keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Boxycharm Helmikuu 2022

Kuukauden odotetuin ylläriboxi on ehdottomasti Boxycharm! Vaikka tämä tulee Jenkeistä asti, toimitus on ollut nyt takkuilematonta, toisinkuin Goodiebox jota ei näy eikä kuulu...Boxycharm saapui minulle eilen mutta hain sen aamulla, ja nyt oli ihana kuvata kun aurinko paistoi eikä tarvinnut miettiä pystyykö kuvaamaan vai ei. Luonnonvalon lisääntymistä odotellaan kovasti! 

Kyseessä on tosiaan Helmikuun boxi ja se sisälsi 5 täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Nyt oli pakattu hyvin, oli taiteltua paperia ja paletti kuplamuovin sisällä.

En ollut tämän kuukauden boxista nyt järin innoissani, toisinkuin Maaliskuun tulevassa. Siinä tulee olemaan mieletön valintatuote joten tule Maaliskuun boxi nopsasti ja ehjänä perille ;) sitä ennen, kurkataan tämä Helmikuun sisältö. Oma valintatuotteeni oli kiva, paletti jälleen kerran.

Ace Beauty / Glow Essentials Highlighter Palette / arvo 40 dollaria
Ace Beautyn uutuuspaletti sisältää 6 melko kylmänviileää highlighteria. Pari sävyä alhaalta näyttävät melko tummilta, mutta muutoin todella käyttökelpoiset sävyt joita voi miksailla keskenään. Mulla on kyllä highlightereita ennestään tarpeeksi, mutta toisaalta käytän päivittäin joten tulee käyttöön. En tosiaan nyt hyppinyt kattoon valintatuotteeni kanssa, mutta voisi olla huonompikin, kiinnostava merkki ja tosiaan tulee kyllä jossain vaiheessa käyttöön. Kaunis paletti ja boxin parhaita tuotteita.

Teami Blends / Green Tea Detox Mask / arvo 29,99 dollaria
Aina kun mainitaan detox naamiot, kiinnostun! Salaa toivoin tätä tuotetta boxiin ja ihanaa kun sattui mun boxiversiooni. Näitä boxeja näyttää olevan melkoisen paljon erilaisia, joskus joku tuote on liki kaikilla sama. Ja sitten on näitä vaihtuvia tuotteita. Savea, vihreää teetä ja sitruunaruohoa sisältävä naamio tulee omaan käyttöön ja on ihana tuote boxiin.

Yensa / Tone Up Primer Essential Glow / arvo 35 dollaria
Sain primerin viime kuussakin joten siinä mielessä nämä vähän kyllästyttävät. En tämänkään takia nyt hyppinyt riemusta kun katselin näitä boxiversioita, mutta kyllä kosteuttavat primerit aina kelpaa ja tämäkin jää odottamaan vuoroaan. Lupaa pienentää ihohuokosia, häivyttää juonteita ja mitä näitä nyt on, kaikki perinteiset lupaukset. Toivon että tämä on kosteuttava eikä liian glow ;)

NARS / Velvet Matte Lip Pencil / arvo 27 dollaria
Narsin tuote aiheutti wautsi wau huudahduksen boxia avatessa! Kynämallinen mattahuulipuna on Dragon Girl sävyssä joka varmasti mieluinen monille, näyttää nimittäin Ruby Woon dupelta. Mutta käytän punaisia nykyään tosi vähän eikä Ruby Woo ollut sävyni, joten tämä lähtee kiertoon. Harmi kun olisi ollut joku käytettävämpi sävy!

Alleyoop / Multi-tasker 4-In-1 Makeup Brush / arvo 28 dollaria
Tämä oli kyllä boxin tylsin tuote josta toivoin etten sitä saisi. Mutta taisi olla aika monen boxissa, koska tämä on juuri sellainen tuote joka laitetaan liki joka boxiin! Tämä tuntuu huonolaatuisempi, karvoja irtosi iso tukko heti käteen ottaessa tätä paketista. En usko että mulla on tälläiselle käyttöä, Alleyoopin tuotteet eivät ole mieluisia, tältähän tuli keväällä se monitoimikynä joka oli ihan höpö höpö juttu. Lisäksi tämä arvo kyllä taivaissa, mielellään olisin ottanut jonkun järkevämmän tuotteen tämän tilalle. Tässä on siis 3 sivellintä sekä sponge. Tavallaan hyvä idea mutta mites kun tuo sponge menee likaiseksi? En siis jaksaisi pähkäillä asian kanssa ;)

