maanantai 29. marraskuuta 2021

Marraskuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

No niin täältä pesee ;) hävettää jo valmiiksi. Oikeesti...

Ihan ekana päivttäistavarakauppojen shoppailua. Ilolla huomaan miten täälläkin valikoima laajenee, Tokmannille on tullut Mossaa ja kauppaan toisenlaista Garnierin misellivettä, wuhuu! Välillä kyllä kaipaan laajempia valikoimia, vaatekaupatkin pystyvät pitämään korkeat hinnat kun kilpailua ei ole. Tällä vaan karkotetaan ihmiset nettikauppoihin ja Joensuuhun tai Kuopioon shoppailemaan. Kuitenkin, tässä vähän ihonhoidon ostoksia. Dermosilin joululahjatilauksessa otin itselle huulirasvaa ja lakritsi käsisaipotta. Nämä reilun pari kymppiä.

Ja vielä lisää Cittarin ostoksia. Käytiin Lieksassa ja pyörähdin äkkiä Citymarketin talvitakin toivossa. Ei löytynyt mutta pari kosmetiikkaa tarttui mukaan, L`orealin jätettävä hiuksiin ja toisenlainen Urtekramin putsari mitä en ole ennen nähnyt. Nämä oli varmaan kympin luokkaa ( en säilyttele kuitteja ).

Ja sitten omat etukäteis joululahjaostokset ;) Ostin vaan suoraan ne mitä halusin ja jotka ovat olleet ikuisuusostoslistalla. Viseartilta mulla on ollut Paris Edit -paletti himotuslistalla varmaan vuoden mutta päädyin tähän tummempaan. Dark Edit on usein monesta paikasta loppu ja nyt kun sitä oli, otin sen. Muistelen että viime vuonna Black Fridayn aikaan olisin näitä ostanut mutta ne oli heti loppu. Natasha Denonalta olen halunnut pieniä paletteja ja pitkään pohdin mitkä, lopulta päädyin Retro ja Glam mineihin. Feelunique tilaus 76 e. Ja kuten kuvasta näkyy, yksi paletti tuli tuusannuuskana perille :/ aivan paska pakkaaminen, paletit seilasi pahvilaatikossa ilman pehmusteita. Kyllä mulla on huono tuuri kun parin viikon sisään saanut kaksi palettia rikkonaisina perille. Valitin tottakai ja uusi on tulossa, toivottavasti ehjänä, muuten valitan taas...........

Niin ja pari pientä kirppisostosta, Tropical ja Cranberry. 35 e. Toivon etten olisi ikinä hurahtanut Denonaan :D

Ja sitten möin autoni ja tuli vähän massia. Joudun odottamaan uutta autoa jonkun aikaa että mitenhän tässä pärjää...mutta suunnittelin vähän hankintoja, robotti-imuri olisi kyllä elämäni pelastus koska minähän imuroin joka päivä, ja joskus olisi kiva tehdä muutakin. Sen jälkeen kun Iisakki tuli niin karvaa, hiekkaa ja likaa riittää. Robotti olisi siis ostoslistalla ja otan suosituksia vastaan!! Semmonen mikä moppaa ja kestää, ei mitään halvinta huonoa. Robotti-imuria odotellessa piti ostaa se toinen joulukalenteri heh. Hävettää kun uhosin etten toista hanki...Katselin NYXin unboxauksen ja nyt siinä tuli monta hyvää minikokoista huulituotetta että viitsi ostaa 43 e alehintaan. Loput mitä en tarvii laitan meikkaavien nuorten neitien nyt tai tuleviin joulu-/synttärilahjoihin, kyllä niille ottajat löytyy. Tottapuhuen en todellakaan olisi tätä kalenteria normihinnalla ostanut mutta alennuksesta miksipä ei...

Automasseilla tilasin myös **Bangerheadilta pitkään himoitsemiani Bentonin tuotteita. Nämä sattuivat olemaan siellä halvimpia ja sain kerralla kaiken mitä halusin. Tykkään todella paljon korealaisesta kosmetiikasta ja erityisesti Bentonista, mutta en ole sitä vuosiin ostanut. Mun pitää K-Beautyn incitkin syynätä tarkkaan ettei ole propyleeniglykolia ja näissä ei ole ainakaan suuremmin. Bentonin tuotteet pohjautuvat etanalimaan, mehiläismyrkkyyn ja BHA-happoon. Ovat sopineet hyvin iholleni! Mun iho on taas kiukutellut enkä tunnu pääsevän eroon tukkeutuneista ihohuokosista poskissa...että jos ei ole kuiva naama niin sitten se on epäpuhdas! Bangerhead tilaus 130 e. 

Sellaiset höpötykset taas, ennakkolahjat itselle ;) vuoden kovin kuukausi kyllä kosmetiikkaostojen kohdalla, 300 e ylitettiin reippaasti eikä mulle ole kaikki vielä saapunut mitä olen tilannut. Esittelen ne sitten ensi kuussa. Saa nähdä mitä pukki tuo ja miten sitä riehaantuu joulun jälkeisissä aleissa. Mutta miten sinun ennakkolahjat, miten meni Black Fridat sun muut? Ja suositelkaa sitä robotti-imppaa eläinperheeseen!


