torstai 18. marraskuuta 2021

Goodiebox Marraskuu 2021

**Mainoslinkki

Synkkä marraskuu mutta päivän piristyksenä marraskuun Goodiebox. Tuo 24,95 e kuussa maksava yllätyslaatikko. Viime kuu meni nappiin joten osasin jo odottaa että tämä kuu on ihonhoitopainotteisempi eikä mene niin nappiin. Ja oikeassa olin.

Ihan ensinnäkin pakko valittaa näistä jatkuvasti samoista tuotteista. On todella mälsää saada tuotteita jotka olen jo Goodieboxista saanut ja jotka mulla on juurikin nyt käytössä. Ei hirveästi mitään yllätysmomenttia kyllä. Tämän boxin sisältö lähteekin suoriltatein kiertoon.

Terre De Mars 019 Reddition Revitalizing Shampoo / arvo 19 e
Kahviuutetta, verbena öljyä, aloe veraa ja vehnäproteiinia sisältävä shampoo joka lupaa silkkiset hiukset ja upean kiillon. On kyllä niin tylsän näköinen tuote että kiertoon, en usko käyttäväni koska nämä perusshampoot tuntuvat vähän turhilta kun käytän hopeashampoota liki aina.

Jorgobé AHA Glycolic Peeling Gel / arvo 24 e
Vegaaninen ihmegeeli joka on luotu erityisesti parantamaan ihon rakennetta, vähentämään ryppyjä ja tuomaan iholle hehkua. Glykolihappo ja betaiini poistavat luollutta ihosolukkoa ja ehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä. Olen kokeillut jotain tämän merkin tuotetta enkä tykännyt. Eteenpäin.


Manna Kadar Beauty Lash Extending Primer / arvo 16,50 e
Karsastan Manna Kadarin tuotteita, kaikki on olleet huonoja mitä testannut ja tämä on yksinkertaisesti merkki mitä en halua boksistani saada. Ripsien pohjustustuote joka toimii kuin hoitoaine, käytetään ripsivärin alla tai ripsillä yön aikana. En tule käyttäneeksi. Heippa, saa mennä uuteen kotiin!

Balance Me Wonder Eye cream / arvo 25 e
Tämä on boxin ainut tuote josta tykkäsin. Mulla on tämä nyt käytössä koska tämä on tullut Goodieboxin joulukalenterissa tai boxissa aiemmin. Kurkkua, aloe veraa, hyaluronihappoa, taikapähkinää ja kamomillaa sisältävä sy-voide häivyttämään turvotusta ja tummia silmänalusia. Tämä on tosi hyvä, ei ärsytä silmiä ja kosteuttaa todella hyvin. Tämän käytän itse.

Beaver The Perfect Hair Oil / arvo 15 e
Hiusöljy joka muistaakseni tuli vuosi sitten boxista ja joka on mulla nyt käytössä. Ihan ok mutta ei Moroccanoilin veroinen. En tiedä jätänkö jemmaan itselle.


Tämä boxi ei siis napannut yhtään. Yksinkertaisesti eniten ärsyttää samojen tuotteiden kierrätys näinkin lyhyellä aikavälillä. On aika varmaa että tämän vuoden joulukalenterin tuotteita ripotellaan taas boxeihin pitkin vuotta. Ihonhoitopainotteiset boxit ei yleensä ikinä nappaa koska käytän luonnonkosmea ja K-Beautyä niin niitä harvemmin kauneusboxeista tulee. Ehkä ensi kuussa paremmin, joulukuun boxihan se sitten on kyseessä ;) jos ihastuit boxiin niin ensimmäisen boxin saat puoleen hintaan tilaamalla **sen tätä kautta

Olisiko tämä ilahduttanut sinua?

4 kommenttia:

  1. En ymmärrä myöskään tota samojen tuotteiden laittamista boksiin uudestaan, multakin meinaan löytyy toi samainen hiusöljy! Manna Kadarin maineen vei kyllä Bette aikoinaan onnellisesti mennessään :D Sitä ennen olin saanut paljon brändin huulimeikkejä Lip Monthlysta ja tykkäsin niistä monesti tositosi paljon. Mitkään muut meikkituotteet ko. brändiltä ei sitten ookaan olleet hyviä.. Balance Me olisi ollut mullekin mieluisin tuote tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se liittyy niin vahvasti Bette Boxiin ja ne Manna Kadarit mitä siitä sain, oli huonoja. On ihan kauhistus nähdä että Manna Kadar on Boxycharmissakin mukana :DD

      Poista
  2. Itsellä ei ole tuota hiusöljyä onneksi tullut, mielestäni kiva tuote. Manna Kadaria en ostaisi vaikka hyviäkin tuotteita bokseista on tullut. Jorgobéa olen kokeillut ja tuote oli väkivaltainen ja hirveä iholla, en enää kokeilisi mitään brändin tuotteita :) Ihan ok boksi, muttei riemunkiljahduksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusöljy on kyllä tarpeellinen tuote näin kuivalle tukalle. Hyvä tuote siis mutta tuli kyllä vuosi sitten boxissa niin en oikein välittäisi saada samaa uudelleen, merkillä kun varmasti muitakin tuotteita on :)

      Poista

Kiitos kommentista <3