydellä sydämellä teille suosituksia aina mietin :) Hain muuten eilen postista myös Boxycharmin joten seuraava postaus on myös yllätysboxista ;)

Olisiko tämä boxi ollut sulle mieluinen? Tai oliko joku tuote tuttu ennestään?

18 kommenttia:

  1. Ei tää sisältö nyt huonoin mahdollinen missään nimessä mun silmääni ole, mutta en maksaisi itsekään 25 euroa näistä bokseista. Boksia tilatessa muakin välillä "ärsytti" nuo selkeesti tosi tuntemattomat brändit - mistä niitä aina vaan löytyykin lisää? :D Vaikka sinänsä onkin aina hauska testailla uusia tuotteita ja tutustua uusiin brändeihin, on iso osa noista kuitenkin sellaisia, jotka ei jaksa mua kiinnostaa. Ivy Aïalla on tosi kivoja tuotteita ja samoin toi hiusnaamio vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alussa minuakin innosti kun oli ihan uusia brändejä! Mutta nyt kun boxia on tilannut pari vuotta, samojen brändien kierrätys vähän ärsyttää ja kun huomaan että tulee tosi paljon ihonhoitotuotteita jotka ei mulle sovi. Niin ei siinä ole sitten järkeä tilata jos koko ajan jää vaan 1 tai 2 tuotetta boxista käyttöön :)

      Poista
  2. No jaa, ei nyt kovinkaan mielenkiintoinen sisältö. Antonio Axua taisi tulla Lykon boksissa, Figs & Rougea taisi tulla joskus Boxycharmista ja Lookfantasticista. Tuo suihke olisi ollut ehkä kiinnostava, mutta sekin on tuommoinen matkakoko.

    Teille on Lindan kanssa tullut Boxycharm varmaan jollain salamavauhdilla, omani oli lajiteltu Amerikoissa 16.5 :D Sen jälkeen ei mitään infoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika vauhdilla tuli! Kerrankin...Planet Expressillä on kyllä hyvä ja nopea toimitus vaikka hinnat on kyllä nousseet. Figs & Rouge kyllästyttää, aika kalliita tuotteita eikä minusta mitenkään erikoisia. Toivottavasti niitä ei tule Boxycharmista :D

      Poista
  3. Ymmärrän sun turhautumisen, kun katson boxin sisältöä. Vaikka itse tykkään ihonhoidosta niin onhan tää melkoinen floppi, ei oikein mikään napannut minuakaan. 😅

    Kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vaan jotenkin innosta nuo tuotemerkit, aurinkotuotteita pitää aina tunkea alkukesän boxeihin ja samoja tuotteita kuin aiemmin...Minäkin tykkään ihonhoidosta mutta mieluummin itse valitsen mitä käytän. Ihanaa viikonloppua Jonna :)

      Poista
  4. Ei voi laimeasta arvostelusta syyttää, kun onhan tuo sisältökin aika hajuton ja mauton. Tuotekortin puuttuminen on kyllä niin outoa. Miksi ei voi edes sähköisenä laittaa tarjolle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen se tuli sähköpostiin tai oli omilla Goodiebox sivuilla. Ja ihan alussa oli paperisena, niin se pitäisi olla vieläkin koska tuo sen lisäarvon boxille ja ylipäätään kertoo mitä boxi sisältää :D mieluummin nipistettäisiin turhista mainoslapuista....

      Poista
  5. On kyllä ollut kiva lukea näitä Goodiebox-postauksiakin, mutta ymmärrän hyvin päätöksesi lopettaa tilaus. Aika ponnettomalta vaikuttaa boksin kehittäminen, kun noita samoja outoja brändejä kierrätetään ja myös eri kauneusbokseissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmissa on kyllä se hyvä puoli että tulee yleensä ihan muita brändejä. Näissä "suomiboxeissa" kiertää samat, kieltämättä surkeat merkit tai sellaiset mitkä ei niin kiinnosta. Ja jos sanotaan olevansa Pohjoismaiden paras kauneusboxi niin sisällön pitäisi olla priimaa etenkin tähän hintaan.

      Poista
  6. Ihan vieraita tuotemerkkejä. Hinta on tyyris sisältöön nähden.
    Näitä arvosteluja on tullut luettua, ja olen tyytyväinen ilman tilausta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän nyt taukoa, tuntuu olevan sen aika :) ehkä joskus uusiksi tai sitten ei...

      Poista
  7. Mulla on Antionio Axun shampoo ja hoitoaine ja niistä olen kyllä tykännyt yllättävän paljon! Kannattaa testata tuo hiusmaski :) Goodieboxit on kyllä kivoja, mutta harmittaahan se, että ennemmin tilaisin sitä edullisempaa ja luotettavaa Betteä mistä on tullut kuitenkin minulle monta tuotetta tutuksi joita edelleen saatan ostaa! Ihme että Goodieboxilta on nyt kadonnut sähköisetkin lomakkeet sisällöstä, johtunee just siitä että tunkevat varastoon jäänyttä kamaa asiakkaille ja boksit on kaikki hieman erilaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mulla kävi tuossa ajatus että se Bettekin oli parempi kuin tämä, halvempi kuiteskin ;D joo kyllä mä aion testata tuon naamion, se voi olla tosi hyvä mun kuivalle tukalle!

      Poista
  8. Ivy Aiaa myydään Normal(issa), maksaakohan se edes kuutta euroa? Tuotakin boxia kun tekisivät harvemmin saattaisi sisältö olla parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mikään kallis merkki ole...Normaliin minun pitäisi kyllä päästä!

      Poista
  9. Itse olin ihan tyytyväinen tähän boksiin, tuotteet menee käyttöön vaikkei mitään maata mullistavaa ollutkaan.
    Mutta mulle ainakin tuli qr koodilla varustettu lappu mukana, josta aukeaa kaikki tuotetiedot ja arvot 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei auennut joten ihan hyödytön se lappunen :/ mieluummin perinteinen tuotekortti jos kuitenkin on pakko joku olla..

      Poista

Kiitos kommentista <3