15 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia :) Meillä myös roboimuri. Hyvä, mutta niinkun normi imureissa, hiuksia ja karvoja voi mennä sitten pyörivien osien väliin ja niitä pitää välillä putsata. Kotelon tyhjennän joka imuroinnin jälkeen roskikseen, vie 2 sec, erittäin nopea homma. Meillä taitaa olla xiaomilta semmonen 300-400 euron hintaluokissa liikkuva imuri. Siihen saa myös helposti verkkokaupasta tarvittaessa varaosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä ja toimivalta, kiitos suosituksesta :) ilmeisemmin toimii koiraperheessä?

      Poista
  2. En suosittele lemmikkitalouteen robotti-imuria 😂😂😁 vahinkokakit tai kissanpuklut kun sinne menee niin ai että 😅 toki jos pystyy imuria jotenkin vahtimaan eritilassa niin varmaan todella hyvä! Lemmikkitaloudessa kyllä joutuu tiuhaan tekemään töitä ja imuroimaan muuten itse 😥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on tiedossa :DD oon nähnyt mitä voi taoahtua...eipä meillä koirat oikeastaan ikinä enää ole yksin sisällä kun on tarha. Ja yöt ne on makkarissa meidän kanssa, kakkia ei ole joutunut aikoihin siivoamaan :) kyllä se pitää jotenkin laittaa että se imuroi kun ollaan kotona :D

      Poista
  3. En kyllä yhtään ihmettele jos Feeluniquelta tulee jotain hajalla :D Niiden "pakkaaminen" on ollut jo vuosikausia samanalaista, eli pehmusteita ei oikeastaan ollenkaan, ainakin mitä muistelen omien tilauksien kohdalla.

    Samaisen NYXin kalenterin ostin miekin, kun sattui hyvällä hinnalla vastaan. Painottunut aika paljon tiettyyn kategoriaan, mutta kyllä niistäkin eroon pääsee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista olenko tilannut nyt vähään aikaan Feeluniquelta niin en kyllä muistanut että se pakkaaminen on tuollaista :D en tiiä huvittaako Natashan paletteja enempää tilata mistään kun ne shimmernapit on kait aika herkkiä rikkoontumaan. Se tietty nappi oli niissä Boxycharmin paleteissa vähän irrallaan monella. Mä tykkäsin niistä tietyn kategorian tuotteita, mukavan vaaleita sävyjä jotka varmasti kaikki tulee omaan käyttöön. Ehkä 1/3 lähtee kalenterista eteenpäin :)

      Poista
  4. Oo ihania ostoksia, varsinkin noi paletit! Mutta siis joo, miten voi sulla ollakin noin huono tuuri noiden kanssa, kun nyt useampi jo tullut rikkinäisenä perille :/ Toivottavasti korvaava tuote tulee ehjänä<3 Mua houkuttaisi myös muutama ND:n paletti, mutta vielä oon malttanut mieleni. Tekisi melkeen mieli koota noista vähän suurempi kokonaisuus omaan Z-palettiin niin saisi helpommin useita sävyjä kerralla käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään just sain uuden tilalle ja ehjänä tuli, huh! Nämä minit on söpöjä ja edullisempia, nämä Feeluniquesta ostamani just ihania nudeja <3

      Poista
  5. Ihania ostoksia😘. Natashan luomivärit etenkin. Mulla ei vielä ole yhtään siltä merkiltä. Mies lupasi hankkia minkä tahansa paletin hääpäiväksi.. Ja ajattelin Glamia.. Mutta nyt sattu Black Fridayna toinen merkki halvalla silmiin ja mies tilasi kolme palettia. Kolme! Paketti tulee torstaina, en ehkä kestä jännitystä mitä on valinnut. Mitäänhän mun ei pitäny enää ostaan tänä vuonna..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytät sitten mitä sait lahjaksi!!! Mä en osaa ikinä mitään mun mieheltä :D paitsi jotkut lenkkarit...meikit ois parempia.

      Poista
  6. Yritin kattoo kuvista marraskuun kosmisostoja, mutta en löytänyt mitään. Ostin kyl Helsingistä Bearelilta kasvonaamioita, kosteusvoidetta ja bbtä. Ja Elf tilaus tuli ilman tulleja, putty poskipunat ovat olleet kivoja ja bite size luomiväri yllättävän laadukas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli jotain pientä tuli kuitenkin hankittua :) Helsingin reissu näytti kivalta!

      Poista
  7. Minä saan yleensä merkkipäivinä kynsilakan lahjaksi. <3
    Marraskuu meni mielestäni ihan hyvin. BF ostin vain Kia-Charlotan kynsilakkoja ja palasaippuoita.
    Luonnonkosmetiikkapäiviltä tilasin vartalovoidepalan Flow'lta, Brunsin minttumuotoilugeelin, Zuiin grapefruit-poskipunan (minulla on jo melon ja mango) sekä Bybin Day Defence spf30. Loput tilauksesta meneekin joululahjoihin.
    Sinun innoittamana ostin Essien high voltage vinyl -lakan. :)
    Loppuneen Clarinsin huuliöljyn tilalle ostin uuden, raspberry tällä kertaa. Olen tykännyt tuosta huuliöljystä todella paljon. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut se hunaja ja vadelma huuliöljyt Clarinsilta, tykkäsin tosi paljon :) Ihana idea saada lakka lahjaksi, minä tykkäisin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3