Boxin arvo huitelee 140 dollarin kieppeillä. Lasken itse kuitenkin aina mielessäni saanko  n. 50 - 60 eurolle vastinetta mitä tämän hinta on suomeen tilattuna. Tykkäsin kyllä meikkipainotteisesta sisällöstä, nyt on Boxycharmin taso tuntunut parantuneen ja tosiaan tulee enempi meikkejä. Joka kuukausi on ollut joku hyvä paletti. Viidestä tuotteesta jää kolme itselle mutta sillehän ei voi esim mitään jos sävyt ei miellytä. Kunhan ei tulisi mitään krääsää vaan tuotteita jotka voi sitten myydä eteenpäin jos ei tykkää. Kun tosiaan tästä lystistä pitkän pennin maksaa ;)

Mitä mieltä olet tästä boxista? Ihanan aurinkoisia kevätpäiviä just sinulle :)

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olispa ollut joku nudet tai joku jänskä taupen sävy ;) vaan uskon että moni tuosta ilahtuisi, klassinen upea punainen mutta ei vaan mun juttu nyt ;)

      Poista
  2. Mä peruin nyt tilauksen! Täytyy jossain vaiheessa miettiä uudelleen, mutta nyt ainakin tauko kun kaikki paikat pursuaa tuotteita. Mun helmikuun boksi on noudettavissa ja ensi kuun tulee vielä ja siitä odotan kans yhtä tuotetta innolla. Tuo sivellinhässäkkä näyttää jo ideana typerältä ja jos laatukin on heikko, niin blaah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, nyt ei nähdä sun boxia! Mutta ymmärrän kyllä, mä oon kans tehnyt hullua karsintaa ja laitan reippaasti kiertoon jos vähänkään mietityttää. Tästä boxista en kyllä malta luopua vaikkakin just nuo Alleyoopit mietityttää :D

      Poista
  3. Savimaskit on ihania joten rakastaisin tuota detox maskia :) Mielestäni myös paletti on erittäin kaunis. Tuo vika retkilusikka on kyllä just sitä luokkaa.. :D

    VastaaPoista
  4. Yensan primer vaikuttaa kivalta, mutta toisaalta mulla on varastot niin pullollaan primereita, että ihan hyvä kun toi ei tullut omasta boksista. Toi Alleyoopin tuote taas.. Nojaa, mitähän tosta sanoisi :D Mä en pysty sen kuulakärkikynäsysteemin jälkeen ottamaan tota brändiä tosissani eikä tää sivellinhässäkkä nyt varsinaisesti parantunut mun mielikuviani. Mä en juurikaan välitä edes kaksipäisistä siveltimistä, saati sitten tollasista ties-minkä-siveltimen komplekseista :D

    NARS olisi ollut tosi kiva! Mun mielestä myös selkeesti parantuneet boksien tasot tässä viime kuukausina. Pelkäsin mitä se hinnannousu tuo tullessaan, mutta tää suunta on ollut tosi positiivinen eikä haittaa yhtään maksaa bokseista nykyään vähän enemmän. Selkeesti huomaa muutosta myös brändeissä, kun nyt on tullut just vaikkapa NARSia ja Illamasquaa, mitä ei kovin paljon aiemmin ole bokseissa näkynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minä juuri toivoisin että tulisi niitä brändejä millä Boxycharmia mainostetaankin. Kuten Denonaa, Too Facedia, Hudaa...mä en yleensä tykkää 2-päisistä siveltimistä ( poikkeuksia on ) enkä varsinkaan tälläisistä...toivottavasti Alleyoopin tuotteita ei tule boxissa kovin usein :(

      Poista
  5. Narsin huulikynän väri näytti hyvältä. Minulla on paljon punaisia huulipunia odottamassa käyttöä, kunhan huulet saisin ensin kuntoon. Kiva, kun sait mieluisia tuotteita boksista.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo on hitusen liian kirkas ja enemmän lämpimän värinen kuin kylmä :) en pidä sellaisesta perinteisen kirkkaasta punaisesta, mieluummin tummemmasta tai selkeän kylmästä sävystä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3